Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@babulinka29 aha, prepac, myslela som si, ze su to tehu testy... podla mna este stmavne...
@sofi88 nič sa nestalo 🙂 v to dúfam, ale prvý som robila v podnelok a dalšie v utorok a stredu a tie sú už bledšie tak budem testovať ďalej ale dúfam, že aj tehu bude s dvomi paličkami 🙂
Mozete mi poradit? Nikdy som nepocitovala plodne dni...najprv som ich ani nemala..podarilo sa mi otehotniet s tabletiek na podporu ovuulky..vtedy som ovulku citila.no po porode som brala hak a ako som vysadila hak je to dva mesiace.chcem len vediet ci sa moje telo spamatalo a ovuluje..cize na 10dc som citila bolesti spinenie...tento mesiac mi to prislo znovu na 10dc ale len bolesti ovu testy som kupila neskor 😒 cize asi som to zmeskala.v piatok som citila bolesti a ovu test som spravila az v pondelok vecer.testujem vyzeraju rovnako???..co to znamena? ze ovulka asi bola? alebo takyto duchovia mozu byt aj ked nebola? a nebude? nikdy som netestovala s ovu testom cize by som potrebovala vysvetlit 🙂 dakujem
@majka_3 ja som testovtovala teiž ako ty v pondelok bol 10 DC a mala som silnú čiarku a ďalšie dni už slabla tiež som to asi prepásla nemyslela som si, že môžem mať ovulku tak skoro .....tiež som nevedela čo to môže byť či to bola v pondelok ovulka alebo v nedeľu ktorú som nestihla zaregistrovať, a včera som si robila štvrtý ovu testík to jest 13DC a už bola veľmi slabučká tá druhá čiarka
tak majka teraz dobre citaj .-) testuj sa vzdy napr o 11tej.....15tej.... este si ovulku nemala,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ja ju mam do 12hodin, a to mam 24den !!!!!!!!!! min mesiac Bola na 21den, ale nebol muzicek Doma 🙂 tak skusam druhy mesiac a som zvedava, ci sa podari na ''prvy sup'' kedze uz mam 32 .. .. ja som mala taketo ciarocky neviditelna a slabunke , 4dni, potom zosilnela trosicku ale este to nebolo ono, teraz 5den bolesti ( ako na MS, dne spukne folikul, strasen ma to inak kazdy mesíac boli;((( ovulka sa ti moze posunut ..... cize odporucam objednaj si 80ks testikov,(14eur) a testuj ...a este nieco ,,,nepi tekutiny 1hodku min predtym !!!!! ked je ciry moc neukaze, rano som nemala nic,,,,lebo bol ciry moc, a teraz BUM ovulujem o par hodin, takze vecer nieco sexy a ideme na to ( ak sa este bude chciet muzickovi, kedze uz 6den kazdy evcer ho zmykam 🙂))) no kto by to povedal, ze ovulka mi nabhena 24.25den az ??
ovulku mas isto iste, len zle testujes ...... nepi tolko, a uvidis ako hned ti zosilnie ciarocka,,,,,,
@sara32 lenze neviem ci si ma spravne pochopila..moje picity hlasily ovulku v piatok....a testovala som v pondelok cize uz sa nedockam pozit testu ci?
kde objedvasa prosim ovu tetsy? na mmb?
idem cik a uvidim aky bude 🙂
aaa podla teba su tie ciarocky rovnake? podla mna na tom prvom je tmavsia ako na poslednom nie? cize je sanca ze som ten piatok mala tu ovulku ci?
dakujeem 🙂
a vecer drzim palce 😉 😉
musi byt ta na lavo ciarka silnejsia a ptom hned sup sup,,,,lebo sa pise ze do 24hodin, ale mne trva vzdy teda pride do 12hodin 🙂
ja sa testujem len druhy mesiac, mam v Tom tusim jasno, a naozaj to boli ,,,,,ale aspon viem, ze ovulujem 🙂
mozno si to len zle ofotila, ked to ofotis da si upravu fotky, a daj si jas nizsie a Kontrast, potom ti to budem vediet okontrolovat .-) poradit 🙂
takze ja az dnes POZITIV totla tmava cervena ciarka 100x silnejsia ako kontrolna, ale ja uz ''nevladzem '' viem ze spermie preziju aj 5dni, cize 1den ze vcera by mal stacit, no uviidime, ci vecer sa na nieco zmozeme 🙂
vecer ti napisem, a upravim,,,,,,my chceme dievcatko ♥ mali sme sexik 2dni pred ovu, tak som zvedava ♥dufam to postaci, vecer ti to upravim, ideme na cerstvy vzduch 🙂
majka_3 ovu si mala pravdepodobne este nie, cize ju mas tiez posunutu, na 21den, 🙂
@sara32 aj my sme mali sexik pred ovu a mame dievcatko 🙂
vies nemyslim si ze to mam posunute teda mozno aj ale moje pocity naznacovali vsetko na ten 10dc rozmyslam ze dnes este kupim testy a vyskusam pozriet stale ma boli brusko ako na ms neviem preco... 😒
upravis mi to teda prosim ? 🙂
ja mam pocit ze sa to tiez podarilo, mam take tlaky v podbrusku , lenze mam Problem......................ale nejdem to Sem pisat ;( moj priatel sa ''zrazu'' zlakol ;( strasne sa bojim......citim ze som tehotna, ten vnutorny pocit,,,,a tiez to bude dievcatko lebo sme sa 2dni pred .-)necham sa prekvapit 🙂 bude ako bude............................... citim sa hrozne
je pozitivny 🙂 takze dnes aj zajtra sexik !!!! povinne 🙂
@lauritka ahoj, chcem sa spytat, v utorok som mala pozitivny ovu test a dnes je teplota este nizko. Je to mozne? Mozem este ocakavat, ze stupne?
@kukadielko a stredu uz nebol pozitiv ?? a nestupla ani trosku ???
@lauritka v stredu uz bola slabsia ciarka. Nie uplne bleda, ale slabsia. Pripajam graf.

@sofi88 to sú len ovu testíky znamená to, že mám ovulku či mám čakať kým tá palička stmavne