Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka graf nevypocital dobre Jonáša to moc neberiem do úvahy centrum Jonas mi vypočítali iný dátum. Nemám žiadne príznaky akurát ma pichá vajecnik pri námahe a v prsiach mi trhá, ale mám umelé prsia tak neviem..každá čo tu zostala tehu tak spomína veľkú bolesť pŕs ja nemám. Už nech viem výsledok som z toho nervózna.
@miska_hryzka tak ja tehu som,ale velmi velku bolest nemam, uplne miernu... A ani mi nenarastli, nenaliali sa... A to ani pri predch tehu, dokonca ani pri kojeni, mozno tak o necele cislo. Neriad sa priznakmi inych 😉
Ahojte. Dnes som 13 dpo a nemam doma tehotensky test. Robila som ovulacny no vysiel negativny takmer ziadna druha ciarka. Je to uz stratene? Teplota je este hore. Dakujem
@senselinka každý mesiac si hovorím, že už to bude a každý mesiac príde MS, tak uvidíme rada by som ťa nasledovala 😉 som myslela, že už sem medzi nás ani neprídeš 🙂
@miska_hryzka mojaaaa, ja som tu kazdy den, len nie vzdy je co povedat 😀 😀 😀
@lauritkatesty teplota klesla na 36,4,.. Cele zle. ☹ pokial som merala len teplotu vzdy sla aj hore. Tento cyklus prve testy a nic... No idem cakat na ms a uvidime co bude nabuduce ..
@miska_hryzka
ahoj, len ti chcem napísať na malé upokojenie k tomu špineniu. Mne pri mojom prvom tehotenstve meškala MS 9 dní, ráno som šla na záchod, robila som si tehotenský test a ako som sedela na wc zrazu som začala krvácať, tak som si myslela, že došla mrcha, ale ako som sa pozrela na tehotenský test, videla som slabú druhú čiarku 😀 Tak hybaj na pohotovosť, pretože bol sviatok - Dušičky.Zľakla som sa, prečo krvácam, keď mám pozitívny tehu test. Na ultrazvuku nič moc nevideli, bolo to ešte veľmi malinké, ale potvrdili, že niečo v maternici je. Čiže hneď vylúčili mimomaternicové tehotenstvo. V nemocnici som strávila na pozorovaní 3 týždne, kým nevideli biť srdiečko. Potom som už nekrvácala, ale na Vianoce som mala slabé špinenie, ale to prešlo. A ešte k tým príznakom boľavých pŕs. Mňa vôbec prsia neboleli, inak pred MS ma bolievajú dodnes vždy. Aj to mi bolo divné, že vtedy ma prsia neboleli, teda ja som mala zasa opačný príznak 🙂
@denidi tento a takto hej? 🙂 🙂 🙂 🙂
@milkaz fiha no mala si to pestré ale tak dúfam, že to dobre dopadlo a máš zdravého drobčeka 🙂 ďakujem za povzbudenie najhoršie na tom je to čakanie kým budem vedieť výsledok :-/
@milkaz na plodný hlien 😀
Baby, robíte si ovu testy aj po ovulácii? Alebo už netreba?
@vajicko0210
aha, ďakujem 😀
@vajicko0210 ja mam tiez ten a asi tolko si davam a casto, vzdy ked ma to napadnr
@janulka_1 a celý mesiac? 🙂 stále ho papas? A vidíš zmeny ? 🙂
@janulka_1 a je strašne sladký 🙂 =-O
@miska_hryzka
áno, dopadlo to dobre, už mu je 3 a pol roka 🙂 Chápem ťa, ale je lepšie si asi počkať do meškajúcej MS 🙂 Lebo napr. moja sestra, ktorá je teraz tehotná si tiež robila test este pred termínom MS a vyšiel jej negatívny, ale už v deň meškajúcej MS mala pozitívny 🙂
@milkaz tak musím čakať do nedele to budú najdlhšie 4 dni.
@miska_hryzka verím, že sa dočkáš krásneho výsledku, držím ti všetky päste ✊✊😊😊
@miska_hryzka
neboj, to zvládneš 🙂 Niečim sa zamestnaj, aby si na to tak nemyslela. Sama som zvedavá, ako to u teba dopadne. Držím ti palce ako nám tu všetkým 🙂

@lauritkatesty áno aj graf mi ti tak ukázal.aj mne lekár povedal, že v pohode to špinenie. Tak hádam sa nemýlil.