Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik tak pre mna je to obdivuhodne,ja som masova 🙂 nejem ho kazdy den,ale ked je na vyber,tak nevaham 😀 fu verim,ze si sa citila skvelo,ked si bola na veg, strave,tam je total odlahceny cely traviaci trakt a aky bol navrat k normalnej strave? nebol s tym ziadny problem,ci si sla postupne na to
@kakatulik ahojte baby len by som sa pridala k vasej teme ze ides trochu precisti telo a potom sa budete naplno snazit o babo, ja som to tiez chcela, ze sa precistim, naordinovala som si sama "dietu" ziadne sladkosti, vyprazane, mastne jedla, sladene napoje...len zelenina, ovocie, chude maso, cvicenie kazdy den cca 1 hod a viac a vysledok? par kil dole a "vymiznutie" menstruacie!! ☹ doteraz sa trapime kvoli tomu v CAR, beriem hormonalne tabletky na indukciu ovulacie a tento mesiac aj ovu testy uz je to pomaly druhy rok a stale niesom v poriadku, menzes bez tabletiek ani nemam, tak len tak moja skusenost ze opatrne z kadejakymi dietami a ocistnymi kurami, niekedy je to viac na skodu ako na uzitok, ale kazdy je iny na mna to zareagovalo strasne, na druheho nemusi drzim palce nech je vsetko OK 🙂 🙂 (ale mala som konecne pozitivny ovulacny test a som 8DPO tak som zvedava ako to dopadlo 😀 )
@jaana47 juujha ale to si isla na to asi dost drasticky teda,mozno dost zavazilo aj kazdodenne cvicenie,teda osobne si myslim,ze vsetko sa da,ale s mierou 😉 kazdopadne drzim prstiky na nohach aj rukach,nech sa tvoje telo da doporiadku a aj vytuzene babatko pride a teda mozno uz teraz najdes dve// 🙂
@kchan dakujem za tip, vyskusam aj ja, kotvicnik uz pijeme cca 2 mesiace ale nie pravidelne manzelovi som kupila aj caj a aj tablety kotvicnika ale skusim aj ten recept. Caj je sice hnusny to ma manzel vzdy nejake namiestky ale vypije ho 🙂 ja uzivam aj gynex kvapky to mi tiez poradili ze mam pit.
@jaana47 ahoj,
viem ze sa to stava,ale to si asi dost schudla a hlavne si stratila zrejme vela potrebych tukov vo velmi kratkom case....U mna je to pri takýchto ocistach,ktore nepovazujem za dietu skor naopak.Vtedy mam pocit,ze papam viac ako inokedy,lebo viac premyslam co dam do ust,aby som nic nepostradala.Bolo by fajn,keby ubudlo aj par centimetrov a na vahe,ale cielom to nie je.Za tych 6tyzdnov take dve kylecka by bolo fajn a som spokojna.
Fakt si si to cele pokaslala vtedy?Si si ista?
