Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jaruska18 nooo ja som na tom dost divne.Dnes som 14 DC a podla ovu testov,bol taky najpozitivnejsi 12DC tj piatok a ovulka vcera doobeda podla pocitov,ale mätie ma BT,lebo ta este akosi nechce stupat.Mozno zajtra...alebo zeby nebola ovulka...neviem.Tento mesiac mi je a to aj tak jedno,lebo mam detox.
@stanuska777 o koľkej si zvykneš robiť ovu testy?
@stanuska777 určite je tmavší
@zunajda no okolo obeda je ten prvy a ten druhy je vecer o 19, teraz som dlho nerobila testy lebo som mala slabu ovulaciu a tento cyklus mi doktor nasadil clostigyn a inofolik tak som bola zvedava, a vyzera to tak ze na ovulaciu zabrali uvidime co bude.....
@denidi
Ahoj, tak potom ten vecerny test bol asi este o malicko tmavsi a na druhy den uz bola ciarka o nieco zas slabsia. Vcera uz som test nerobila. Teplota mi vcera stupla na 36,82 a dnes 36,86. Mam este stale testovat, myslim ze ovu uz asi prebehla,ked bola teplota vyssie. Ci mam este robit aj testy?
@stanuska777 ano dnes staci vecer😉😉😉😉😉😉😉😉😉
@sara34valentina ahoj tak tento cyklus praktizujeme tvoju teoriu sice nebola pauza pred pozitivnym testom. Vcera som mala pozitivny ovu test a bol aj sexik a teraz sex este zajtra rano? 🙂
@adika84 pauza je dolezita4dni 😉
@adika84 dnes v noci
@sara34valentina no pauza nejak nevydala :D ale pozitivny ovu test som mala vcera vecer tak dnes teda v noci?
ked tento mesiac nevyjde tak potom pauzu dame pred pozitivnym ovu testom 🙂
@stanuska777 ahoj ja si myslim ze uz je poz.... dnes si dajte pauzu a skuste zajtra rano .... a potom este o den
Ahojte, tak hlasim ze ten vcerajsi vecerny bol pozitivny lebo dnes uz som ho mala negativny, tak dnes sa posnazime :D
@stanuska777 no vidim ze sme mali na rovnako pozitivny ovulacny test. Ale mam v tom zmätok ci sa mame snazit dnes ci nema byt pauza jeden den a snazit sa az rano. Kedze k ovu dojde od vcera do 24-48 hod
@stanuska777 no vidim ze sme mali na rovnako pozitivny ovulacny test 🙂. Ale mam v tom zmätok ci sa mame snazit dnes ci nema byt pauza jeden den a snazit sa az rano. Kedze k ovu dojde od vcera do 24-48 hod
@lululka22 no ak do zajtra nestupne, tak zrejme neprebehla.. ale to neznamena ze este nemoze dojst..
mavas dlhsie cykly ?
@lauritkatesty pozrieš sa na moje testy a graf? Mohla byť už ovu...dnes som mala ten priesvitny
natahovací hlien a ovu test so slabučkou čiarkou
@lauritkatesty ahoj. Testujem ovu a test je pomerne tmavy no niesu rovnake tie ciarky. Teraz som tobila test cca 20 min dozadu a je bledsi. Myslis ze som iba nezachytila vrchol LH? Na prvej fotke je posledny robeny o pol 5, na druhej je posledny ten predchvilkou. 🙂

@kakatulik asi ano. No nevydrzala som 🙂 a ty si ako na tom tento cyklus? 🙂