Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kchan presne taká pálivá bolesť a nafúknuté podbruško a bruško ako keby som mala vetry 😀
@miska_hryzka áno 😀 ale vetry nikde 😀
Ahojte dievcata, dlho som tu nebola, lebo som sa potrebovala na chvilu odputat od sledovania a pocitania, trosku toho bolo na mna moc, takze dodatocne gratulujem vsetkym novym tehulkam, ktore som zmeskala 🙂
Bohuzial som zistila, ze mam velmi nizku AMH, teda ovarialnu rezervu a vraj mam velmi malu pravdepodobnost, aby som otehotnela prirodzene, zostala som taka sokovana, ze som nebola schopna sa doktorky ani na nic opytat. Viem, ze viacere tu riesite cez CAR, tak by sa len zaujimalo, ci sa s tym da nieco robit. Podla mojich teplot a testov vyzera, ze normalne ovulujem, co to teda znamena, ze mam nizku tu hladinu AMH? Nieco som si uz stihla precitat o tom, ale som uplne zmatena. Do CAR som objednana o 2 tyzdne, len dovtedy sa potrebujem ukludnit, ze to nebude az take zle. Mate s tym niekto skusenost?
@kchan riadneeee 🙂 dnes isto 🙂 tak sup do postele 🙂
Ach jaj ☹ neviem čo sa stalo mávam 32-34 dňové cykly. Ovu bola 20DC a dnes 26DC a umieram sa na WC na papieri jasno červená krv. Čo to? Mám ísť ku gynekológovi? Ďakujem za rady ☹
@miska_hryzka mozno sa ti uhniezdilo babenko 😍
@senselinka už je šiesty deň po ovu a čítala som, že vtedy je hnedý výtok a ja som mala jasno červenú krv. ☹
@miska_hryzka babo sa uhniezduje 5-10 den po ovu, casovo to sedi... A vobec nemusi byt hnedy gytok, ale kludne aj krv.
Nadeje ti davat nechcem, ale nemyslim, ze je cas na stres 😉
@miska_hryzka asi už len počkať či sa to rozbehne,možno to máš uhniezdovanie 🙂 počkaj do zajtra ako sa to vyvinie...
@vajicko0210 ale 6 deň po ovu 🙂 ja som skôr za to že sa tam ukladá 🙂 držím palce 🙂
@senselinka bodaj by si mala pravdu nech sa k tebe pripojim. Takže nemám ísť k lekárovi treba len čakať?
@miska_hryzka neboj bude to asi uhniezdenie ,a BT nemeriaš??
@vajicko0210 ako sa to vyvinie? Potom čo zajtra k lekárovi?
@miska_hryzka ak nemas iny problem a bolo to jednorazove, tak nechod
Drzim palce, aby to bolo to, po com tuzis 💜✊
@butterfly333 meriam
@senselinka ďakujem bodaj by to vyšlo ☹
@miska_hryzka no podla mna to bolo uhniezdenie ved si len 6dpo to by bolo skoro na ms.
@butterfly333 ved práve, že skoro na MS a toto sa mi ešte nestalo. Teplota je stále hore.
@miska_hryzka Neboj bude to dobre mysli pozitívne. 😉
@butterfly333 snažím sa len každý mesiac príde sklamanie

@zunajda fuhaaa a ms ti prisla s vyvolavabkou ci bez.?