Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty aj minulý mesiac to tak bolo, tak uvidíme, či to vyjde 🙂
@zabka1987 Maji, ako sa mas? Dlho si tu nebola... Vsetko OK? 💜
nepoculi ste o domácom spermiograme? mate niekto skusenosti?
@senselinka jeeej moja dakujem, ze na mna myslis. Sme 14tt super vsetko len tlak skace. Ako sa maaas? Zatial nic? Ktorej sa postastilo babenky otehu?
@zabka1987 juuuj, tak to sa velmi tesim, mi tak napadlo minule,ze si sa nam dlho neozvala, ani na FB v starych junovkach som ta dlho nevidela, tak som sa zlakla, ci sa nieco neudialo 😖
Ale tesim sa, ze uz takto krasne pokracujes 💖
No, neviem, kto sa pochvali, ja zajtra cakam mrchu, uvidime, cim nas vesmir prekvapi 😅
Fúha, že by sa poponáhlala ovu, začína ma bolieť podbruško a vajko, a to som dnes len 11DC. Môže byť, že sa mi konečne upraví cyklus na 28 dňový?
@senselinka jeeej no bodaj by neprisla. No do junoviek uz napisem , vidiiis , ved uz som dost no 14tt hiii .sama som zvedava na reakciu 😀 nestiham inak moc lebo vela lezim koli tlaku, navarim upracem a tot vsjo . My aj zle dost byvalo doteraz tak som len oddychovala. Konecne mi je lepsie 😖 dufam, ze to obdobie zle je uz za nami hiiih lebo fungovat pri 2 detoch naplno to bolo desne
Baby tu je moj graf..na 13 dc som mala najsilnejsi ovu test no pozitivny uplne nebol. Potom uz iba bledol. A graf mi vtedy vyznacil ovu. No spodok brucha zacalo boliet 14 dc vecer a 15 dc bolelo takmer cely den. Nic extra no citila som ho 🙂 prsia bolia od 13 dc.. od rana mam viac bieleho hlienu ako krem. Mam ratat 4 dpo ci skor 2 dpo? Co poviete? 🙂
@senselinka tak to je úžasné 🙂 🙂 🙂 🙂 veľmi vám to prajem.... aký je to pocit? 🙂
@vajicko0210 opatrnyyyy 😂
Strach so stastim, vierou, dufanim... Muz ma dnes narodky, zajtra oslavu, tak snad dostane najkrajsi darcek na svete 💖
@senselinka juj a co s testikmi , mam teda posielt ?? este budes testovat ? gratulujeeem
@senselinka jeeej,to také milé ,dúfam že aj raz ten pocit zazijem,ja sa vždy tak teším keď sa to podari babam 🙂 držím palce 🙂 a ako dlho sa nedarilo? Tvoje pocity ešte keď si nevedela? 🙂 musíš nám to napísať každá je zvedavá,isto 🙂 🙂 🙂 🙂
@lauritkatesty jasne,ze budem, neni inej radosti, ako krasne ciarky na teste 😀
dievcata a @lauritkatesty ahojte prosim je este sanca ze je pozitivny??? Som sice 29DC ale konecne sa mi zda najsilnejsi a teplota este stale neisla hore. Nedavno som pridavala vsetky testy dnes som mimo dom a mam zosebou len tento.poradte snazit sa uz ci az neskor. ??? Posledny cyklus bol az 42dni
@lululka22 ahoj, ale teplota ti stupne az tak dva dni po pozitivnom 😉 neviem zda sa mi ze je, ale testuj aj zajtra
@lauritkatesty dakujem. Skusim este neskor a aj zajtra a uvidime.mam este dva testiky zoz sebou ostatne mam doma.. A viem ze teplota stupne az neskor tak uvidime ako to bude v tyzdni.
@jaruska18 skor 2 dpo
@lauritkatesty aj podla mna 🙂 no uz sa vidiiim na grafe budem 8dpo a rano pojdem s testom na wc 🙂 inak tam kde su kriziky sme sa snazili. Tak podla vsetkeho by sme sa trafit mali nie? :D inak normaaalne sa mi s tebou snivalo :D ze sme po luke nahanali bocianov :D
@jaruska18 to test ešte asi nezaznamená či?

@miska_hryzka ukazkove 😉