Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka ...už som raz merala a ozaj šla hore ... len MS nie a nie prísť. ...musela som ísť navyvolavacku
@miska_hryzka ahaaaa
Tak potom nezostava nic ine len dalej merat a testovat.... 😀 😎
@kakatulik bude romantika zrovna na Valentína mi asi vychádza ovu 🙂
@miska_hryzka tak prosim pekne,maly skorpionik 😉
@kakatulik neuveríš ale presne ako ja 🙂 to by sa mohlo podariť 🙂
@zunajda aké dlhé máš cykly?
Inak baby meriate bt aj cez ms? 🙂
@jaruska18 meriam v ústach, tak som merala aj cez MS.
@miska_hryzka Do júla 2015 ...32dňové...potom sa mi začali postupne predlžovať. ...posledné tri cykly....63dňové z toho 2x s vyvolávačkou
@zunajda fuha a ja s mojimi 34 dnovymi cyklami si hovorím, že aké dlhé cykly. Aj lekár povedal Z čoho to máš?
@miska_hryzka čo by som ja dala aspoň za 34 dňový cyklus. V pondelok mám ísť na folikulometriu, tak s ním hodím reč
Tak včera klesla teplota z 37,0 na 36,7 a dnes je 36,8 a ms nikde. Je to dobré? Som 11DPO. Nemohol to byť včera implantačný pokles?
@zunajda tak z tej tvojej teploty som fakt jelen.Na jednej strane by aj mohlo byt,lebo od vcera je to dost velky rozdiel,ale na tej druhej starane,tie teploty pred tym boli tiez dost vysoke(v porovnani s touto)......ja si myslim,ze by maa este stupnut.A ovu testik?
Ahaaa prave vidim,ze stale negativny....no neviem....

@kakatulik nieeee teraz som mala 28.1-29.1. ten dlhší graf bol z minulého mesiaca ten kratší, čo sa mi moc nepozdáva ten je aktuálny 🙂