Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vajicko0210 presne tak 🙂
@denidi je strašne sladký 😀
@vajicko0210 5o hej,ale mne strasne chuti aj tak,potom uz nedam ziadnu sladkost aspon🙂
@lauritkatesty tebe by som ale zelala najmä na tom tehu tie dve ciarky 🙂
@denidi ha ano,TO máš pravdu 🙂 uz ho tlacim 3x 😀
@lauritkatesty super 🙂 o dva tyzdne prajem rovnako intenzivne tehu ciarocky 😉
@vajicko0210 dobru chut prajem teda a nezabudni ak sa ti bude dat zohnat ten malinik tinkturu 🙂 ako dlho sa snazite?
@denidi uf,4 roky bez ochrany ,posledné 2 roky muž v zahraničí pracuje takže veľa krát sme sa nestretli boli sme 3x na IUI a nič :-\ a posledné 3 mesiace,som začala frcat na vitamínoch a tak 🙂
Us som pridala foto a neviem ci je to pozitivne a ked na zivo je to silnesia ciarocka len iba polovica ciari a ta druha je us tmavsia tak neviem
@kakatulik 🤐 🤐 😵
@denidi a teraz sa modlim,že ked pride dom až sa stretneme tu vhodnú dobu lebo uz mám nervy 😀
@thaliaania Ja vidim len jednu čiarku.
@vajicko0210 len na foto to tak vidiet
@thaliaania Vsak,ale sudim podla foto čo si dala 🙂 skus lepšie odfotit a to je tehu ci ovu test?
@vajicko0210 ovu test
@vajicko0210 velmi ti prajem,nech sa stretnete v tu spravnu chvilu,viem co to je tak dlho cakat a ked vies,ze je ten spravny cas a zrovna nieje doma,no na slaktrafenie,my tiez uz tri a pol roka,medzitym pauza koli mmt,tak hadam uz aj na nas dlhosnazilky dojde a vlaste na vsetky 🙂
@thaliaania hore dala pozitívny ovu test laurika,tak si porovnaj 🙂
@thaliaania tiez som dumala,ci je to ovu,ci tehu 😨 no mne sa zda,ze ta druha ciarocka tam je,ale este musi stmavnut,ako keby bola tmava len na jednej strane
@thaliaania jj presne tak ako vajicko pise,ked bude ako lauritkin,vtedy je pozitivny 😉
@denidi vieš čo ani nevrav,uz je to na sisi. A každá kamoska,každá suseda,ešte aj svagrova uz aj sesterka a proste každá každú chvíľu,uz neviem či aj babky nevidím tehotné 😀 😀 😀 fakt na palicu 🙂 a ešte otázky a vy čo? Kedy?!!! Ježiš,tlak 1000 🙂 a idem ešte kuk ten malinik ale podla mna,uz aj mne bude hrabat ze co kedy si mám dať 😀
@denidi a samozrejme že aj ja prajem skóre // 🙂 a ked vidím na snazilkach uz // ja sa vždy tak usmejem,že aké musia byť šťastné tie babenky- skoro maminky 🙂
@denidi vsak hej Iba na jednej strane je tmava No us neviem skusim zajtra
tu malinnikovu tinkturu iba do ovulky,ci?

@lululka22 ahoj, ja som mala tento mwsiac ovulku az na 30 DC, takze wste nie je nic stratene. Dnes som 2. den po ovu. Uvidime, co z toho bude...