Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zunajda ahoj, ja som testla ráno a veľké nič..cítim sa tak normálne, ako pred MS, chuť na sladkeee a sem tam pichanie vo vaječníkoch. Veľkú nádej tomu tento cyklus už nedávam..A ten výtok mám aj ja, no neviem. Nemyslím si že to vyšlo. Tak ako som mala od ovu do včera dobrý pocit že to určite vyšlo, tak dnes som naopak presvedčena že nič
@kakatulik aj mm ma a predsa musel ist na spermio. Ono sa to moze zmenit, tak ako sa nase telo meni, hormony tak aj chlapy maju svoje a tiez spermie mozu zlenivuet, z roboty/sportu/hobby mat nejaky patologicky nalez, dnesna technicka doba to tiez velmi ovplyvnuje a nieje zarucene, ze ked jedno dieta splodil tak moze o par rokov splodit dalsie
baby no MS nikde dnes som mala dostat, vcera som mala asi 3 kvapky na intimke a uz nic. Test biely tak nechapem co so mnou je. Dnes som 14 DPO tak by uz test asi ukazal nie? Mam doma len Pepino test tak zajtra rano este testnem.
Prosim Vas kedy je najlepsie sa snazit pred ovu ci po ovu?
baby poculi ste nieco ze ananas je dobry na uhniezdovanie?
@patka33 Ahoj dačo k tomu ananásu : Ananas
Ananas podporuje uhnízdění embrya. 1 - 2 dny po ovulaci může žena buď začít užívat Bromelain v tabletách (po 5 dní) (Bromelain je enzym obsažený v ananase). Nebo může žena užívat čerstvý ananas. Vyřízne tvrdý střed ananasu, rozdělí ho na 5 částí a každý den jednu část sní. Začne také 1 - 2 dny po ovulaci.
@margotka112 a ked budem jest denne polku ananasu a pit liter dzusu tak to bude v pohode?
Tak to neviem ja si nakrájam polku a beriem do roboty, od 16 DC do 20DC. Beriem aj Soju od 3DC do 7 DC,teraz som akurát druhý deň na Grepoch. Predtým som brala Clostil a duphaston priebežne vyše roka no nič z toho. Tak teraz som na pokusoch s ovocím a spol 🙂 Dr. ma posiela do CAR-u no už nemám vôbec chuť behať po lekároch :(
@patka33

@janulka_1 jani tvoj uz bol na spermiograme? Rozmydlam, ze mojho vyslem hned po laparke, nez zbytocne nenatahujem cas. Ak nebudu kvalitne hned idem do umeleho. Lebo ked budem 3 m cakat ze mozno motyka vystreli a on bude strielat slepymi tak zbytocne minuty cas a cysty zatial budu rast