icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
8. feb 2016

@denidi no uvidím dnes to idem podat snád to stihnu,si konečne poriadne oddychnem zrelaxujem aj ked mi bude moooc smutno za mm a detmi ale nejako to prekonám.

kakatulik
8. feb 2016

@butterfly333 ...hi,ale ved navstevy su povolene ci?.... 😀 😎 😵

butterfly333
8. feb 2016

@denidi baby a čo znamená ked gyn napíše že v oblasti laveho ovaria folikul 19-20mm bez volnej tekutiny v oblasti malej panvy.
@kakatulik to mi gyn napisal minuly cyklus.

butterfly333
8. feb 2016

@kakatulik ano to su už som bola raz v kupeloch v Lučkach.uvidím kam mi daju teraz.

denidi
8. feb 2016

@butterfly333 ze mas ovulaciu na lavej strane a folikul este nepraskol,povedala by som,ze tak den dva na to bola ovulacia

butterfly333
8. feb 2016

@denidi ked napiše že bez volne tekutiny to znamená že ovu nebola ešte???lebo to som bola u gyn na 16Dc a on mi povedal že ovu pravdepodobne bola no ako som potom zistila tak bola až na 20DC,tak tomu nechápem prečo povedalže ovu bola a pritom som tam mala dva foliky 14mm a 20mm

kakatulik
8. feb 2016

@butterfly333 po prasknuti folikulu,alebo aj cysticky(tam viac)vznika volna tekutina,ktora sa vyleje do brusej dutiny a tam sa vstrebe.To je normalne.

denidi
8. feb 2016

@butterfly333 ked folik praskne,vyleje sa z neho tekutina,ktora sa potom vstrebe za par dni,niektore zeny to aj citia,novadr povedal,ze pravdepodobne bola,takze podla mna len ptedpokladal,ze bola a ani sam nevedel,tak si myslim,teplota ta nepusti

butterfly333
8. feb 2016

@kakatulik čiže ked je napisane bez volnej tekutiny že ovu nebola??takže mne nepraska folik či ako alebo som tam bola ešte pred ovu??

butterfly333
8. feb 2016

@denidi to ale znamena ak by ovu nebola tak tam neje ta tekutina ,lebo ak tam ta tekutina nebola tak prečo povedal že ovu bola??podla čoho to vedel že bola ked to bolo bez tekutiny

kakatulik
8. feb 2016

@butterfly333 ono sa uz tekutina mohla teoreticky vstrebat,len to nesedi s tym´velkym folikom.

butterfly333
8. feb 2016

@kakatulik no ved vtedy bola ovu až na 20Dc.

kakatulik
8. feb 2016

@butterfly333 no,ved takto ato aj asi vychdzalo podla velkosti folika,teda ani pre mna nie je pochopitelna skutocnost,preco povedal,ze ovu uz bola 😒

janulka_1
8. feb 2016

@kakatulik
@denidi
@butterfly333 je to celé zaujímavé, minulí cyklus keď som to teraz rátala (ak dobre rátam) tak som na 12DPO už mála špinenie a na 13DPO som dostala ms

denidi
8. feb 2016

@butterfly333 ja si myslim,ze on si len myslel,ze ovu bola,ale tym padom by museli zvysne foliky sa vstrebat a bt by uz bola stupnuta,hm

denidi
8. feb 2016

@janulka_1 takze lf je dlhsia a mozno bude trvat 9 mesiacov 🙂

janulka_1
8. feb 2016

@denidi kiež by si mala pravdu

butterfly333
8. feb 2016

@denidi ved to jeto celenejake domotane som zvedav čo mi zajktra povie,Prave som prišla domov bolasom zaniest ten navrh na kupele dufam že mi to schvalia dala som si do Turčianskych teplic,
@kakatulik

michhaela
8. feb 2016

Baby niečo na zasmiatie 😀

butterfly333
8. feb 2016

@denidi a inak ty ako vo ferti pokračujete

dejna20
8. feb 2016

@janulka_1 no som zvedava ako dopadnes. Mne dnes ff konecne oznacil ovulku tak ako som predpokladala.
Ja som mala ovu testy velmi silne aj teploty mam ukazkove. Ale nejak si myslim, ze s tymi cystami na vajecnikoch nemam sancu byt tehu 😓
Ale uz som s tym zmierena. Skusim endo dietu, po kramoch dohodnem laparku a potom 3cykly na prirodno a ked nevyda idem do ivf. 3 pokusy a konec.
Aspon, ze mamjedneho gangstrika😀

janulka_1
8. feb 2016

@dejna20 ty aspoň máš jedno ale ja ani to ☹... Aj ja som mala krásne silné ovu testy, teplota to tiež potvrdila, snažilkovali sme sa cez ovu aj pred aj po, ale nejak to nevidím ružovo, dnes si pôjdem kúpiť mamatest alebo rapiclear alebo nejaký iný a skúsim zajtra ráno a keď nič tak počkám na ms a po nej idem k dr sa dohodnúť čo ďalej lebo už som po laparke 5m.

adika84
8. feb 2016

@dejna20 aj ja som mala cysty na vajecnikoch tak skus gynex. Ja ho uzivam uz asi pol roka. Teraz som bola na preventivke a uz ziadne cysty nemam a mam ukazkove vajecniky, len nejako nechcu zatial otehotniet ale verim ze aj to pride casom 🙂

dejna20
8. feb 2016

@janulka_1 ale ty si mladucka. Ty budes mat nakoniec aj tri deti. Uvidis. Mozno uz Aj z tohto cyklu prve 😀
Ty si neskusila endo dietu? Po laparke tie svine zvyknu znova rast, ale toto ich vraj vie spomalit.

adika84
8. feb 2016

@janulka_1 a kolko sa snazite?

janulka_1
8. feb 2016

@dejna20 tu nejde o vek ale o diagnózu. Nie neskúšala som

janulka_1
8. feb 2016
dejna20
8. feb 2016

@adika84 len ty mas asi pco cysty vodove alebo funkcne. Tie sa mozu vstrebat/prasknut. Ale ja mam endometriozu a tie vacsinou treba zosekat.
Inak pred prvym tehu som brala femigard (podobne gynexu) a sup maly bol na prvy krat. Ale mozno to nemalo suvis

adika84
8. feb 2016

@dejna20 aha no endometrioza je nieco ine to je pravda :(

dejna20
8. feb 2016

@janulka_1 no ved hej ta je ta ista. Ale ty v najhorsom mozes ist znova na laparo, viac krat na ivf a pod.
Ja uz nato nebudem mat nervy, zase nechcem druhe ako 40rocna. Teraz v marci mam 34r. Este do buduceho roka skusam a potom uz kaslem nato.
Babo da dost zabrat a to moj je vcelku 😇 a kazdy ma nejaku svoju hranicu, za ktoru uz nepojde. Ja viem, ze su tu aj starsie kocky, co chcu mimi a velmi im to prajem, ja vravim len za seba, ze do 36by som chcela porodit