Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka ahaaa,ved sa mi tam tie ruzove ramceky nezdali.No podla teplotného poklesu by som povedal ze mas az denes.Ci je to velmi neobvykle si nedovolim tvridit.Niektore dievcata to tak mavaju,lebo som to tu citala.
Mavas to tak stale?....nemusi to znamenat vôbec nic,ale moze to byt nejaky hotmonalny vykyv.Prilezitostne by som to lekarovi spomenula a spytala sa.
@miska_hryzka ja stalle studujem ten tvoj graf a vychadza mi,ze kj by si mala zaciatok ms vtedy,kedy to mas poznacene,mala by si velmi kratku LF(lutealnu fazu).Tusim iba 9,alebo 10 dni to vychadza a to je velmi kratko.Dnes by to uz bolo OK.
18. den cyklu testy aj graf ste uz videli...a mam krv vo vytoku...takto pocas cyklu...cele divne...asi by som sa mala prestat sledovat....
@petkovamiruska no niktore zen maju ruzovy vytok,alebo lepsie povedane hlien v case ovulacie,dnes si netestovala?
@petkovamiruska tiez si myslim,ze to mas ovulacny hlien asi.
@denidi no ja som vrchol nezachytila...a dnes uz testik slabne...snad buduci mesiac budem mat trosku jasnejsie v celom tom testovani...
@petkovamiruska testuj dalej,mozno to cele este len vyskoci.
@petkovamiruska su dve moznosti,bud si ho nezachytila,alebo este len pride,ale bt trosku stupla,tak teoreticky,mozno predsa len ovulka bola,uvidis este podla zajtrajsej teploty a ty merias v puse? lebo teplotky su celkovo trosku nizsie
@denidi ano v puse, lebo som chcela cely cyklus merat, ale buduci mesiac budem merat uz len dolu 🙂
@petkovamiruska to bude lepsie,tam su presnejsie teploty,toto v puse je dost ovplyvnene kadecim 😉
@kakatulik ja tam mam poznačený začiatok MS, lebo V ten deň mi začalo to špinenie, tak som to označila ako začiatok MS. Čo znamená keď lutealna fáza je taká krátka?
@miska_hryzka .....za kratkou LF moze byt znizena hladina progesteronu,ktory je v druhej faze cyklu zodpovedny za rast vystelky maternice.
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@kakatulik uvidíme ako to bude tento mesiac keď tak zbehnem K lekárovi. Ďakujem za radu si zlatá
@miska_hryzka mne vsetci gynosi hovorili, ze zaciatok menstr. je az ked zacnes normalne krvacat, nie len spinenie. To len tak na okraj, ak by to pomohlo
@miska_hryzka vraj aj pyridoxin vie pekne TF predlzit.Je to vitamin B6
@miska_hryzka cauko ja som mala teraz taky divny nastup ms, ze najskor spinenie, chvilu ano chvilu nie. Nasadila som pyridoxin tak uvidim, co tento mesiac. Moze to byt malo progesteronu.
@miska_hryzka aj sarapis plus,vcelia materska kasicka pomaha na predlzenie lf a aj na spinenie
@zunajda klasicky pokles pred mrchou...

Ahojte baby, prosím vás ako sa užíva alechemilka? Resp. kedy je najlepšie ju začať piť? A nerozhadže mi cyklus? Ďakujem za rady 😀