icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

senselinka
12. feb 2016

@janulka_1 jasne, to chapem, ved ja ti to posielam v dobrom pre inspiraciu... Ak mas ale cyklus najmenej tych 35 dni, testovat od 10 DC je zbytocne. Samozrejme, ak mas obavu, ze to premeskas, pokojne testuj.
Netreba byt hned nabruseny, ked ti chce niekto pomoct 💜😇

janulka_1
12. feb 2016

@senselinka jejda prepáč, nemyslela som to tak. Nie som nabrúsená len som v rýchlosti písala a nepremýšlala

senselinka
12. feb 2016

@janulka_1 v pohode 😘

lauritkatesty
12. feb 2016

@janulka_1 a hlien mavas ?? ked je taky vodnaty. uz mozes zacat s testovanim.. pripadne aj ked citis bolesti

butterfly333
12. feb 2016

@marta_86 no tlačitko na telofone na pravej aj lavej strane stlač naraz a ono toodfotí.

dejna20
12. feb 2016

Baby nejak tu tehotne nepribudaju 😒
Ja uz dva dni nemeram bt, zajtra odmeram. Som 7dpo tak bude asi este hore. Ale tento mesiac necitim vitazne.

denidi
12. feb 2016

@dejna20 uz by to tu niekto mohol rozbehnut s tymi dvomi// nech sa mozme popridavat 😉 ja som dnes 5dpo a ako cely cyklus od zaciatku cudny,tak aj pokracujem,vacsinou uz 2dpo ma prsia bolia jak fras az do ms,teraz nejak nie,no kazdopadne je to prijemnejsie 🙂

butterfly333
12. feb 2016

@denidi mna nikdy prsia neboleli,tak čakam na tvoje //

denidi
12. feb 2016

@butterfly333 bodaj by som ich nasla 🙂 vsetky nech si ich konecne najdeme 😉 nikdy ta nebolievaju prsia pred ms?

11lili11
12. feb 2016

Ahojte,chceme s láskou bejby, už sme sa aj pokúšali, zatiaľ nič, prvý krát v živote idem teraz vyskúšať ovu testy,držte palce 😊

salmas
12. feb 2016

Baby ,ako je to s duphastonom a ovulkou. Mám ho začať brať na 16 deň, čo je zajtra, ale podľa testou a aj podľa BT ešte nebola. Síce ju meriam 1.cyklus, ale teplota stále výrazne nestúpla, tak asi nebola. Veľa sa píše, že Duphaston blokuje ovulku, máte niektorá s tým skúsenosti? Doktor mi vôbec nerobil folikulometriu a nasadil mi ho ,aby sa mi upravil cyklus.

butterfly333
12. feb 2016

@denidi nie nikdy ma nič pred ms nebolieva.

denidi
12. feb 2016

@salmas ano tak ako pises,duphaston vraj blokuje ovulku,mavas take dlhe cykly,ked ti ho nasadil?

salmas
12. feb 2016

@denidi Nie práveže krátke, posledný bol len 21 dňový. A to som doktorovi vravela, že po laparke som začala robiť ovu testy a že som asi bez ovulky. Ale povedal, že sa tým nemám riadiť a hneď mi nasadil ten Duphaston bez toho, aby mi aspoň skontroloval, či naozaj ovulujem ☹

kakatulik
12. feb 2016

@salmas tak to je fakt zaujimave. Akedy mas prist na kontrolu?

milkaz
13. feb 2016

@denidi
ahoj denidi, nejaký čas vás všetky tu čítam, začala som aj ja sa prvý cyklus testovať. Chcem ti len napísať, že aj mňa vždy bolievajú prsia pred MS až kým nepríde MS. Ale keď som otehotnela vôbec ma neboleli 🙂

denidi
13. feb 2016

@milkaz tak teraz sa mi postavili vsetky chlpy,bolo by nadherne,keby to vyslo 🙂 aj mala nadej vzdy povzbudi 😉 a aj keby to teraz nevyslo,aj tak dakujem za to,ze si napisala. mna prsia bolievaju tak,ze este ked si liham,tak si ich musim "ponapravat" a ked sa ich moj mm dotkne,idem z koze vyskocit 😨 zacala si robit ovu testiky a aj bt si merias?

