icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
19. feb 2016

@miska_hryzka ukazkove 😉

miska_hryzka
19. feb 2016

@lauritkatesty aj minulý mesiac to tak bolo, tak uvidíme, či to vyjde 🙂

senselinka
19. feb 2016

@zabka1987 Maji, ako sa mas? Dlho si tu nebola... Vsetko OK? 💜

adika84
19. feb 2016

nepoculi ste o domácom spermiograme? mate niekto skusenosti?

zabka1987
19. feb 2016

@senselinka jeeej moja dakujem, ze na mna myslis. Sme 14tt super vsetko len tlak skace. Ako sa maaas? Zatial nic? Ktorej sa postastilo babenky otehu?

senselinka
19. feb 2016

@zabka1987 juuuj, tak to sa velmi tesim, mi tak napadlo minule,ze si sa nam dlho neozvala, ani na FB v starych junovkach som ta dlho nevidela, tak som sa zlakla, ci sa nieco neudialo 😖
Ale tesim sa, ze uz takto krasne pokracujes 💖
No, neviem, kto sa pochvali, ja zajtra cakam mrchu, uvidime, cim nas vesmir prekvapi 😅

janulka_1
19. feb 2016

Fúha, že by sa poponáhlala ovu, začína ma bolieť podbruško a vajko, a to som dnes len 11DC. Môže byť, že sa mi konečne upraví cyklus na 28 dňový?

zabka1987
19. feb 2016

@senselinka jeeej no bodaj by neprisla. No do junoviek uz napisem , vidiiis , ved uz som dost no 14tt hiii .sama som zvedava na reakciu 😀 nestiham inak moc lebo vela lezim koli tlaku, navarim upracem a tot vsjo . My aj zle dost byvalo doteraz tak som len oddychovala. Konecne mi je lepsie 😖 dufam, ze to obdobie zle je uz za nami hiiih lebo fungovat pri 2 detoch naplno to bolo desne

1zuzuska1
19. feb 2016

Idem si skusit objednat ovu testy cez ebay a uvidime 🙂 len nechapem este tie ciarky ked je hore tmava a dole svetla je negat a ked naopak alebo obe rovnake tak,pozit ?

kakatulik
19. feb 2016

@1zuzuska1 horna viditelna dolna nic,alebo bleda ,tak negativny.Ak obe rovnako tmave,alebo dolna tmavsia ako horna,tak pozit.

1zuzuska1
19. feb 2016

@kakatulik dakujem za rychlo kurz 🙂 tak uz nech mi pridu a zacnem sledovat

adika84
20. feb 2016

@1zuzuska1 aj ja mam tieto z ebayu a su dobre

senselinka
20. feb 2016

Baby, tak dnes mala prist mrcha a my takto 😍
Som 13 DPO, tak drzte palce!!! Dalsi cyklus sme mali ist na IUI, verim, ze to uz nebudeme potrebovat 💜

jaruska18
20. feb 2016

Baby tu je moj graf..na 13 dc som mala najsilnejsi ovu test no pozitivny uplne nebol. Potom uz iba bledol. A graf mi vtedy vyznacil ovu. No spodok brucha zacalo boliet 14 dc vecer a 15 dc bolelo takmer cely den. Nic extra no citila som ho 🙂 prsia bolia od 13 dc.. od rana mam viac bieleho hlienu ako krem. Mam ratat 4 dpo ci skor 2 dpo? Co poviete? 🙂

zunajda
20. feb 2016

Ahojte! Keďže som si včera rozbila teplomer...dnes som si ráno urobila ovu test ...žeby konečne prichádzala ovulka?

zunajda
20. feb 2016

Teplota zatiaľ takto

vajicko0210
20. feb 2016

@senselinka tak to je úžasné 🙂 🙂 🙂 🙂 veľmi vám to prajem.... aký je to pocit? 🙂

senselinka
20. feb 2016

@vajicko0210 opatrnyyyy 😂
Strach so stastim, vierou, dufanim... Muz ma dnes narodky, zajtra oslavu, tak snad dostane najkrajsi darcek na svete 💖

lauritkatesty
20. feb 2016

@senselinka juj a co s testikmi , mam teda posielt ?? este budes testovat ? gratulujeeem

vajicko0210
20. feb 2016

@senselinka jeeej,to také milé ,dúfam že aj raz ten pocit zazijem,ja sa vždy tak teším keď sa to podari babam 🙂 držím palce 🙂 a ako dlho sa nedarilo? Tvoje pocity ešte keď si nevedela? 🙂 musíš nám to napísať každá je zvedavá,isto 🙂 🙂 🙂 🙂

senselinka
20. feb 2016

@lauritkatesty jasne,ze budem, neni inej radosti, ako krasne ciarky na teste 😀

lululka22
20. feb 2016

dievcata a @lauritkatesty ahojte prosim je este sanca ze je pozitivny??? Som sice 29DC ale konecne sa mi zda najsilnejsi a teplota este stale neisla hore. Nedavno som pridavala vsetky testy dnes som mimo dom a mam zosebou len tento.poradte snazit sa uz ci az neskor. ??? Posledny cyklus bol az 42dni

lauritkatesty
20. feb 2016

@lululka22 ahoj, ale teplota ti stupne az tak dva dni po pozitivnom 😉 neviem zda sa mi ze je, ale testuj aj zajtra

zunajda
20. feb 2016

@kakatulik môžeš mi povedať Tvoj názor na dnešné ovu testy?

zunajda
20. feb 2016
lululka22
20. feb 2016

@lauritkatesty dakujem. Skusim este neskor a aj zajtra a uvidime.mam este dva testiky zoz sebou ostatne mam doma.. A viem ze teplota stupne az neskor tak uvidime ako to bude v tyzdni.

1zuzuska1
20. feb 2016

@adika84 lebo mam z ebay aj tehotenske a su presne, tak myslim že ajo vu by mohli byt dobre. iba som sa bala či činania nevymenia ovu za tehotensky a niekedy sa potešim že už som tehotna a že omylom spravili ovu ako tehotenske 😀

lauritkatesty
20. feb 2016

@jaruska18 skor 2 dpo

jaruska18
20. feb 2016

@lauritkatesty aj podla mna 🙂 no uz sa vidiiim na grafe budem 8dpo a rano pojdem s testom na wc 🙂 inak tam kde su kriziky sme sa snazili. Tak podla vsetkeho by sme sa trafit mali nie? :D inak normaaalne sa mi s tebou snivalo :D ze sme po luke nahanali bocianov :D

miska_hryzka
20. feb 2016

@jaruska18 to test ešte asi nezaznamená či?