Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka to je v poriadku,bt pred ovulaciou moze este poklesnut,ja to tak mavam 🙂
@denidi dom zvedavá, lebo ovu testy stále negatívne dúfam,že sme to neprešvihli ☹
@miska_hryzka urcite nie,to by si videla aj na teplote,doteraz su ovu testy negativne a teplota dole,takze ovulka urcite este nebola 😉 pride,neboj
@miska_hryzka tomuto sa hovori predovulacoe nizke teploty.
@denidi minulý mesiac mi takto na dva dni klesla teplota a potom vyskočila na 36,6 a teda tým pádom bolo po ovu ☹
@miska_hryzka ved to je dobre,ked ovulka bola,ci? Ste ju presvihli? Teraz robis testiky,urcite nepremeskas
Baby ked klesne teplota znamena to isty prichod menstruacie? /od ovulky sa mi 13dni drzala okolo 36,8 a dnes bolo 36,5
@denidi neprešvihli práveze sme ťuťumuťu trikrát. Len to nejako nevyšlo. Minulý mesiac to bolo takto. Tak sa bojím, aby sme to tento mesiac neprešvihli. Môže byť ovu test negatívny aj keď prebieha ovu?
@miska_hryzka mne sa este nestalo,ze by ma ovu test sklamal,alebo ze by mi neukazal ze ma prist ovulka,takze urcite ti ukaze,len testuj 😉
babyyy mavate niektora taku silnu ovu že v den ovu krvacate??
@denidi budem teda pokračovať ani dnes ani náznak druhej čiarky. Tak uvidíme, čo bude ďalej. 🙂
@butterfly333 este sa mi to nestalo,ale to myslis ako normalne krvacanie,alebo spinenie?
@miska_hryzka asi sa len trosku ovulka posunula,nie vzdy musi byt v rovnaky den
Dievčatá, ktoré si robíte graf BT cez womenzone on Vám sám označí plodné dni podľa čoho? Aj ich oddaluje počas mesiaca?
@denidi minulý mesiac som mala až na dvadsiaty deň a dnes je len štrnásty DC.
@miska_hryzka podla teplot urcuje ovulku,takze ked su teploty stale dole,graf caka,kym vystupia,vid svoj minulomesacny graf 😉 neviem presne ako to je,ked zadas poz. ovu test do grafu,lebo mne napr. tento mesiac graf vyznacil ovulku 5.2,ale pozitivny test som mala az 6.2 a ovulka bola 7.2,takze pozitivny test ho nepresvedcil
@srdce6 ano pozitivny,takze sexik urcite dnes a potom skuste pozajtra rano,je to recept podla @saravalentina a je dost uspesny 😉
@butterfly333 moja aj mas ovu bolesti,ako sa citis? testiky si robis?
@denidi takže tento mesiac ešte nie je smerodajné kedy ukazuje ovu.
@butterfly333 kamaratka taku mava
@miska_hryzka graf ti vyhodnoti ovulku az potom,ked prebehne,cize az ked stupnu teploty 🙂takze aj tieto nizke teploty su smerodajne pre urcenie ovu,len este nenastal spravny cas
zienky nasla som stranku,maju tam vyzivove doplnky za super ceny tu je,len keby ste potrebovali 🙂 www.namaximum.sk
@denidi o na jednej slipovej vložke normalna krv,ale to len pol dna aleniežeby som krvacala to nie,noovu bolesti som mala dnes celý den a dost,ale testiky nerobím už druhy cyklus len meriam.dam graf.

@senselinka aha ďakujem 🙂