Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 ty prepáč ale naozaj ma to hnevá lebo to počúvam z každej strany a niektorý ani potuchy nemajú čo táto pliaga znamená a aký má vplyv na celkový život ženy. 2r sú naozaj veľa... Bola by som najradšej keby som to nemusela riešiť a ani niktorá žena ale tak čo už. Verím, že sa nám podarí tehu či to bude tak alebo onak
@janulka_1 nenavrhovali ti lecbu endometirozy ? ze sa vyblokuje ovulacia cca na 3 mesiace alebo na pol roka..tym padom tie loziska nie su vyzivovane. jedna kocka tu z konika sa takto liecila.. uz nepamatam nick, a po pol rocnej liecne bola do 3 mesiacoch tehu..
mne to tiez navrhoval kedysi, ja som mala male loziska ale v podbrusnici, ale na LSK mi ich rozbili..
a potom mi preventivne berie moj lekar aj krv na onkomankery. nastastie to mam v norme.
ja mam zas iny problem myom . ☹ a zle spermie. ale tak otehotneli aj s takymi diagnozami...
mam pocit, ze je to medzi nebom a zemou toto vsetko, komu to vyjde a komu nie.. 🙄
@lauritkatesty po rôznych vyšetreniach, neúspešnej laparo mi po skoro 2r mi prišli na endo, po neúspešnej hormonálnej liečbe čo mi nakoniec ešte viac uškodila som bola na druhej laparo kde mi odstránili rozsiahle ložiská (maternica, vaječníky, konečník, hrubé črevo) a dali polroka na tehu (ak nie tak ivf) keďže nesmiem po toľkých možných hor.liekoch už nič brať, takže takto v skratke.
@janulka_1 ah tak, takkze si si uz tiez presla :-/ sakra..
@lauritkatesty áno a preto ma tak rozčulujú také reči
@janulka_1 je mi luto čo máš za sebou a doktor ti neodporučal kupele ked simala aj alparku či aj nejaku inu operaciu,
@butterfly333 odporúčali ale odmietla som lebo si to neviem predstaviť, že by som tam bola 3t sama 😀
@janulka_1 bože moja to si mala íst viem že by ti to pomohlo,ja som bola ako 18ročná mlada vydatá abola som tam sama bez mm a ver že som s plačom tam odchádzala no robila som to pre dieta kedže som už predtým prišla o 4,musela som ist a veru presne za 6mesiacov od kupelov som ostala tehu a teraz má moj vytužený syn 16r.dcera 1é takže mne kupele Lučky velmi pomohli.Teraz cca v marci by som malaist do kupelov znova asi na 21dní už sa mooc teším konečne si oddychnem a zabudnem na tehu že sa nám nedarí a možno ked pridem sa nám konečne podarí.
@butterfly333 uvidím čo mi povie teraz keď pôjdem po ms (ak príde), že čo ďalej, ešte mám polroka na využitie kúpeľov ale neviem si to predstaviť. Dúfam, že ti aj teraz pomôžu tie kúpele
@janulka_1 vážne chod do tých kupelov určite ti to pomože aj na psychiku uvidíš,ja sa už moc teším snad mi ich daju čakam na vyjadrenie.A dufam že mi pomožu tie kupele aj ked nejdem tam s gyn problemom ale som po operacii nohy.
@butterfly333 nič sa neboj, schvália ti to. Držím palce
@janulka_1 dakujem a skus si to rozmysliet a skusit tie kupele,ak je ta možnost treba to využit.
Testovať som začala len od 26.1. ....predtým som sa riadila hlienom...pri dcere meraním BT ...to je 9 rokov dozadu

@dejna20 tiež mám svoje hranice. Ale to tu nejdem rozoberať lebo sa mi tu nechce hádať, každý s kým sa rozprávam mi hovorí, že som mladá a mám viacero možností a bla bla bla, a to ma max rozčuluje lebo pri endometrióze vôbec nehrá hlavnú rolu vek ale rozsah dg. Či má žena 20, 30 alebo 40, rovnako túži po dieťati a rovnako ju bolí a trápy keď sa nedarí, a reči typu máš čas si mladá nie sú na mieste....
Prepáčte za moju úprimnosť ale možno ma niektoré chápete...