icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
10. feb 2016

@senselinka aha ďakujem 🙂

miska_hryzka
11. feb 2016

Toto čo sa stalo? Prečo mi ta teplota išla dole?

denidi
11. feb 2016

@miska_hryzka to je v poriadku,bt pred ovulaciou moze este poklesnut,ja to tak mavam 🙂

miska_hryzka
11. feb 2016

@denidi dom zvedavá, lebo ovu testy stále negatívne dúfam,že sme to neprešvihli ☹

denidi
11. feb 2016

@miska_hryzka urcite nie,to by si videla aj na teplote,doteraz su ovu testy negativne a teplota dole,takze ovulka urcite este nebola 😉 pride,neboj

kakatulik
11. feb 2016

@miska_hryzka tomuto sa hovori predovulacoe nizke teploty.

miska_hryzka
11. feb 2016

@denidi minulý mesiac mi takto na dva dni klesla teplota a potom vyskočila na 36,6 a teda tým pádom bolo po ovu ☹

denidi
11. feb 2016

@miska_hryzka ved to je dobre,ked ovulka bola,ci? Ste ju presvihli? Teraz robis testiky,urcite nepremeskas

evinqua
11. feb 2016

Baby ked klesne teplota znamena to isty prichod menstruacie? /od ovulky sa mi 13dni drzala okolo 36,8 a dnes bolo 36,5

kakatulik
11. feb 2016

@evinqua u mna tomu tak je.

miska_hryzka
11. feb 2016

@denidi neprešvihli práveze sme ťuťumuťu trikrát. Len to nejako nevyšlo. Minulý mesiac to bolo takto. Tak sa bojím, aby sme to tento mesiac neprešvihli. Môže byť ovu test negatívny aj keď prebieha ovu?

evinqua
11. feb 2016

@kakatulik no tak mrcha prave dorazila takze bazalka nesklamala..tak prvy cyklus snazenia nam nevysiel

kakatulik
11. feb 2016

@evinqua tak ale aspom to mas odsledovane. vychutnaj si ms,lebo ktovie kedy opát pride.

denidi
11. feb 2016

@miska_hryzka mne sa este nestalo,ze by ma ovu test sklamal,alebo ze by mi neukazal ze ma prist ovulka,takze urcite ti ukaze,len testuj 😉

butterfly333
11. feb 2016

babyyy mavate niektora taku silnu ovu že v den ovu krvacate??

miska_hryzka
11. feb 2016

@denidi budem teda pokračovať ani dnes ani náznak druhej čiarky. Tak uvidíme, čo bude ďalej. 🙂

marta_86
11. feb 2016

@kakatulik tak test robeny aj dnes a ciarka nebola ziadna uz ☹

denidi
11. feb 2016

@butterfly333 este sa mi to nestalo,ale to myslis ako normalne krvacanie,alebo spinenie?

denidi
11. feb 2016

@miska_hryzka asi sa len trosku ovulka posunula,nie vzdy musi byt v rovnaky den

miska_hryzka
11. feb 2016

Dievčatá, ktoré si robíte graf BT cez womenzone on Vám sám označí plodné dni podľa čoho? Aj ich oddaluje počas mesiaca?

miska_hryzka
11. feb 2016

@denidi minulý mesiac som mala až na dvadsiaty deň a dnes je len štrnásty DC.

denidi
11. feb 2016

@miska_hryzka podla teplot urcuje ovulku,takze ked su teploty stale dole,graf caka,kym vystupia,vid svoj minulomesacny graf 😉 neviem presne ako to je,ked zadas poz. ovu test do grafu,lebo mne napr. tento mesiac graf vyznacil ovulku 5.2,ale pozitivny test som mala az 6.2 a ovulka bola 7.2,takze pozitivny test ho nepresvedcil

srdce6
11. feb 2016

Kocky, toto je uz pozitivne?ak ano, kedy by sme mali mat sex? Asi cim skor, ale kedy najneskor ked vyjde pozitiv. Test. Dakujem...

denidi
11. feb 2016

@srdce6 ano pozitivny,takze sexik urcite dnes a potom skuste pozajtra rano,je to recept podla @saravalentina a je dost uspesny 😉

denidi
11. feb 2016

@butterfly333 moja aj mas ovu bolesti,ako sa citis? testiky si robis?

miska_hryzka
11. feb 2016

@denidi takže tento mesiac ešte nie je smerodajné kedy ukazuje ovu.

janulka_1
11. feb 2016

@butterfly333 kamaratka taku mava

denidi
11. feb 2016

@miska_hryzka graf ti vyhodnoti ovulku az potom,ked prebehne,cize az ked stupnu teploty 🙂takze aj tieto nizke teploty su smerodajne pre urcenie ovu,len este nenastal spravny cas

denidi
11. feb 2016

zienky nasla som stranku,maju tam vyzivove doplnky za super ceny tu je,len keby ste potrebovali 🙂 www.namaximum.sk

butterfly333
11. feb 2016

@denidi o na jednej slipovej vložke normalna krv,ale to len pol dna aleniežeby som krvacala to nie,noovu bolesti som mala dnes celý den a dost,ale testiky nerobím už druhy cyklus len meriam.dam graf.