icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
26. feb 2016

@miska_hryzka to mas odkial, ze neist potom na wc? Ved aj tak to so mna vytecie, tak ako potom? Baby vy mate aky na to nazor? @lauritka @kakatulik @denidi

kakatulik
26. feb 2016

@janulka_1 he he...no ako sa hovori,topiaci sa aj slamky chyta,cize asi tak. Stojky,vankuse pod zadok atd...
To co vytecie je ejakuat s nesikovnymi spermiami. Te ktore sa mali,sa uz dotali t6m kam mali a odtial uz nevyecu

janulka_1
26. feb 2016

@kakatulik ja si polezim tak 15min, niekedy viac, niekedy menej, ale vzdy idem potom na wc. Vsak to potom steka a je to vsade :-/ a tiez som toho nazoru, ze co ma tak to tam ostane a co nie tak tak ci tak vytecie. @sara34valentina ty si "to" ako robila? Lezala ci potom normalne isla na wc, resp normalne fungovala?

kakatulik
26. feb 2016

@janulka_1 ked uz taketo intimnosti sa tu bavime,ved aj ked lezim to vyteka,tak je to asi jedno.😀

janulka_1
26. feb 2016

@kakatulik ved o tom hovorim 🙂

kakatulik
26. feb 2016

@janulka_1 😀😀😀

kchan
26. feb 2016

@zunajda ahoj, vôbec, len som taká nafuknuta stále a sem tam ma pichne vo vaječníku, inak nič..

denidi
26. feb 2016

@kakatulik
@janulka_1 ja mam najradsej,ked hned zaspim a nemusim rozmyslat,ci musim ist cikat,alebo sa umyt,supnem dole jednorazovy uterak a snivam do rana 🙂

butterfly333
26. feb 2016

@janulka_1 Aj podla mna to je blbost ja si tiež poležím asi 15mi ale potom idem na wc a to čo tam má ostat tam ostalo čo nie vyšlo von.Lebo keby nejdemna wc tak to aj tak vytečie von,

denidi
26. feb 2016

@butterfly333 ked si uzivala clostil,nedriemalo sa ti? ja som jak mechom udreta dnes cely den

lauritka
26. feb 2016

tak ja tiez nevstava hned, chvlku polezim, ale potom uz normalne... co ma ostat , ostane 😉
poznam kocku, co si dali jednu rychlovku v sprche na stojaka a otehotnela..

andrejta
26. feb 2016

@miska_hryzka mňa by to zožralo, keby som nešla po sexe na wecko a hlavne, mne po tom stále treba cikať 😀, ešte by som si uhnala dáku sviňačinu s močákom 😀 😀 😀

butterfly333
26. feb 2016

@denidi vieš čo mne sa drieme už dlho ja mám asi spavu nemoc od kedy som doma na PN taksom nejaka leniva . 🙂 🙂 🙂

adika84
26. feb 2016

baby mate skusenosti s digitalnym ovulacnym testom clearblue?

lauritkatesty
26. feb 2016

inac dievcata.. pozeram rada prirodopisne serialy.. a napriklad je zaujimavy fakt, ze levy ked sa paria, tak velmi často, aj 8 krat denne.kratko. a len odzadu , a ked lev skonci. levica sa zacne este vyvalovat na chrbate ... 🙂
instiktivne mozno, aby sa to tam dobre zamiesilo 😀

teraz ma to napadlo v suvislosti s tym vstavanim.. ze im nejak riadi priroda tie pudy, aby vedeli co maju robit po sexe. a su upesni skoro stale.. 😀

kakatulik
26. feb 2016

@lauritkatesty ocuvaj lauritka. A nerobia to cicavce ,vzdy odzadu?😝😝😀😀

lauritkatesty
26. feb 2016

@kakatulik niee, opice aj v misionarskej 😀 som odpadla ked som to videla. 😅

zunajda
26. feb 2016

@kchan aj mňa sem tam pichne ale aj bolí podbruško a zas pália bradavky...celá si pripadám čudná. ..ešte mám aj nadchu 😩

kchan
26. feb 2016

@zunajda ja sa radšej nesustredim na to čo mi je a čo ma bolí, lebo už po sexe by som v mojej hlave bola tehu 😂😂😂

11lili11
26. feb 2016

@milkaz a ako ti to potvrdí teplota ? Kedy merať alebo ako ? Nemám s meraním skúsenosti, len som testovala

sara34valentina
26. feb 2016

@janulka_1 pekny vecer. to je teda otazka, neviem presne na co sa ma chces opytat a ci prave mna? 🙂 som tej otazke snad spravne porozumela,..... ak sa pytas, na cas po sexe, tak som ostala lezat, ved my vzdy tak po milovani sa este lulkame 😉 😉 😉 😉 jasne, ze sa pise, ze sa nema hned ist curat lebo tlacenim na mechur ujdu spermie, co si ale ja nemyslim, lebo tie su abnormalne rychle a ak citia vajicko este rychlejsie 😉 😉 😉 😉 😉 😉 nemusis robit stojky a ine hluposti,staci ak si polezis, a nebudes sa sustredit na spermie ale na svoju polovicku 😉 drzim palce, 🙂

miska_hryzka
26. feb 2016

@andrejta tak to aj ja. Niekde som čítala doktor odporúčal hodinu až dve po styku nevstávať, tak skúšame aj to 😉 topiaci sa aj slamky chytá 😀

miska_hryzka
26. feb 2016

@janulka_1 našla som to na nete jeden doktor odporúčal hodinu až dve po sexe nevstávať.

butterfly333
27. feb 2016

@miska_hryzka ja som čitala na nete že uplne stačí 15min max pol hodku ležat,

janulka_1
27. feb 2016

@butterfly333
@miska_hryzka a toto je chyba dnesnej doby, ze na nete sa toho popise vsetko mozne tak aby vyhoveli kazdemu cloveku. Ale je pravda, ze ja tiez vela krat skusam veci z netu ale uz som si vela krat povedala, ze stacilo, kazdy sme iny a kazdemu nieco ine pasuje

laauraa
27. feb 2016

Baby ja nechapem uz :D preco uz nezosvetlel , prosim o vysvetlenie nejakej dobrej duse 🙂

kakatulik
27. feb 2016

@laauraa podla mna bledne,ale pomalsie.😀

denidi
27. feb 2016

@laauraa myslim si,ze to je uplne v poho,cely cyklus je v tele lh a slabsia ciarka moze byt stale,je to individualne 😉 a tvoja slabne,aj ked teda trosku pomalsie

laauraa
27. feb 2016

@kakatulik
@denidi dakujem pekne a teda 18dc bol vrchol a teda od kedy si mam ratat dpo ? teda respektive kedy budem 1 dpo ? 🙂

denidi
27. feb 2016

@laauraa merias si aj bt?ta by ti potvrdila,ze ovulka prebehla 😉