Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty a teda ten cyklus 26??? Ratam normalne od MS po MS ??? Cize tebe sa zmenila dlzka ci tomu zle rozumiem?
@lauritkatesty ...tych 36,68 beries ako vzostup teploty,alebo este nie?
@lauritkatesty vlaste neberies uz to vidim bol tam vlastne este predovulacny pokles.... 😎
@kakatulik ne, ziadny vzotup nie je .. toto vsetko su moje predovulacne teploty 😉 ten este len pride.. len to teraz vyzera skreslene.. 🙂
@lauritkatesty krasny testik,super 🙂 takze tento cyklus sa trosku natiahol,neva,hlavne ,ze prisla ovulka 😉
@lauritkatesty super gratulujem, uz si prekonala aj mna 😀 o 3 dni. Drzim palce. Inak kazda zena musi mat implantacne spinenie? Dnes som 5DPO teplota sa pekne drzi hore, prestali ma boliet prsia, mam len nafuknute brucho a husty hlien. Trosku ma sem tam pobolieva podbrusko.
@kakatulik pred ovulaciou pokles teploty? Nie je to tak, že po ovulácii teplota prudko klesne? Môj graf teplota klesla a je po ovu či? Ďakujem za rady
@miska_hryzka toto by som nazvala skor ako predmenstruacny pokles.Po ms teplota este pred ovulkou trosku klesne a po ovulke stupne ako na grafe a pred ms opät klesne.
Teraz si podla grafu 12 DPO,cize je to OK....ten grafik je velmi pekny.
@kakatulik čiže 14.1. mi poklesla teplota takže bolo po ovulácii či ešte pred? Teraz mi poklesla teplota, lebo došla MS. Ako MS sa ráta aj špinenie? Pretože ja tri dni spinim a potom sa to rozbehne a silnú MS mám dva dni A tretí už zas len spinim.
@miska_hryzka ja si myslim,ze prave 14.1.bola ovulka.
Fuhaaa,no podla mnohých múdrych sa berie 1den ms az ked normalne krvacas.Ale to spinenie je dost dlhe...
Podla teplloty by som brala Zaciatok ms dnes.
@kakatulik ved tiez divne, som myslela, ze mi ukaze len jednu ovulaciu, kedze vcera boli pozitivne testy, ale tu prvu co mi oznacilo ani neratam neviem co to tam ukazuje. tak dufam ze ovulacia bola v noci, lebo uz moj odisiel na tyzden do prace tak hadam sme to zachytili vcera ci uvidime 😉
baby este ma napadlo, moze sa stat, ze aj napriek testu a teplote predsa nedôjde k ovulacii?ono je to tak ze keby sa mi nevytvorili folikuli alebo nedozreje vajicko do dostatocnej velkosti (aspon18-19mm) nedôjde k ovulacii a test to nezachyti??
@kakatulik dnes? Dnes už mi skoro konci. Mám s tým ísť k lekárovi je to neobvyklé?
baby ak je test pozitivny znamena to ze uz prebieha ovulka alebo este len prebehne ?

@petkovamiruska no ked az dnes prisla ovulacia.. ms by mala dojst cca za tych 15 dni..
teda ovulacia nie je dnes, dnes je len vrchol LH.. ovulka bude zajtra alebo pozajtra.. do 48 hodin po vrchole..
a potom od ovulacie sa pocita tych 14 dni standartne do prichodu ms