icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
22. feb 2016

@zunajda no tak dnes si mala pokles, to môže byť ten predovulačný, čiže vyskočiť ti môže zajtra pozajtra. Teda si myslím aspoň

zunajda
22. feb 2016

@kchan každé ráno vstávam o pol piatej ...to ho nenahovorim aby niečo bolo

zunajda
22. feb 2016

@butterfly333 ak sa špinenie 19.1.neráta, tak áno

kchan
22. feb 2016

@zunajda a podľa tej metódy sa dá fakt otehu?

zunajda
22. feb 2016

@kchan neviem...to mi vyrátal graf

kchan
22. feb 2016

@zunajda tak potom teda ešte aj zajtra večer by som poistila alebo dnes, zajtra pauza a pozajtra hneď poobede

zunajda
22. feb 2016

@kchan ale keď som to spätne rátala pri dcére na jednej stránke....tak v tom čase keď sme ju splodili vychádzal chlapec a nie dievča

zunajda
22. feb 2016

@kchan dnes je už poistené 😉

kchan
22. feb 2016

@zunajda hmmm zvláštne, Asi to fakt záleží od toho čomu žena verí že jej pomôže..

kchan
22. feb 2016

@zunajda no super 😉 tak teraz sa už len dobre naladiť a veriť že padne kosa na kameň 😉😉

zunajda
22. feb 2016

@kchan uverím, keď budem mať 2 čiarky na tehu teste

kchan
22. feb 2016

@zunajda dlho sa snažíte?

zunajda
22. feb 2016

@kchan tabletky som vysadila už viac než pred rokom a nedávali sme si pozor...ale asi v zlom čase...tak som začala merať BT a robiť ovu testy

zunajda
22. feb 2016

@kchan a vy?

kakatulik
22. feb 2016

@zunajda trosku hej,ale nie velmi. 🙂

kakatulik
22. feb 2016

@zunajda inak ten tvoj graf je akohorska premia Tour de France.. 😕 ...sranda,ze ti vyznacil ovulku tam....hmmm,ale ta este iba pride.Dalej meraj hlavne teplotu.Zajtra zu budu testy asi blede.

zunajda
22. feb 2016

@kakatulik meriam ďalej...mm nechám dnes už na pokoji ale zajtra 💏💑 večer je náš

zunajda
22. feb 2016

@kakatulik zaznačila som len pozitívny ovu test

kakatulik
22. feb 2016

@zunajda myslela som toho 11.2.

zunajda
22. feb 2016

@kakatulik jaaaaj...tak to netuším...mala som to najskôr na 5.2.

kchan
23. feb 2016

@zunajda my sa nesnažime nejak dlho, cca trištvrte roka z toho štvrtý cyklus intenzívne ☺

lululka22
23. feb 2016

Holky som divna alebo co. ☹ ☹ sobotu sa mi zdal najsilnejsi vecer bol cisty ze konecne ovu.ale teplota stale nic. Vcera rano hnedy vitok ze asi ms dosla .tak som test uz nerobila,ale do vecera nic dnes tiez nic ,ani teplota nic nechapem. Posledny cyklus bol 42dnovi.. Dnes som 32DC..a test sa mi zdal zas tmavsi. ☹

lauritkatesty
23. feb 2016

@lululka22 no dnes uz si mala stupnut.. ale este uvidis zajtra... hmm
a kontrolna otazka. nemas diagnostikovane pco ze ?

lululka22
23. feb 2016

@lauritkatesty preboha a to je co??? ☹ ☹ ☹ nieco zle. Dufam ze to nemam... Ja som bola v novembry na obycajnej prventivnej a ta bola v pohode a potom sme zacali skusat. Tak verim ze mi nic nieje... Lekarovy skor ako po roku asi nepojdem.. A uvidime co bude rano.. Ine cykly sla teplota vzdy hor len trvalo to max 12dni a prisla ms tak uvidime .toto je prvy cyklus aj s testami.Uz len cakat 😉

lauritkatesty
23. feb 2016

@lululka22 no uvidime zajtra aka bude teplota. pri pco zvykne byt zvyšeny LH hormon.. a vyjdu testy pozitivne viackrat za cyklus, ovulka nemusi prebehnut. pco -polycysticke vaječniky.. vela malych folikulov ale ziaden dominatny. ale pokial mas aj minuel cykly ovulacne, tak to zrejme nebude tvoj pripad.
len uz zajtra musis stupnut. ten test vyzeral regulerne pozitivny

laauraa
23. feb 2016

@lauritkatesty a ostatne baby dnees mi dosli testy od korytnacky 🙂 a ja ze som uz 17dc ze tento mesiac necham tak ze zacnem na dalsi ,,, a nedalo mi tak som teraz spravila o 8smeej a takyto mam testik kedy bude ovu ? BT nemeriam

kakatulik
23. feb 2016

@laauraa tu je tazko povedat,ci este iba tmavne,alebo uz bledne.

janulka_1
23. feb 2016

@laauraa ja mam uz take 2 dni a nie a nie tmavnut ☹
@kakatulik

lauritkatesty
23. feb 2016

no neviem posudit, asi len skusat dalej, este mu chyba. ale ci to je pred alebo po..

kakatulik
23. feb 2016

@janulka_1 vydrz! A meraj BT.