Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jaja018 to nieje možne nemáš len špinenie žeby to bolo implantačne, lebo 4LF je nerealne
@lauritka
@butterfly333 no je to divne. Tak zatial je to len spinenie tak uvidimeee... Myslim ze 24-25 bol test uplne pozitivny
@milkaz mnoooooooooo🙂 🙂 🙂 vyzerá to viac ako nádejne 🙂 🙂 🙂
@vajicko0210
Horiiim nedockavostou. Zajtra musim kupit tehu test, ale obavam sa, ze ten mi este neukaze.
@milkaz Ja som si robila ovu test ten isty ale uz som vedela že som tehotná a vyšiel mi pozitivny tak isto 🙂 tak držím palce
@monika1791
Az mam zimomriavky. Dakujem mooooc.
@milkaz 😵 😵 😵
@korytnacka1981
Dakujem moc za skvele testiky 😊 Snad aj na tom tehu teste budu taketo // 😃 Nech si mozem povedat, ze sa oplatilo testovat 😃
@milkaz ja dakujem, tesim sa na zajtrajsi testik 🙂
@korytnacka1981
No dufam, ze to nebude sklamanie. Neviem ci radsej este nepockat jeden - dva dni. Co myslis?
@milkaz a kolko si dpo? 🙂 ja by som uz letela teraz 😀
@vajicko0210
13 - 14 dpo
@milkaz to ti ukáže už tehu 10 tkovy 🙂
@milkaz a kedy (ne)mala prist mrcha? 🙂
@vajicko0210 @milkaz aj 20 tkovy ti uz ukaze 😉 a nemas nic po ruke teraz aby si zbehla po testik na rano?
@korytnacka1981 Ja uz by som letela hned,lekáreň tesco všetko by som obehala 🙂 🙂 🙂
@vajicko0210
No podla menstruacneho kalendara mi 4 dni meska. Lenze ten pocita s 28dnovym cyklom a tento cyklus som mala pozitivny ovu test 18 DC, tak som ratala ze mrcha pride bud dnes alebo zajtra.
@korytnacka1981
No praveze som sama s detmi doma. Az teraz mi prisiel muz domov. Ale spomenula som si, ze od lauritky som dostala k teplomeru jeden tehu test, tak rano zmeriam teplotu a urobim aj ten test 😊

@kchan ahoj, aj Ty myslíš na to,či to vyšlo?