icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
1. mar 2016

@zabulka1 od prveho dna po ovulaci 🙂 cize ak merias. prva zvysena teplota. / podla pravidiel STM/

priklad:

denidi
1. mar 2016

@mia295 v poho,ja mam vajecniky obidva,ale vajcovod mam len jeden,lebo ten druhy mi vzali,lebo som mala mmt,dr ma dodzubal,nech vajcovod neriesim,ale ja sa bojim,nech to iui nedame zbytocne ,ale vsetko bude ako ma byt 🙂 a dakujem,mohli by sme uz zaparkovat v tych novembrovkach

mia295
1. mar 2016

@denidi a kedy máte naplánované iui? nech viem kedy držať palce 🙂
ja asi až decembrovky to tak vidím... 🙂 nedávam si nádeje nejako tento mesiac 🙂

denidi
1. mar 2016

@mia295 este vo stvrtok idem na folikulometriu a ak bude folik uz dost velky,tak sa pichne pregnyl a v piatok iui,vsegko zavisi od toho,ci podrastie,som zvedava 🙂 ja kazdy mesiac verim,tak verme aj teraz 🙂

mia295
1. mar 2016

@denidi budem silno myslieť na teba, nech sa správne podarí 🙂 aj ja väčšinou ale tento mesiac resp. cyklus sa na to necítim nejako, neviem prečo.. akurát som taká rozcitlivená, lebo kamarátka porodila ráno, tak som si od šťastia s ňou aj poplakala 🙂

kchan
1. mar 2016

@janulka_1 hm a mm som v nedeľu hovorila nech ide v pondelok na to spermio, a vieš čo povedal? Ešte není na to pripravený. A tlačiť naňho nemá zmysel...

kchan
1. mar 2016

@denidi ty ideš tento cyklus na iui? Tak ti veeeelmi silno držím palčeky 😊 aj ja nad ním začínam rozmýšľať viac a viac, preto som sa pýtala aké vyšetrenia musíš mať pred zákrokom urobené

babulkka
1. mar 2016

Ahojte baby chcem sa poradiť. Ja už jedno dieťatko mam a chceli by sme druhé, ale nejak sa nám nedarí. Skúšame už asi rok a nic. Neviete mi poradiť co mame skúsiť?

dejna20
1. mar 2016

@kchan a ma nej papier uz na ten dpermiogram? Ci to moze ist len tak?

kchan
1. mar 2016

@dejna20 áno máme papier od mojej gyn už asi dva týždne, najprv mi povedal že počkáme či sa tento cyklus náhodou nezadarilo a teraz že není na ti pripravený. Hlavne že bejby chce tak veľmi ako ja..

dzanem
1. mar 2016

@babulkka vela bab skusa alchemilku,pripadne inofolic,pre muza kotvicnik bylinka,mozes skusit merat bazalnu teplotu a pouzivat ovu testy aby si vedela ci a kedy ovu prebieha

vajicko0210
1. mar 2016

@kchan mno veľa chlapov ma problém ísť 🙂 moj mm našťastie nie,ale brat? Len sa boli informovať v CAR a ked zapocul spermiogram ( on ked ma stres tak ho hned chytí velka potreba ) 🙂 🙂 🙂 🙂 tak ho to hneď chytilo a musel utekať🙂 🙂 🙂 ze on vobec nevie ako to zvládne 🙂 🙂 🙂 ja som sa strašne smiala,že asi BUDE viac na wc ako v kabínke 🙂 🙂 🙂

dzanem
1. mar 2016

@kchan ani moj nechcel ist,povedala som mu ze aspon sa utvrdi v tom ze su spermosky v poriadku

denidi
1. mar 2016

@mia295 dakujem ti 🙂 a aj ked to tak mozno necitis aj taj foliky mohli estevkludne dorast a teda mozno fakt to vyjde,tiez ti to moc prajem a drzim palcok 🙂 kamaratka je stastna,kazdy prichod malinkeho cloviecika na tento svet je zazrak,nech su zdravucki 🙂

denidi
1. mar 2016

@kchan ja mam len hp a teda mm ma spermiogram,to asi musi byt,dakujeeem,aj ked mam z toho dilemu,ale nevzdavam sa 🙂 tiez premyslas nad iui?

kchan
1. mar 2016

@dzanem môj mi hovorí že jeho náboje sú v poriadku, a prečo musí ísť na vyšetrenie on, tak som mu povedala že vždy začínajú u chlapa, tak hádam zmení názor.. Ak dostanem ms tak ďalší cyklus ho to neminie, ho tam dokopem 😀
@vajicko0210 hahaha 😂 no neviem ci by tvojmu bratovi nemali povoliť rovno ten "priebeh" na WC 😂😂😂😊

dejna20
1. mar 2016

@kchan toje asi fakt veda vystriekat sa do skumavky 😂😂😂

kchan
1. mar 2016

@denidi neboj, zvládneš to a o chvíľku nám oznámiš tú najkrajšiu správu 😇💕 áno premýšľam nad ním, lebo každý mesiac sa furt stresovať i keď nechceš to sa proste nedá.. A poviem to otvorene- aj ten pôžitok z ťuťumuťu není potom taký aký má byť...takže ak dostanem ms tak sa hneď objednám na fh a mm pôjde na speriogram a potom začnem riešiť to iui...

denidi
1. mar 2016

@dejna20
@kchan ja som sa tiez smiala,ked mi moj opisoval,jak sa triafal do tej nadobky 🙂 ako hotove umenie

janulka_1
1. mar 2016

@kchan veľa chlapov je takých lebo sa boja výsledkov aby ich mužnosť neutrpela, resp ego

kchan
1. mar 2016

@dejna20 ja som nad týmto už tiež rozmýšľala 😂😂

kchan
1. mar 2016

@janulka_1 no ináč s tým egom máš úplnú pravdu

dzanem
1. mar 2016

@kchan boja sa to je fakt,mojmu to trvalo 8 min a uz sme ficali domov)este ma natiahol ze mu tam sestricka robila striptiz)

kchan
1. mar 2016

@dzanem Ježiš ja by som asi utekala rovno sestričku vybaviť 😁😁

denidi
1. mar 2016

@kchan viem presne,ja uz som tiez povedala,zevuz nieco musim robit,lebo ako vyse tri roky snazenia a prd z toho,ked sa nemusime snazit,ze proste je chut sa potutu mutu,tak jecto uplne skvele,ale ked viem,ze mam plodne dni,tak chcem nechcem,som v napati,neviem sa uvolnit a citim sa jak stroj,teda tak nejak,ach jo. A manzel to nejak zvladne,no najlepsie,keby uz nemusel 🙂

dzanem
1. mar 2016

Ja som mu v tom strese uverila). Asi som bola viac nervoz jak on)potom vysledok telefonicky a poslali ho aj mojej gynekologicke do karty@kchan

salmas
1. mar 2016

Tak ja dnes 6DC a ovu test takmer pozitívny. Ako testujem , ešte som ho taký nikdy nemala. Nie je to však moc skoro?

kchan
1. mar 2016

@denidi presne tak ako si napísala sa cítim aj ja...
@dzanem a kde bol tvoj na spermio? Lebo môjmu vypísala gyn na urologiu

dzanem
1. mar 2016

@kchan my sme boli v Pardubiciach,zijem v Cr,v reprodukcnom centre

zunajda
1. mar 2016

@kchan ahoj...cítiš sa nejak inak ako pred MS? Mňa nejak inak bolí brucho...nie akoby som mala dostať MS a mám aj biely krémový výtok. Testovať je ešte asi skoro, či?