Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka jejda prepáč, nemyslela som to tak. Nie som nabrúsená len som v rýchlosti písala a nepremýšlala
@janulka_1 v pohode 😘
@janulka_1 a hlien mavas ?? ked je taky vodnaty. uz mozes zacat s testovanim.. pripadne aj ked citis bolesti
@marta_86 no tlačitko na telofone na pravej aj lavej strane stlač naraz a ono toodfotí.
Baby nejak tu tehotne nepribudaju 😒
Ja uz dva dni nemeram bt, zajtra odmeram. Som 7dpo tak bude asi este hore. Ale tento mesiac necitim vitazne.
@denidi mna nikdy prsia neboleli,tak čakam na tvoje //
@butterfly333 bodaj by som ich nasla 🙂 vsetky nech si ich konecne najdeme 😉 nikdy ta nebolievaju prsia pred ms?
Ahojte,chceme s láskou bejby, už sme sa aj pokúšali, zatiaľ nič, prvý krát v živote idem teraz vyskúšať ovu testy,držte palce 😊
Baby ,ako je to s duphastonom a ovulkou. Mám ho začať brať na 16 deň, čo je zajtra, ale podľa testou a aj podľa BT ešte nebola. Síce ju meriam 1.cyklus, ale teplota stále výrazne nestúpla, tak asi nebola. Veľa sa píše, že Duphaston blokuje ovulku, máte niektorá s tým skúsenosti? Doktor mi vôbec nerobil folikulometriu a nasadil mi ho ,aby sa mi upravil cyklus.
@denidi nie nikdy ma nič pred ms nebolieva.
@milkaz tak teraz sa mi postavili vsetky chlpy,bolo by nadherne,keby to vyslo 🙂 aj mala nadej vzdy povzbudi 😉 a aj keby to teraz nevyslo,aj tak dakujem za to,ze si napisala. mna prsia bolievaju tak,ze este ked si liham,tak si ich musim "ponapravat" a ked sa ich moj mm dotkne,idem z koze vyskocit 😨 zacala si robit ovu testiky a aj bt si merias?
@denidi ahoj,reagujem na tie prsia,mna boleli vzdy pred MS......ked som ostala tehotna ma boleli tiez uz asi 5dpo,a som si myslela,ze to zase nevyslo......mala som pocit na MS len take ine to bolo,normalne som bola vzdy podrazdena a ked som ostala tehu som bola podozrivo kludna a unavena.......prsia ma boleli nadalej cely prvy Trimester,potom uz nie...... 😉 drzim palce
@sara34valentina ono veru s tymi prsiami je to zvlastne ,mohla by som podla toho presne urcit,kedy som 1dpo,lebo v ten den vzdy zacali bolet,,no som zvedava,kedy to zacne teraz,ale uz aj toto je dost zmena pre mna 😉 super,ze nervozita ti vtedy neprisla,aj ja si to pamatam,ked som otehu,bola som pokojna,ako baranok 🙂 teraz zatial som,ale este je teda velmi skoro. kolky dpo si zistila,ze si tehu? A dakujeeem 🙂
@lauritkatesty prosim ta, myslis, ze tieto resp. nejake globulky do posvy mozu ovplyvnit bazalku? Ci ma vobec zmysel merat... Akoze dva dni som si dala a teplota bola nezmenena, teda cca tak, ako by mala byt, ale tak nech viem, co by som mohla ocakavat ku koncu cyklu
@denidi
no presne tak ako ty to mávam aj ja s tými prsiami. a keď ma už pred MS začnú bolieť, aj to je známka toho, že to opäť nevyšlo ☹ Áno, začala som robiť ovu testíky, aj bazálnu si meriam. práve teraz som si urobila test, zdá sa mi byť pozitívny, ale nie som si istá. ako sa tu vkladá foto? dala by som to tu, aby ste sa mi aj vy vyjadrili 🙂

@janulka_1 jasne, to chapem, ved ja ti to posielam v dobrom pre inspiraciu... Ak mas ale cyklus najmenej tych 35 dni, testovat od 10 DC je zbytocne. Samozrejme, ak mas obavu, ze to premeskas, pokojne testuj.
Netreba byt hned nabruseny, ked ti chce niekto pomoct 💜😇