sara34valentina
13. feb 2016

@denidi ahoj,reagujem na tie prsia,mna boleli vzdy pred MS......ked som ostala tehotna ma boleli tiez uz asi 5dpo,a som si myslela,ze to zase nevyslo......mala som pocit na MS len take ine to bolo,normalne som bola vzdy podrazdena a ked som ostala tehu som bola podozrivo kludna a unavena.......prsia ma boleli nadalej cely prvy Trimester,potom uz nie...... 😉 drzim palce

denidi
13. feb 2016

@sara34valentina ono veru s tymi prsiami je to zvlastne ,mohla by som podla toho presne urcit,kedy som 1dpo,lebo v ten den vzdy zacali bolet,,no som zvedava,kedy to zacne teraz,ale uz aj toto je dost zmena pre mna 😉 super,ze nervozita ti vtedy neprisla,aj ja si to pamatam,ked som otehu,bola som pokojna,ako baranok 🙂 teraz zatial som,ale este je teda velmi skoro. kolky dpo si zistila,ze si tehu? A dakujeeem 🙂

senselinka
13. feb 2016

@lauritkatesty prosim ta, myslis, ze tieto resp. nejake globulky do posvy mozu ovplyvnit bazalku? Ci ma vobec zmysel merat... Akoze dva dni som si dala a teplota bola nezmenena, teda cca tak, ako by mala byt, ale tak nech viem, co by som mohla ocakavat ku koncu cyklu

milkaz
13. feb 2016

@denidi
no presne tak ako ty to mávam aj ja s tými prsiami. a keď ma už pred MS začnú bolieť, aj to je známka toho, že to opäť nevyšlo ☹ Áno, začala som robiť ovu testíky, aj bazálnu si meriam. práve teraz som si urobila test, zdá sa mi byť pozitívny, ale nie som si istá. ako sa tu vkladá foto? dala by som to tu, aby ste sa mi aj vy vyjadrili 🙂

denidi
13. feb 2016

@milkaz cez mobil to ide celkom jednoducho,kliknes na pridaj fotky a tam ti vyhodi,z kade ich chces pridat,kliknes galeria a sup bude to tu

denidi
13. feb 2016

@salmas ako si sa teda rozhodla,zacala si uzivat ten duphaston aj ked ovu este nebola?

milkaz
13. feb 2016

@denidi
a ešte mám jeden príznak. Mávam bežne migrény. Ale pri oboch mojich tehotenstvách som žiadnu nemala, počas celého tehotenstva 🙂 Držím ti palce 🙂 Nech máš // na teh. teste. A takisto všetkým, ktoré sa snažia 🙂

milkaz
13. feb 2016
dejna20
13. feb 2016

@denidi no hej. Kludne to rozbehni s // ty. Potom sa pripojime 😂

milkaz
13. feb 2016

@denidi
Aha, super, dakujem za radu, tak uz to tu je. Ten posledny test co je 18DC sa mi zda byt pozitivny co povies?

denidi
13. feb 2016

@milkaz dakujem,aj ja tebe drzim palcok 🙂 migreny nemavam,ale je to vraj hrozna bolest,tak aspom cez tehu si bola usetrena od ne,nejde ti sem pridat ten testik?

denidi
13. feb 2016

@milkaz aha tu suuu,ano myslim,ze je pozitivny,ale skus este jeden okolo 20hod,ked takto tmavnu,treba aj dva za den urobit 🙂

milkaz
13. feb 2016

@denidi
dobre, spravím ešte večer jeden. ďakujem 🙂 Už som ani nedúfala, že to stmavne. Cyklus mávam presne 28 dní