icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

domi4nika
5. feb 2016

@kakatulik no ja mam vačšinou cykly 30-31 dňové ale tento krát nie a nie prísť no a ked už sa zdá že aj prišla tak ma metu tie teploty nizke vačsinou mam poovulačnu tak 36.7 36.8

adika84
5. feb 2016

@kchan no ako? dosla ti mrcha?

sandria33
6. feb 2016

Prvy mesiac si meriam teplotu a vyslo mi toto spolu s ovu testami. Bolesti som citila 5.2 cele doobedie. Aj tak som potom vecer mala pozitivny ovu test a teplota akato. Ako je to teda s tou ovu? Uz vyzera ze bola alebo sa treba este snazit?

denidi
6. feb 2016

@sandria33 vcera si mala pozitivny ovu test,tak ovulka bude dnes,slebo zajtra 🙂 vcera ste sa posnazilkovali,to je dobre,tak by ste to mali este zajtra poistit,najlepsie zavcasu rano

eva2809
6. feb 2016

Ahojte baby🙂ak si spominate niekedy tu niekto dal clanok,ze sa treba milovat co najviac...ze to dokazuju najnovsie vyskumy🙂nie kazdy druhy den..tak my sme to tak skusili...lebo u nas to nezafungovalao kazdy druhy den...a boli sme spolu utorok,streda,stvrtok,piatok,sobota...niekedy aj dva krat za sebou-ako to bolo pisane v tom clanku.pozitivny ovu test som mala v stvrtok vecer.ktovie ktora "varka" bola ta spravna...ale u mna tato metoda teda zafungovala a sama som z toho prekvapeena..mozno je to nahoda,ale mozno sa to niekomu takymto sposobom podari tiez.

denidi
6. feb 2016

@eva2809 to je uzasne,ze sa to podarilo a dakujem za tip,skusime teda tiez takto 🙂 ja mam tento cyklus cely cudny,najskor teploty stale na jednej urovni,teraz som uz 18dc a ovulka nikde,teda podla ovu testikov,ale podbrusko pobolieva,konecne teploty klesli,ako pri ovu,krcok vysoko otvoreny,hlien bol,nechapem,som z toho veru dost na nervy 😠

denidi
6. feb 2016

@eva2809 a krasne tehulkovanie ti prajem 🙂

eva2809
6. feb 2016

@denidi mmm...:(verim ti,a kedy normalne mavas ovu??uz mala byt??ty si citala ten clanok??bolo to prinajmensom zaujimave..a treba skusat vsetko,co sa da..🙂drzim palce,nech sa to podari!!!🙂a dakujem ti😉

kchan
6. feb 2016

@adika84 došla :( už som 3DC, sklamanie veľké...

adika84
6. feb 2016

@kchan :( skoda, ale neboj tento mesiac to dame 🙂

denidi
6. feb 2016

@eva2809 dakujem 🙂 ovu byva tak 14-15dc,teraz som si urobila test a konecne je skoro pozitivny,jaaaj ale ma natahuje,ale tesim sa,uz som bola fakt nesvoja

denidi
6. feb 2016

@eva2809 a ano citala som ten clanok,aj sa mi celkom pozdava 😉

eva2809
6. feb 2016

@denidi no vidis🙂tak to je uz otazka len niekolkych hodin..hlavne,ze je pozitivny..a uz par dni hore-dole🙂tak este raz drzim palce nech to vyjde tentokrat!!!!

denidi
6. feb 2016

@eva2809 dakujem ti 🙂 velmi rada ta budem nasledovat 😉

dejna20
6. feb 2016

@eva2809 gratulujem. My sme si prveho takto odmakali 😂 ale teda na prvy sup, tak sme sa nezodrali 😂

dejna20
6. feb 2016

Tomuto dakto rozumie? Kedy vyznaci ovu a ci vobec 😱

kakatulik
6. feb 2016

@dejna20 neviem ci sa nemyim,ale ovu vyznaci az ked mas treti den tepoltu hore,

kchan
6. feb 2016

@adika84 dúfam ;) už si nepamätám ktorá ženuška sem dávala toto, ale tento cyklus to s mm vyskúšame a hádam to pomôže ☺

lauritkatesty
6. feb 2016

@dejna20 este musi byt par teplot hore a potom by mal

denidi
6. feb 2016

Trosku ma ovulka natahovala,ale dnes 18 dc je teda tu,jupiii 🙂

kakatulik
6. feb 2016

@denidi Hallllooooo,cize o vecerny progeam je postarane 🙂 🙂 🙂

denidi
6. feb 2016

@kakatulik 😀 jj vyzera,ze ano

korytnacka1981
6. feb 2016

@eva2809 si tehuuu? si ani nedala vediet 🙂

eva2809
6. feb 2016

@denidi no kraaaasa

eva2809
6. feb 2016

@korytnacka1981 ale dala🙂)to ty si tu davno nebola.ci??no tvoje testy mi priniesli stastie na prvykrat🙂dobre som vedela,ze si mam objdenat len na jeden cyklus🙂

kakatulik
6. feb 2016

@denidi ozaj a co povedali na om sone.

korytnacka1981
6. feb 2016

@eva2809 nevsimla som si naozaj, je pravda ze tento tyzden som citala malicko, buduci tt som tiez prec.. parada, velmi sa tesim 🙂

denidi
6. feb 2016

@kakatulik co som bola na sono brusnej dutiny myslis asi,no tam mam vsetko v poriadku 🙂 ty mas pamat teda 😀 chlorelu este uzivas? ako dlho ju budes pit prosim ta,lebo mne konci balenie a neviem,ci mam pokracovat,alebo stacia dva mesiace,to bude tak za tyzden

kakatulik
6. feb 2016

@denidi no vies co,obcas si aj nieco zapamätam 🙂
Chlorelu este uzivam,ale flakam to....od zaciatku februara som si naordinovala Aloe...

denidi
6. feb 2016

@kakatulik ja poctivo veru,sa mi celkom dari,ale asi uz teda douzivam a dam pauzu,aloe som kupila litrovu flasu,pila som za odmerku dvakrat denne,len ma to po ovulke odradilo,lebo tam bolo pisane,ze nieje vhodne pre tehotne zeny a ja som po kazdej ovulke aspom teda v hlave "tehotna" 😀