icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
30. jan 2016

Ahojte baby, prosím vás ako sa užíva alechemilka? Resp. kedy je najlepšie ju začať piť? A nerozhadže mi cyklus? Ďakujem za rady 😀

lauritka
30. jan 2016

@kchan po ms o ovulacie.. neboj sa nerozhadze 😝 az taku sila nema, to je skor nalepsiu sliznicu maternice

kchan
30. jan 2016

@lauritka ďakujem 😊 a kotvičnik je jedno kedy začnem piť? Myslíš že môžem spraviť jeden odvar z oboch bylín? Sorry za otázky ako keby si bola bylinkárka 😁

lauritka
30. jan 2016

@kchan hmm teoreticky ais aj ano, ale ja bysom asi nemešiala 😀 rozdelila by som si to nna den

kchan
30. jan 2016

@lauritka okej, budem rozdeľovať.. A ešte raz ďakujem 😉

kakatulik
30. jan 2016

@miska_hryzka ahaaa,ved sa mi tam tie ruzove ramceky nezdali.No podla teplotného poklesu by som povedal ze mas az denes.Ci je to velmi neobvykle si nedovolim tvridit.Niektore dievcata to tak mavaju,lebo som to tu citala.
Mavas to tak stale?....nemusi to znamenat vôbec nic,ale moze to byt nejaky hotmonalny vykyv.Prilezitostne by som to lekarovi spomenula a spytala sa.

kakatulik
30. jan 2016

@miska_hryzka ja stalle studujem ten tvoj graf a vychadza mi,ze kj by si mala zaciatok ms vtedy,kedy to mas poznacene,mala by si velmi kratku LF(lutealnu fazu).Tusim iba 9,alebo 10 dni to vychadza a to je velmi kratko.Dnes by to uz bolo OK.

petkovamiruska
30. jan 2016

18. den cyklu testy aj graf ste uz videli...a mam krv vo vytoku...takto pocas cyklu...cele divne...asi by som sa mala prestat sledovat....

denidi
30. jan 2016

@petkovamiruska no niktore zen maju ruzovy vytok,alebo lepsie povedane hlien v case ovulacie,dnes si netestovala?

kakatulik
30. jan 2016

@petkovamiruska tiez si myslim,ze to mas ovulacny hlien asi.

petkovamiruska
30. jan 2016

@denidi no ja som vrchol nezachytila...a dnes uz testik slabne...snad buduci mesiac budem mat trosku jasnejsie v celom tom testovani...

kakatulik
30. jan 2016

@petkovamiruska testuj dalej,mozno to cele este len vyskoci.

denidi
30. jan 2016

@petkovamiruska su dve moznosti,bud si ho nezachytila,alebo este len pride,ale bt trosku stupla,tak teoreticky,mozno predsa len ovulka bola,uvidis este podla zajtrajsej teploty a ty merias v puse? lebo teplotky su celkovo trosku nizsie

petkovamiruska
30. jan 2016

@denidi ano v puse, lebo som chcela cely cyklus merat, ale buduci mesiac budem merat uz len dolu 🙂

denidi
30. jan 2016

@petkovamiruska to bude lepsie,tam su presnejsie teploty,toto v puse je dost ovplyvnene kadecim 😉

zunajda
30. jan 2016

Čo si myslíte o tomto grafe? Je síce z novembra, ale myslela som, že sme sa trafili.....žeby biochem.tehu?

miska_hryzka
30. jan 2016

@kakatulik ja tam mam poznačený začiatok MS, lebo V ten deň mi začalo to špinenie, tak som to označila ako začiatok MS. Čo znamená keď lutealna fáza je taká krátka?

kakatulik
30. jan 2016

@miska_hryzka .....za kratkou LF moze byt znizena hladina progesteronu,ktory je v druhej faze cyklu zodpovedny za rast vystelky maternice.
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

kakatulik
30. jan 2016

@miska hryzka ...ale to by si si musela nechat urobit hormonalny profil aby si to vedela.

miska_hryzka
30. jan 2016

@kakatulik uvidíme ako to bude tento mesiac keď tak zbehnem K lekárovi. Ďakujem za radu si zlatá

andrejta
30. jan 2016

@miska_hryzka mne vsetci gynosi hovorili, ze zaciatok menstr. je az ked zacnes normalne krvacat, nie len spinenie. To len tak na okraj, ak by to pomohlo

kakatulik
30. jan 2016

@miska_hryzka vraj aj pyridoxin vie pekne TF predlzit.Je to vitamin B6

dejna20
30. jan 2016

@miska_hryzka cauko ja som mala teraz taky divny nastup ms, ze najskor spinenie, chvilu ano chvilu nie. Nasadila som pyridoxin tak uvidim, co tento mesiac. Moze to byt malo progesteronu.

denidi
30. jan 2016

@zunajda preco si myslis,ze to bolo biochemicke tehu?

denidi
30. jan 2016

@miska_hryzka aj sarapis plus,vcelia materska kasicka pomaha na predlzenie lf a aj na spinenie

lauritkatesty
30. jan 2016

@zunajda klasicky pokles pred mrchou...

mia295
30. jan 2016

čo myslítee baby? najsilnejší je asi ten tretí že? teda dnes alebo zajtra je ovu?

denidi
30. jan 2016

@mia295 ano,treti zhora je uplne pozitivny,tak ovulka pride za 24 az 48hod od poz.testiku 🙂 mozte snazilkovat 😉

mia295
30. jan 2016

@denidi díky 🙂 myslelal som že takýto test ani neuvidím 🙂

denidi
30. jan 2016

@mia295 ti poviem,ta to tentokrat riadne ponatahovalo