Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby chcem sa poradiť. Ja už jedno dieťatko mam a chceli by sme druhé, ale nejak sa nám nedarí. Skúšame už asi rok a nic. Neviete mi poradiť co mame skúsiť?
@kchan mno veľa chlapov ma problém ísť 🙂 moj mm našťastie nie,ale brat? Len sa boli informovať v CAR a ked zapocul spermiogram ( on ked ma stres tak ho hned chytí velka potreba ) 🙂 🙂 🙂 🙂 tak ho to hneď chytilo a musel utekať🙂 🙂 🙂 ze on vobec nevie ako to zvládne 🙂 🙂 🙂 ja som sa strašne smiala,že asi BUDE viac na wc ako v kabínke 🙂 🙂 🙂
@dzanem môj mi hovorí že jeho náboje sú v poriadku, a prečo musí ísť na vyšetrenie on, tak som mu povedala že vždy začínajú u chlapa, tak hádam zmení názor.. Ak dostanem ms tak ďalší cyklus ho to neminie, ho tam dokopem 😀
@vajicko0210 hahaha 😂 no neviem ci by tvojmu bratovi nemali povoliť rovno ten "priebeh" na WC 😂😂😂😊
@denidi neboj, zvládneš to a o chvíľku nám oznámiš tú najkrajšiu správu 😇💕 áno premýšľam nad ním, lebo každý mesiac sa furt stresovať i keď nechceš to sa proste nedá.. A poviem to otvorene- aj ten pôžitok z ťuťumuťu není potom taký aký má byť...takže ak dostanem ms tak sa hneď objednám na fh a mm pôjde na speriogram a potom začnem riešiť to iui...
@kchan viem presne,ja uz som tiez povedala,zevuz nieco musim robit,lebo ako vyse tri roky snazenia a prd z toho,ked sa nemusime snazit,ze proste je chut sa potutu mutu,tak jecto uplne skvele,ale ked viem,ze mam plodne dni,tak chcem nechcem,som v napati,neviem sa uvolnit a citim sa jak stroj,teda tak nejak,ach jo. A manzel to nejak zvladne,no najlepsie,keby uz nemusel 🙂
Tak ja dnes 6DC a ovu test takmer pozitívny. Ako testujem , ešte som ho taký nikdy nemala. Nie je to však moc skoro?

@zabulka1 od prveho dna po ovulaci 🙂 cize ak merias. prva zvysena teplota. / podla pravidiel STM/
priklad: