Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte kocky 🙂 mam otazku...ked meriam teplotu cely tyzden o 05:00 a dnes sme prisli o 04:30 este len domov z prace kedy som si mala merat? Ved za par minut si moje telo neoddychne...Spavam tak max 6 hodin denne...
@petkovamiruska no vies co,vraj je to jedno ked vstanes tak zmeraj.Ja tiez robim nocne a poobede ked sa prebudim,mam jednoducho vyssiu teplotu ako rano bez ohladu na to,ako dlho spim,preto bud nezaznacim nic,alebo si nieco odcitam a pori tom vyznacim,ze to bolo po nocnej.
@kakatulik je to cele troska komplikovane ked nemame pravidelny rytmus...ale uvidim zajtra...dnes mam prvu vyrazku na brade takze uz ratam s mrchou :( asi nic z toho tento mesiac :(
@petkovamiruska zmeraj o piatej. Teplota bude vyssia, asi o pol stupna celzia, aale zanac normalne ako nameras. Napriklad predovulacne ked mavas 36.3 a poovulacne 36. 7, pocas nocnej ked nameras cca 36.8, je to predovulacne, aa 37. 1 bude poovulacna. Bez ohladu na jednu hodnotu uvidis vzostup teploty, a po prechode na rannu sa budes drzat na poovulacnej, tak budes mat ovu potvrdenu. Ak chces, posli graf
baby viem,ze sa to tu uz asi stokrat napisalo,ale ovulacia prebehne 12 az 48hod od prveho pozitivneho testu,alebo od posledneho poz testu,ked ma zena pozitivny test aj dva dni po sebe,ako to je teda? 😕 😨
@kchan
@kakatulik mne kotvicnik chuti,myslim samotny ako caj a podla mna je velmi podobny alchemilke,aj tu mam rada 😀 aj mm velmi chuti,skor ho brzdit musim,nech to nepije na litre,ale to co som skusala varit kotvicnik-goji-ocot,ja vypijem,ale donho to nedostanem,tak mu vzdy supnem par kuskov a pojeda,ked pije caj 😀
Dievčatá koľko dní pred ovu začať robiť testy?
@miska_hryzka podla toho ake dlhe cykly mavas.

@janulka_1 aha :: ☹