Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte. Chcem sa vas spytat ze graf mi oznacil ovulaciu na 13 dc. No naposledy sme sa snazili na 10 dc. Je sanca ze sa zadari?
@bubi1121 ak ste sa snazili v noci na 10dc je tam malinka sanca cca 24%.. Ano píše sa, ze spermie preziju ale zalezi od ich kvality a od tvojho prostredia ci si mala dobry ochrannY plodny hlien... Ak to nevyslo,bud mes sa milujte obden.....cize 11dc 13dc 15dc 😉
@miska_hryzka ved to maš zatial ukazkove. 🙂
taky hlienik sa moze objavit u niekoho aj po ovulke, nie je to časte, ale mozno mas este viac estrogenu , potom by sa mal menit na husty a kremovy
@jaruska18 jak uz som ti pisala, musi ist vyssie, maly vzostup.
@lauritkatesty ved uvidim ci pojde vyssie teplota zajtra. Od vecera pobolieva podbrusko ako pred ms no nic strasnee 🙂 no asi od 13 dc bolia prsia az az..ak by zajtra stupla teplota teoreticky by malo oznacit ovu ci este nie? 🙂
@jaruska18 no uvidime, ci to bude stačit FF 😀
@lauritkatesty ono by to bolo v pohode len ten hlien ma mätie. Pričom počas ovu podľa teploty a testov sa mi zdal taký biely ako krém. Ale tak vyzerá, že sme to zastihli.
@miska_hryzka nevadi, hlavna je teplota, ten hlienik nemusi vzdy korespondovat presne
@lauritkatesty veruuu 🙂 pozri aky graf som nasla v skupine 🙂 tam tiez velmi teplota nestupla ci? Ja som z toho uz mimo 🙂 cim dalej tomu rozumiem menej a menej 🙂
@jaruska18 no prva bola nizka, ale potom uz dalsie dve boli o 0,2 stupna vyssie ako predovulacne (36,3 islo na 36,5 ) a islo to este vyssie.
@lauritkatesty no uvidim zajtra co to povie 🙂
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/3...
precitajte si, uznavany pan doktor odporuca pocas plodnych dni "skusat to" 2x za den, ak chcete otehotniet 😉
@lauritkatesty robila som pred chvilkou test no ledva na nom nieco je. Pobolieva ma cely den spodok brucha ako pred ms. No vcera sa nedalo posnazit sa tak dnes ak sa posnazime tak by sme to mali este stihnut nie? 🙂

@jaruska18 ja by som brala ako pozitivny stvrty od spodu.