icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
7. feb 2016

@janulka_1 aha :: ☹

denidi
7. feb 2016

@janulka_1 jaj terat som si precitala

janulka_1
7. feb 2016

@denidi skusala ale nic s toho, mozno ked mi budu meskat tak este skusim testnut ale velku sancu toho uz nedavam

denidi
7. feb 2016

@janulka_1 ja vzdy verim az do poslednej chvile,neviem ci je to dobre alebo nie,jasne som pripravena vzdy na obe moznosti,ale pre mna je to nadej a aj to je krasne 😉 pokial neni ms verim

janulka_1
7. feb 2016

@denidi tak v kutiku verim aj ja ale pri takych to situaciach to moc nejde

petkovamiruska
7. feb 2016

Ahojte kocky 🙂 mam otazku...ked meriam teplotu cely tyzden o 05:00 a dnes sme prisli o 04:30 este len domov z prace kedy som si mala merat? Ved za par minut si moje telo neoddychne...Spavam tak max 6 hodin denne...

janulka_1
7. feb 2016

@denidi
@lauritka bud mam fatamorganu alebo sa mi zacina objavovat druha ciarka na teste z rana 😲

kakatulik
7. feb 2016

@petkovamiruska no vies co,vraj je to jedno ked vstanes tak zmeraj.Ja tiez robim nocne a poobede ked sa prebudim,mam jednoducho vyssiu teplotu ako rano bez ohladu na to,ako dlho spim,preto bud nezaznacim nic,alebo si nieco odcitam a pori tom vyznacim,ze to bolo po nocnej.

kakatulik
7. feb 2016

@janulka_1 😀 😀 😀

petkovamiruska
7. feb 2016

@kakatulik je to cele troska komplikovane ked nemame pravidelny rytmus...ale uvidim zajtra...dnes mam prvu vyrazku na brade takze uz ratam s mrchou :( asi nic z toho tento mesiac :(

stevvvka
7. feb 2016

@petkovamiruska zmeraj o piatej. Teplota bude vyssia, asi o pol stupna celzia, aale zanac normalne ako nameras. Napriklad predovulacne ked mavas 36.3 a poovulacne 36. 7, pocas nocnej ked nameras cca 36.8, je to predovulacne, aa 37. 1 bude poovulacna. Bez ohladu na jednu hodnotu uvidis vzostup teploty, a po prechode na rannu sa budes drzat na poovulacnej, tak budes mat ovu potvrdenu. Ak chces, posli graf

denidi
7. feb 2016

baby viem,ze sa to tu uz asi stokrat napisalo,ale ovulacia prebehne 12 az 48hod od prveho pozitivneho testu,alebo od posledneho poz testu,ked ma zena pozitivny test aj dva dni po sebe,ako to je teda? 😕 😨

kakatulik
7. feb 2016

@denidi myslim,ze sa rata ten prvy..o co viac pozitivnych,o to lepsie asi...cize aj dnes huraaaa 😀 😀 😀

adika84
7. feb 2016

@kchan jasne obetujeme sa, my varime len kotvicnik a zajta kupim goji tak my to budeme asi samostatne jest a pit ale ten caj z kotvicnika je hnus ale ked to ma pomoct 🙂 manzel si uz zvyka aj sam si ho uz robi 🙂

denidi
7. feb 2016

@kakatulik ja som si tiez myslela,aj som tak citala tusim,len dnes som narazila na clanok,kde bolo napisane od posledneho,,tak som ostala v pomykove 😨 tak tentokras sa riadim-cim castejsie,tym lepsie,no uvidime 😀

dzanka72
7. feb 2016

Zeby dnes uz pozitivny? 🙂

kakatulik
7. feb 2016

@dzanka72 anoooo 😀

dzanka72
7. feb 2016

@kakatulik jeee.. ja som taka stastna 😊 akurat dnes, na narodeniny .. takze o vecerny program postarane 😀

kchan
7. feb 2016

@adika84 inak hej, to goji není vôbec hnusne, keď som to ochutnala som asi natrafila má zlý kus preto mi to nechutilo 😉 ale ten kotvičnik je iný hnus

kakatulik
7. feb 2016

@dzanka72 graatulujem dvojnasobne 🙂

kakatulik
7. feb 2016

@kchan ...poznas aj alchemilku?...ja by som o len Rada chutovo porovnala.Mne alchemilka celkom chuti. 🙂

adika84
7. feb 2016

@kakatulik ja pijem aj alchemilk a ta mi celkom chuti ale ten kotvicnik je uplne ina chut :D

denidi
7. feb 2016

@kchan
@kakatulik mne kotvicnik chuti,myslim samotny ako caj a podla mna je velmi podobny alchemilke,aj tu mam rada 😀 aj mm velmi chuti,skor ho brzdit musim,nech to nepije na litre,ale to co som skusala varit kotvicnik-goji-ocot,ja vypijem,ale donho to nedostanem,tak mu vzdy supnem par kuskov a pojeda,ked pije caj 😀

denidi
7. feb 2016

@adika84 😀 😀 😀 sme sa teda trafili

denidi
7. feb 2016

@kakatulik asi ti neostava nic ine,len ho vyskusat 😀 lebo vidis st ludi-sto chuti 😉

miska_hryzka
7. feb 2016

Dievčatá koľko dní pred ovu začať robiť testy?

baska1
7. feb 2016

@denidi treba skusat vtedy kazdy den,ja som mala 3dni rovnako pozitivne silne a zadarilo sa😊

kakatulik
7. feb 2016

@denidi no takze ak i chuti alchemilka,bude mi chutit aj toto,len neviem,ci to mam zu vsetko spolu miesat,lebo zu aj ten malinnik pijem....

kakatulik
7. feb 2016

@miska_hryzka podla toho ake dlhe cykly mavas.

kakatulik
7. feb 2016

@denidi ved to je super,ze mu chuti,aspomsa plavci polepsia rychlo...