Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi teraz som 13 DC len neviem či Z toho inofolicu pociťujem nadmernú vlhkosť, tak možno preto ma tá ovu tak mätie.
@miska_hryzka a co ta konkretne tak mätie?
@miska_hryzka myslim,ze predovulacne teploty mas celkom v poho a je super,ze mas hlien,ten byva par dni pred ovulkou,v case ovu sa uz zvykne kazit
@kakatulik mätie má veľká vlhkosť a neviem či to nebude tým inofolicom.
@denidi dobre, tak budem čakať. Ďakujem
@miska_hryzka neboj sa ovulka zachvilu pride,sme netrpezlive,mna moja tiez tento cyklus ponatahovala,ale prisla,tak testikuj dalej 🙂 ake dlhe mavas cykly? a za malicko,stale sa nieco nove ucime a drzim palcek,aby inofolic zabral 🙂
@miska_hryzka ved ta vlhkost je supeeeer,ale zeby to bolo inifolicom si nedovolim potvrdit,ani vyvratit.
@kakatulik
@denidi Baby vy ste také znalé 🙂 Ja som si tiež kupila ten Vitex, ale bola som u doktora a predpísal mi Duphaston. Myslíte, že ho môžem brať aj s ním, alebo radšej nie ? Mám to na úpravu cyklu. Inak odporučil mi aj Inofolik, 2x denne a mimochodom mi povedal, že na ovulačné testy sa nemám vôbec spoliehať. Čo doktor to názor ☹
@salmas fuuu no co ti ja viem...ja som sa dnes dociala,ze ten vitex iba po ovulke,cize v druhej csti cyklu...,ale zeby sa to nejak s Duphikom bilo,tak to fakt neviem.
Ale tak co sa ovu testov tyka tak je to samozrejme iba smerodajna velicina,aby sme vedeli co sa prave deje...a ked to aj BT potvrdi,tak si myslim ze je to OK.
Ten inofolic vyskusaj.Ak mas PCO tak z neho moze jednoznacne iba prifitovat.
@salmas myslim,ze bylinkou nemas co pokazit,ale asi by som prvy cyklus vyskusala len duphaston a v dalsom by som dala aj vitex,nech si mozes porovnat pripadne zmeny,ci to nieco s tebou robi 😉 inofolik je na upravu cyklu dobry,takze isto vyskusaj 🙂 a k tym ovu testom,zatial ma nesklamali a pokial potvrdi poz.ovu test aj stupajuca teplota,tak si myslim nieje na skodu ich robit,ale jasne nic nieje 100%,ldokonca ani doktori 🙂
@lauritkatesty ahooj no dnes teplota 36,6
@laauraa ahoj len mi pripomen ake boli predtym, bo nemam to v hlave cele 😅
@lauritkatesty. No cize 36.3 predvcerom vcera 36.5 a dnes 36,6 🙂
Oki, tak len ešte pomeraj ,či sa budu držať 😉
@denidi Ako kedy jeden mesiac 34 dní, ďalší mesiac bolo 30 dní, potom 35 dní. Len problém je v tom, že neviem, či prvý deň cyklu sa ráta už ten deň keď začnem špiniť alebo až keď sa menštruácia rozbehne. Lebo ja mám špinenie aj tri dni pred menštruáciou potom dva dni menštruácia a potom zas dva dni špinenie.
@miska_hryzka 1DC je vzdy az pri krvacani, spinenie sa nerata do cyklu

@zunajda jasne,to vzdy musi cosi plany narusit,poznam to,no a stitna zlaza vie narobit sarapatu,ale netreba predbiehat,pekne chod k dr,nech ti urobi hormonalny profil a tam by podla hormonov videl,ci je stitna v poriadku a aj ostatne hormony