Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby🙂ak si spominate niekedy tu niekto dal clanok,ze sa treba milovat co najviac...ze to dokazuju najnovsie vyskumy🙂nie kazdy druhy den..tak my sme to tak skusili...lebo u nas to nezafungovalao kazdy druhy den...a boli sme spolu utorok,streda,stvrtok,piatok,sobota...niekedy aj dva krat za sebou-ako to bolo pisane v tom clanku.pozitivny ovu test som mala v stvrtok vecer.ktovie ktora "varka" bola ta spravna...ale u mna tato metoda teda zafungovala a sama som z toho prekvapeena..mozno je to nahoda,ale mozno sa to niekomu takymto sposobom podari tiez.
@eva2809 to je uzasne,ze sa to podarilo a dakujem za tip,skusime teda tiez takto 🙂 ja mam tento cyklus cely cudny,najskor teploty stale na jednej urovni,teraz som uz 18dc a ovulka nikde,teda podla ovu testikov,ale podbrusko pobolieva,konecne teploty klesli,ako pri ovu,krcok vysoko otvoreny,hlien bol,nechapem,som z toho veru dost na nervy 😠
@dejna20 este musi byt par teplot hore a potom by mal
@eva2809 si tehuuu? si ani nedala vediet 🙂
@korytnacka1981 ale dala🙂)to ty si tu davno nebola.ci??no tvoje testy mi priniesli stastie na prvykrat🙂dobre som vedela,ze si mam objdenat len na jeden cyklus🙂
@eva2809 nevsimla som si naozaj, je pravda ze tento tyzden som citala malicko, buduci tt som tiez prec.. parada, velmi sa tesim 🙂
@kakatulik ja poctivo veru,sa mi celkom dari,ale asi uz teda douzivam a dam pauzu,aloe som kupila litrovu flasu,pila som za odmerku dvakrat denne,len ma to po ovulke odradilo,lebo tam bolo pisane,ze nieje vhodne pre tehotne zeny a ja som po kazdej ovulke aspom teda v hlave "tehotna" 😀

@kakatulik no ja mam vačšinou cykly 30-31 dňové ale tento krát nie a nie prísť no a ked už sa zdá že aj prišla tak ma metu tie teploty nizke vačsinou mam poovulačnu tak 36.7 36.8