Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka jeeeej gratulujem 🙂
@senselinka super, a kolko ste sa snazili?
@adika84 nieco vyse pol roka, 7 cyklov
@senselinka nadhera 🙂 gratulujem 🙂
@jaruska18 😵 😵 😵 😵
@denidi dakujem moc 😘
@senselinka jejooo💕💕💕
@kakatulik 💖😍😘
@senselinka parada, super 😍😍😍
Tak aspon sa mame uz pokom opicit 😜
Uz tu dlho neboli dve hcg ciarky, tak tfuj tfuj nech silne a rastie
@senselinka nejako som to nepostrehla,ale si aj testovala,ci az zajtra.😊
@kakatulik na predch.strane je test aj s grafom 😵
@senselinka jeeej,graf som videla,ale testik som v tom mori testov prehliadla. No ved ten je nadhernyyy. Jasnyyy a krasny.Tesim sa ako keby bol moj. Tusim si pisala,ze ste sa ani velmi nernazili,lebo bola navsteva. a muzovi to povies zajtra pri oslave?😝
@senselinka gratulujem,konecne si SA dockala😉😉😉😉😉😉😉😉super ,tusim pol roka som ta citala, videla na koniku.....prajem vsetko dobreeeee a zajtra krasny den s muzom😃😃😃😃
@kakatulik veru, dobre si pamatas 😂
Najprv sme sa 5 dni vadili a potom este aj otca som tu mala 😜 Ale v sobotu poobede isiel na tenis (doobedu nam zahlasil, ze nikam nejde, my s muzom smrt v ociach, tak som ho vyhnala normalne 😀 ), tak sme to konecne vyuzili 😍
No, rano dostane muz balicek s topanockami starsej, ze tieto mozno zdedim po mojej sestricke a pohladnicu s testikom 😅 Dnes som mu piekla tortu, tak verim, ze vsetko dopadne dobre. Pred ostatnymi mu to nebudem davat, urcite nechcem,aby o tom vedeli...
A ja to tusim/viem uz od stredy, takze aj fraxik tajne picham 😀
@sara34valentina dakujem moc 😘💜
@senselinka krásne, teším sa s Tebou a prajem nádhernú slávnostnú nedeľu . :-*
@rula dakujem krasne 💖😘
@senselinka Pekne si to užite . Cmuk
@senselinka a fraxik si si kupila,alebo u lekara si bola.?
@kakatulik este som mala z predch.tehu, je len na predpis... Ale uz som objednana k mojej hematologicke, ta mi aj krv zoberie, tak sa tesim, ze budem hned pod kontrolou
Ahojte žienky, viete mi prosím vysvetliť toto? Čo sa týka Bt na 16DC som nemerala (mala som dosť rušnú noc 😝) testy dovtedy skoro biele, teraz dva dni po sebe bt zvýšená, tak som si myslela že hádam tá ovu už aj bola, no pred chvíľou som si spravila test a hen ho, ďaleko od pozitívneho podľa mňa nemá...
@senselinka ved to mi bolo divne,lebo vidm,ze je na predpis.
Peknu oslavu😊
Inak sranda,moja mama je tiez 20.2. a tiez oslavujeme.
@lauritka neviem čo znamenajú tie prázdne guličky.. Merala som neskôr ako zvyčajne ale lebo som išla neskôr spať, a chcela som si zachovať ten čas spánku po akom meriam...
@kakatulik je to zvláštne lebo aj 15dc aj 16DC som si robila ovu testy ale žiadny vrchol mi neukázali, akurát že na ten 16DC som Nemerala teplotu
@lauritka aj ja mám v grafe také prázdne gulicky to niečo znamená?

@miska_hryzka urcite nie 🙂 no poznam svoju zvedavost.. 🙂