Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kchan stoho si nič nerob kramy nemusia vždy 4 ci 5 dní ked ešte maternica potrebovala docistit...To že cítiš vaječníky je normálne je to rast folikul čiže dozrieva vajco ono to budeš cítiť viacej ja to mám tak počas alchemilky a dokonca mi neprišla MS na 26deň ale az 28 a počas ovu som veľmi cítila v strede cyklu vajco jak asi prasklo...Je,to individuálne ja kramy niekedy mám krátke iny cyklus zas dlhší 😉...Alchemilku spomínali dievčatá že od 1DC treba piť do 10DC ale ak citis už vajecniky zrejme príde ovu skôr 😉
@michhaela ďakujem za radu 😉 a to ešte vlastne počas MS začína rast folikul? No ja mám tiež cykly 26dňové a pravidelné pomaly jak hodinky, mne tu jedna kočka napísala že alchemilku piť po ms a ďalšia od začiatku ms preto som začala až počas nech teda úplne nepremeškam 😜 myslíš že už môžem začať merať bt a robiť ovu testy?
@kchan BT môžeš kľudne a testy ovu skus počas dna jeden kým nezacnes badať tu prvú čiarku by som skúsila za deň 3x /ked už mas mať približne ovu/ to som ja robila ale približne som vedela kedy bude najsilnejšia a najpozitivnejsia...rásť folikul začína v deň 1DC ale,pomalý kým dozreje je polka cyklu a ovulacia 😉 tak by málo byť tak to je písané na nete....
Babuleee urgent nemate niektora nazvys ruzove one step testy? Korytnacka je odcestovanaaa 😕😨
@michhaela ale ovu by mala byt v najnižši den BT, ked je Bt najnižšia no tu na grafe je už hore ta BT
@butterfly333 ano ta čierna čiara je N
BT len zle vidno vrrr
@kchan keď hej mavam 26/27cyklus 😉 niekedy sa stane že 28ale to musím krvácať mat kramy 6dní aj zo spinenim...Keď sú krátke kramy už 9/10DC večer najpozitivnejsi ovu test pri dlhších kramov je najpozitivnejsi 10/11DC ale ja ešte cítim ovulku najsilnejšie bolesti od pozitívne az 3dní po ☹ asi mám neskoro ovulku vychadza vždy cca podľa kalkulačky netu 😉
@kchan pocuj moja mame to asi na rovnako moja svagrina caka koncom marca simonka tiež bude teraz malý stredobodom pozornosti...je to ťažké zle sa to počúva ano poznám ten pocit dokonca kamoska otehotnela počas antikoncepcie a tiež ma to dalo mimo :'( ale ono podľa mna to má prísť vtedy keď ma verím tomu že sa nám tie dve koľajnice splnia neboj 😉
@senselinka ahoj,kupila som si ten vitex jahnaci,ale su to kapsule,chcem sa opytat,ako to mam uzivat,lebo citala som,ze to treba uzivat po ovulacii,co by mi aj sedelo,lebo dnes som 2dpo,ty to ako beries? 🙂
@mamee a co , tie zelene sa ti nepačia ? 😀

@kchan A tu alchemilku pijes od 1DC?Máš tak krátko kramy?dva dni tak ?chápem dobré?či?