@denidi no ved to vsetko s mierou len ja som mala v hlave ze dostanem vela vitaminov z ovocia a zeleniny a tym tak pripravim svoje telo na prichod babatka, no zial malo opacny efekt...teraz uz viem ze ziadna dieta mi za to nestoji...no dakujem dufam ze tie // budu 😉 vela stastia aj tebe 😉
@kakatulik ahoooj, no ved ani som moc nezhodila za 3tyzdne cca 4kg ale asi bol presne problem v strate potrebnych tukov, ktore produkuju zenske hormony, tym padom sa nedostavila menstruacia... ☹ tak to fajne ze to nemas ako dietu a papas dostatocne 🙂
no ja som sa aj doktorov pytala ci je to mozne sa dietou a cvicenim takto "dokazit" a povedali, ze sa to da. ze tam mozno zohralo aj nieco ine ale s velkou pravdepodobnostou to bola ta dieta. samej mi to nejde do teraz do hlavy, ale asi to tak bolo ☹ no nic teraz som uz aj stratene kilogramy nabrala, vdaka uzasnym hormonalnym tabletkam, ale snazim sa zdravsie Z ROZUMOM jest vsetko, aj tuky ale zdrave...dufam ze sa to coskoro da doporiadku, lebo uz ma to dost aj stve, ze sa to takto natahuje a vytuzene babatko sa oddaluje, ale mozem si za to sama, preto ma to tak hneva 😠 ALE snazim sa brat to tak ako to je a robit vsetko preto, aby sa to podarilo raz sa predsa musi stastie "unavit" a sadnut aj na nas 😉 verim tomu
@jaana47 vies ako sa hovori ...a teraz budena moje pomery megaaaaaa vulgarna,ze na posrateho aj hajzel padne,cize jed sa dari tak poriande.... 🙂
Ano urcite sa da takto si pokafrat cyklus...nooo asi si to mala uz nachylene hormonalne a toto bolo ako taky spustac.Ja som uz schudla aj viac ako ty za kratky cas,ale väcsinou to bolo kvôli nejakym nervákom a tak....ale nikdy sa mi to neodzrkadlilo na cykle...no ale sme kazda ina...budem sa snazit to zvladnut bez straty desitky.... 🙂
@lauritkatesty ale oznaci mi to spatne hej? Lebo pozit test bol 3.2., sice aj 2.2. A 4.2. Bol tiez dost silny ale nie az tak ako toho 3tieho.
@salmas vidis ty si mi tu teraz prisla dobre do rany....som sa aj niekoho spytat chcela.Ak som teraz vo februari zacala uzivat Aloe 60ml denne a by som v tomto cykle tehotnela,tak by to nevadilo?
Nooo to bola taka sranda.My sme sa chceli zacat snazit a potom sa stavali take naschvaly ako protichodne sluzby a ine pocas plodnych dni,ze sme ani nejak velmi netrafili do plodnych dni.Ja si takto pred Velkou nocou robim takto ocistu a kolegynka mi vravela ze si raz robila taky detox s aloe a bolo to super a ze ak sa raz rozhodnu planovat baby,tak si to pred tym da znova...tak som si povedala,ze vramci tej ocisty by som mohla pridat to aloe,chlorelu uz beriem vyse mesiaca.... 🙂 ,ale to nielen kvôli otehotneniu...vseobecne pre zdravie. 🙂
ano mal by, a ked neoznači ako treba, da sa prinutit 😀
@adika84 ja som to na dnes pripravila a z tej trištvrte vody ti to zredukuje na cca 3deci, no a prišla som za mm že ideme si dať, chudáka som nechala prvého si lognúť polovicu z toho a ako to vypil povedal že prvý a posledný krát 😂 ja som vypila druhú Polovicu a poviem ti že asi som v živote nič nechutnejšie nepila, skoro som to vyvrátila 😷 ale zas ak to má pomôcť tak sa prekonáme nie? 😉 a goji a kotvičnik sú veeeeľmi užitočné veci, hlavne ten plod goji- keď som o ňom čítala som zostala fakt prekvapená, uvidíme aké to bude mať celé účinky po nejakom čase používaní 😊
@kakatulik Myslím, že nie. Ono v podstate len naštartuje trávenie a detoxikuje organizmus, vyčistí črevo a tým aj celý organizmus. Na bábenko by to nemalo mať vplyv. Niekde som čítala, že práve tie vylučované toxíny by mohli škodiť, ale to by muselo byť asi vo väčšom množstve. Takže ak si neprešla nejakým výrazným detoxom, tak je to OK.
@lauritkatesty no mohol by aj sam lebo uz mam druhy den teplotu o dost zvysenu, splhamk 37 😆
@janulka_1 tak stale si relativne hore. do dvoch dni sa rozhodne.
@lauritkatesty robila som dnes tehu test z ranneho ale je cisto biely, jeden od teba a jeden pepino. Uvidime co bde ☹

@denidi no ved prave preto budem pit to Aloe a potom sa zacne znova snazit. 🙂