Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik no ja neviem, ja som to hladala na nete a nic som nenasla, ale ked to niekomu poviem tak ma vysmeje, ze to s tym nesuvisi ale ja to sledujem uz par cyklov. Mam to ako keby alergiu, len sa mi zle dycha a ako keby som mala zvacsenu sliznicu a ani vyfukat to nejde... Divne to je cele, ale po MS pojdem ku gyn a uz to zacnem inak riesit
@janulka_1 Ahoj moja kamoska otehotnela hned ako vysadila antikoncepciu a to brala vyše 10r :'( a zadarilo na prvú supu.... ja ju neberiem vôbec /brala v 16r len pol roka a hned mi ju vysadili zo zdravotných dôvodov som mala z nich silné závraty odpadavala som a vracala jak blazon/ je to vyse 10r čo ju neberiem tiež sa nepodarilo...:'( ma ničí že stale nič ani u vás ach baby veeelmi držím palce nech ste tehu modlim sa za vás nech už pošle toho drobceka vám 😉
@denidi aj mne pred ovu klesla Bt na 36,3 ale nemerala som cely cyklus tak ktovie ako som mala vtedy. Pobolieva ma podbrusko ale to uz od ovu a ta nadcha nieje az taka ako minule cykly, resp bola len rano a inoked ju mam nepretrzite a to celu noc prefukam co sa mi neda spat a mam opuchnutu sliznicu v nose. Je to cele zaujimave, tak uvidime. Inak horim a to mam otvorene okno a stiseny radiator
@adika84 Od polky augusta ale teraz pauza koli prestupu novej roboti 😉 potom v lete opäť ďalej snažíme a uvidíme či sa vydarí...Blízka rodina tvrdí že to nešlo stoho že skoro stavam a cestovanie ma vycerpavalo vraj stres môže byť že sa nedarilo.....Netuším iba ten hore asi vie prečo a možno vie kedy ma poslať drobceka...Väčšinou to tak býva že príde to vtedy keď to najmenej budeme čakať...
@miska_hryzka ,preco.Mne sa to zda stale v norme.
toto je asi tvoje úredovulacna teplote.rozdiel 0,2 moze pokojne byt si myslim.
@kakatulik minulý mesiac som mala podľa teploty a hlienu až na 20 DC ovulácii, tak uvidíme, čo bude teraz :-/
@zunajda áno po ovu ide hore aha
@miska_hryzka tebe podla grafu tusim mrska prichadza. 😒

@kakatulik neviem. Pytala som sa v teme endometrioza a tam boli na ivf aj bez lps a mali endometr cysty. Na druhej strane si myslim, ze oni radi vezmu prachy. Len ci to bude mat bez lps zmysel, lebo neviem ci su vajecniky priechodne