Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik ja si polezim tak 15min, niekedy viac, niekedy menej, ale vzdy idem potom na wc. Vsak to potom steka a je to vsade :-/ a tiez som toho nazoru, ze co ma tak to tam ostane a co nie tak tak ci tak vytecie. @sara34valentina ty si "to" ako robila? Lezala ci potom normalne isla na wc, resp normalne fungovala?
@janulka_1 Aj podla mna to je blbost ja si tiež poležím asi 15mi ale potom idem na wc a to čo tam má ostat tam ostalo čo nie vyšlo von.Lebo keby nejdemna wc tak to aj tak vytečie von,
@butterfly333 ked si uzivala clostil,nedriemalo sa ti? ja som jak mechom udreta dnes cely den
tak ja tiez nevstava hned, chvlku polezim, ale potom uz normalne... co ma ostat , ostane 😉
poznam kocku, co si dali jednu rychlovku v sprche na stojaka a otehotnela..
@miska_hryzka mňa by to zožralo, keby som nešla po sexe na wecko a hlavne, mne po tom stále treba cikať 😀, ešte by som si uhnala dáku sviňačinu s močákom 😀 😀 😀
@denidi vieš čo mne sa drieme už dlho ja mám asi spavu nemoc od kedy som doma na PN taksom nejaka leniva . 🙂 🙂 🙂
baby mate skusenosti s digitalnym ovulacnym testom clearblue?
inac dievcata.. pozeram rada prirodopisne serialy.. a napriklad je zaujimavy fakt, ze levy ked sa paria, tak velmi často, aj 8 krat denne.kratko. a len odzadu , a ked lev skonci. levica sa zacne este vyvalovat na chrbate ... 🙂
instiktivne mozno, aby sa to tam dobre zamiesilo 😀
teraz ma to napadlo v suvislosti s tym vstavanim.. ze im nejak riadi priroda tie pudy, aby vedeli co maju robit po sexe. a su upesni skoro stale.. 😀
@lauritkatesty ocuvaj lauritka. A nerobia to cicavce ,vzdy odzadu?😝😝😀😀
@kakatulik niee, opice aj v misionarskej 😀 som odpadla ked som to videla. 😅
@janulka_1 pekny vecer. to je teda otazka, neviem presne na co sa ma chces opytat a ci prave mna? 🙂 som tej otazke snad spravne porozumela,..... ak sa pytas, na cas po sexe, tak som ostala lezat, ved my vzdy tak po milovani sa este lulkame 😉 😉 😉 😉 jasne, ze sa pise, ze sa nema hned ist curat lebo tlacenim na mechur ujdu spermie, co si ale ja nemyslim, lebo tie su abnormalne rychle a ak citia vajicko este rychlejsie 😉 😉 😉 😉 😉 😉 nemusis robit stojky a ine hluposti,staci ak si polezis, a nebudes sa sustredit na spermie ale na svoju polovicku 😉 drzim palce, 🙂
@andrejta tak to aj ja. Niekde som čítala doktor odporúčal hodinu až dve po styku nevstávať, tak skúšame aj to 😉 topiaci sa aj slamky chytá 😀
@janulka_1 našla som to na nete jeden doktor odporúčal hodinu až dve po sexe nevstávať.
@miska_hryzka ja som čitala na nete že uplne stačí 15min max pol hodku ležat,
@butterfly333
@miska_hryzka a toto je chyba dnesnej doby, ze na nete sa toho popise vsetko mozne tak aby vyhoveli kazdemu cloveku. Ale je pravda, ze ja tiez vela krat skusam veci z netu ale uz som si vela krat povedala, ze stacilo, kazdy sme iny a kazdemu nieco ine pasuje

@miska_hryzka to mas odkial, ze neist potom na wc? Ved aj tak to so mna vytecie, tak ako potom? Baby vy mate aky na to nazor? @lauritka @kakatulik @denidi