icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
29. jan 2016

@andrejta 😀 bol vcera 😀 predtym sme museli setrit,mm bol vcera na spm 😀 aaale teda dam sa dnes trosku "preliecit"

lauritkatesty
29. jan 2016

@denidi skusala si odmerat aj iny cas,, ci nema spokazeny teplomer ? 😀

denidi
29. jan 2016

@lauritkatesty 😀 skusala som,dokonca som si vzala hned dva pri postel a nesklamali,to iste 😀 uz ma slak triafa rano,ked tam zbadam tu 6 na konci 😲 😕

lauritka
29. jan 2016

@denidi no zaujimave 😝 ze ju mas takuto vyrovnanu

denidi
29. jan 2016

@lauritka uz si pripadam tak trosku ina 😎 obycajne skacu tie teploty od 36,4 do 36,6 pocas ovulky obycajne klesne aj na 36,2 no nic ved nieco sa z toho vykluje 😀 keby mi vcera nepovie,ze tam je dom.folik tak si myslim,ze tento cyklus bude anovulak,no zajtra rano pred meranim prehovorim tej tam dole do duse 😀 😀 😀

lauritkatesty
29. jan 2016

@denidi anovulaky zvyknu byt skor take divoke 😝

denidi
29. jan 2016

@lauritkatesty ahaaa 😕 uz som kludnejsia teda 🙂

zabulka1
29. jan 2016

takze zase nic nečakaná návšteva včera zase dorazila ☹

kakatulik
29. jan 2016

@denidi ...ved to su pekne teplotky.Mozno sa ti trosku predlzil cyklus,ale ked mavas poz.test na 13.ty den,tak potom je to este ok? Nie?

zabulka1
29. jan 2016

@kakatulik ahoj no zase sa nepodarilo ,mam len otazku nemáš skúsenosti s cajom kotvičník zemný,da sa kupiť aj normálne v lekárni ,alchmilku som si dnes kúpila.dakujem

denidi
29. jan 2016

@kakatulik ano,vlastne este mam 3dni cas,takze mozno sa to este pomeni,teda dufam 🙂

kakatulik
29. jan 2016

@zabulka1 ahoj 🙂 ....tak prave s kotvicnikom skusenosti nemam.Dievcata to tu varia chlapom. 🙂

denidi
29. jan 2016

@zabulka1 ano ako kakatulik pise,ja ho robim mojmu,aj tinkturu z kotvicnika mu sem tam supnem 😉 ty to chces pre seba? kupujem ho v bbchodiku zo zdravou vyzivou,v lekarni som ho u nas nezohnala

kakatulik
29. jan 2016

Na co ma kotvicńik pozitivny vplyv?

zabulka1
29. jan 2016

@denidi ahoj nie chcem to pre muza lebo mam pocit ze ma pomale spemie alebo zlu zivotnost

zabulka1
29. jan 2016

@kakatulik Prispieva k dozrievaniu vajíčok, pomáha riešiť problémy v klimaktériu, menštruačné problémy s neplodnostou. U mužov sa vyznačuje mimoriadnymi účinkami pri podpore tvorby spermií a ich životnosti.

denidi
29. jan 2016

@kakatulik posobi na velmi vela veci,zlcnik,ladviny,vysoky tlak a vela dalsich,ale hlavne teda,u muzov zlepsuje potenciu a testosteron a u zien zvysuje hladinu estrogenov,no proste zlepsuje plodnost

zabulka1
29. jan 2016

@denidi Akurat pozeram maju ho v lekarni Drmax

kakatulik
29. jan 2016

@denidi ja som si kupila aj ten malinnik.Pijes ho spolu s alchemilkou,alebo to striedas?

denidi
29. jan 2016

@kakatulik tiez som si nebola ista,ci sa to moze kombinovat,ale nasla som,dokonca sa odporuca malinik s alchemilkou pit,tak ano,ale len do ovulky

andrejta
29. jan 2016

Baby, este mam otazocku. Ako si vyznacim na FertilityFriend pozitivny ovulacny test? Dakujem za radu 🙂

lauritkatesty
29. jan 2016
lauritkatesty
29. jan 2016

daj PLUS

andrejta
29. jan 2016

@lauritkatesty tam ako je OPK? Som si urobila zo srandy este pred chvilou a testovacia je megasilna. Jak na potvoru :-/. Inak to testovanie je velmi navykove 😀

lauritkatesty
29. jan 2016

@andrejta jj opk 😝 ....

andrejta
29. jan 2016

@lauritkatesty dakujem 🙂

kakatulik
29. jan 2016

@denidi ...taj ja si asi namiesam a budem mat taky misung.....ale az od dalsieho cyklu.

denidi
29. jan 2016

@kakatulik no jasne,uz si teraz po ovulke?

kakatulik
29. jan 2016

@denidi ja som uz v ocakavani mrsky...24DC.cize tak pondelok az stredu ocakavam mrsku.Skor v pondelok,lebo ovulka bola 12-13DC,tentokrat bez Inofolicu. 🙂

miska_hryzka
29. jan 2016

@kakatulik inofolic nejako ovplyvní ovuláciu? Ďakujem