icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
3. feb 2016

No tak podla mna mam az dnes pozit test (posledny) tie dva nad tym su zo vcera

kakatulik
3. feb 2016

@dejna20 tak ano,to je iste ze dnes 🙂

dejna20
3. feb 2016

@kakatulik a teraz by uz bazalna teplota mala ist hore? Ci az o dva dni?

kakatulik
3. feb 2016

@dejna20 nie nie este nie,ta pojde hore az po ovulke,ta sa este len chysta.Cize zajtra a asi az pozajtra pojde teplota hore 🙂

butterfly333
3. feb 2016

@dejna20 to su riadne kolaje je super pozitívny.Kolko si DC

kchan
3. feb 2016

Baby dneska som si len tak zo srandy zmerala BT 😁 a že 36,4 takže tento mesiac to nevyšlo a verná kamoška zajtra príde 😣

dejna20
3. feb 2016

@kakatulik ok super, lebo posledne tri dni, co den to nizsia a nizsia. Ale teda ja meram na dve desatinne.

dejna20
3. feb 2016

@butterfly333 18dc, ale mam dlhsie cykly. Min cyklus aj ten pred bol ale pozit test az okolo 20,21.

kakatulik
3. feb 2016

@dejna20 nooo,ved to je fajn,predovulacne teploty su nizke 🙂

kudusko
3. feb 2016

@jaruska18 nie si ty nqhodou 10 dpo? Uz potom si nerobila ovulacne testy?

jaruska18
3. feb 2016

@kudusko potom iba 3 dni som robila boli uplne biele..a potom uz nie 🙂

kudusko
3. feb 2016

@jaruska18 tak uz neviem jedine ze by si bola chora alebo ta volaco obchadza slus este o 2 dni a uvidis

jaruska18
3. feb 2016

@kudusko myslim ze tehu to urcite nieje 🙂 urcite sa rozbehne ms myslim do piatku 🙂

adika84
3. feb 2016

@kchan no mne tiez dosla dnes mrcha jedna :(

kchan
3. feb 2016

@adika84 😢 ďalší mesiac sa podarí už určite neboj 👍 ja ju čakám zajtra, čiže pôjdeme v tom spolu 😊 a o mesiac sa budeme radovať 😄😄😄

salmas
3. feb 2016

@dejna20 Vieš čo ja neviem. Pred prvým tehu som roky rokúce užívala antiku, paradoxne práve kvôli cystám a po vysadení som chcela pauzu nech sa telo trochu prečistí. Keď som otehotnela, tak som ju uz nebrala rok a v tomto období som nebola u doktora. Ale pri potvrdení tehu mi doktor povedal, že je tam aj krvavá cysta takže sme cakali, čo bude rásť, či bábeno alebo cysta, takže asi som ju mala už vtedy aj keď nepotvrdenú. Aj ja som tiež kojila 2 roky a MS som dostala asi až po 10 mesiacoch po pôrode a vidíš, nepomohlo. Ja som s tou laparkou nečakala, pre mňa to bolo menšie zlo ako riešiť umelé. Dajte si nejaký čas a ak nič, tak radšej choď.

dejna20
3. feb 2016

@salmas no tak ako ja. Tiez som brala roky rokuce hak. Potom pauza cca rok a potom sme supli na to a bol maly. Ms mi dosla po roku kojenia. A teraz takto.

dejna20
3. feb 2016

@salmas kolko m si od laparky?

miska_hryzka
3. feb 2016

@dejna20 ja som desať rokov brala HAK, vysadila som ju a nie a nie sa zadariť

salmas
3. feb 2016

@dejna20 No vidíš ako sme dopadli 😀

salmas
3. feb 2016

@dejna20 3 mesiace

dejna20
3. feb 2016

@miska_hryzka no ja tiez cca 10r. Ale na endometriozu ak teda som ju mala, co asi hej je hak dobra. Tlmila bujnenie endometria.

salmas
3. feb 2016

@dejna20 Ja som tak dumala, či to nemôže byť aj od HAK.

dejna20
3. feb 2016

@salmas vsetko je mozne, ale mavaju to casto mlade baby co hak nebrali. Moja mama ma tiez nej cysty a sestra tiez. U mna to moze byt dedicne. Aj ked sestra ma skor pco. A mame to len sleduju, ale ona uz ma 66r

salmas
3. feb 2016

@dejna20 Teda myslela som tak, že roky žena berie tabletky a potom po vysadení sa jej telo zblázni a zrazu nevie čo je jeho úloha 🙂

dejna20
3. feb 2016

@salmas a ste sa chranili po tej laparke prvy mesiac. To sa nejsk planuje na nej den cyklu operacia, ci to je jedno?

dejna20
3. feb 2016

@salmas no asi sa zblaznilo. Pestuje si vystelku maternice mimo maternice 😝 ako trafene

salmas
3. feb 2016

@dejna20 Hej mesiac sme mali zákaz. Počas nej nemôžeš mať MS. Naplánované to bolo, ale môj cyklus si robil čo chcel a skoro sme to museli prekladať.

dejna20
3. feb 2016

@salmas takze teraz mas druhy pokus? Vy nebudete riesit ivf keby sa itak nedarilo?
Ja neviem preco, mne sa mensie zlo zda ivf ako laparka 😂
Ale idealne by zo bolo bez toho a sup 2 palicky

kakatulik
3. feb 2016

@dejna20 ze sa vam do toho staram...,ale bez tej laparky to asi nepojde,lebo tam vlastne presne uvidia aky presne problem mate.Vies oni sa nemozu asi pustit do tych vsetkych procdur co ti IVF obnasa.