Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 to su riadne kolaje je super pozitívny.Kolko si DC
Baby dneska som si len tak zo srandy zmerala BT 😁 a že 36,4 takže tento mesiac to nevyšlo a verná kamoška zajtra príde 😣
@butterfly333 18dc, ale mam dlhsie cykly. Min cyklus aj ten pred bol ale pozit test az okolo 20,21.
@dejna20 Vieš čo ja neviem. Pred prvým tehu som roky rokúce užívala antiku, paradoxne práve kvôli cystám a po vysadení som chcela pauzu nech sa telo trochu prečistí. Keď som otehotnela, tak som ju uz nebrala rok a v tomto období som nebola u doktora. Ale pri potvrdení tehu mi doktor povedal, že je tam aj krvavá cysta takže sme cakali, čo bude rásť, či bábeno alebo cysta, takže asi som ju mala už vtedy aj keď nepotvrdenú. Aj ja som tiež kojila 2 roky a MS som dostala asi až po 10 mesiacoch po pôrode a vidíš, nepomohlo. Ja som s tou laparkou nečakala, pre mňa to bolo menšie zlo ako riešiť umelé. Dajte si nejaký čas a ak nič, tak radšej choď.
@dejna20 ja som desať rokov brala HAK, vysadila som ju a nie a nie sa zadariť
@miska_hryzka no ja tiez cca 10r. Ale na endometriozu ak teda som ju mala, co asi hej je hak dobra. Tlmila bujnenie endometria.

No tak podla mna mam az dnes pozit test (posledny) tie dva nad tym su zo vcera