Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi 🙂 🙂 mne zase hocikedy hladka brusko a je to celkom prijemne hlavne kde mi meskali a mysleli sme si ze som konecne v tom a nakoniec som mala cystu a skončila som v nemocnici ☹
@denidi a kym sa ti odvar vari polhodky tak si daj polhodku yogy na plodnost 🙂
@korytnacka1981 ano aj na mihalnice a vlasy je vyborny,sice ide tazsie z vlasov dolu,ale robila som pokus na jednej zakaznicke,samozrejme z jej suhlasom a vlasy sme po par kurach dali dokopy,ale bola to sranda 😀
@korytnacka1981 ty cvicis jogu? 🙂
@denidi ano uz 5 rokov cvicim 🙂
@denisa1711 zlati su 🙂 ach no aj to sa stava,ale hlavne,ze to dobre dopadlo
@denidi tak,tak 🙂 🙂 nastasiee hej keby som prisla neskor nemuselo byt vsetko ako ma
@korytnacka1981 a su aj nejake cviky priamo na plodnost?sem tam zacvicim mojzisovej cviky,co su zamerane na panvu a bedra,ale niesom moc poctiva v cviceni
to by som aj ja celkom rada vedela ci su nejake cviky na plodnost 🙂
@korytnacka1981 a pomohlo to?
@denisa1711 pozri si tu je ten recept 🙂
@denisa1711 to neviem, ale urcite sa budes citit skvele 😉
@korytnacka1981 ja chodievam na nieco také ako aerobic a tiez tam su nejake cviky z jogy, kalanetiky
@denidi dakujem pekne 🙂 🙂 goji zajedam každý den aj s priatelom 🙂 🙂 skusime aj toto
@korytnacka1981 dakujeme 🙂 vyzera to suprovo
@denisa1711 len to neni moc chutne,no moj si to pyta,len ja mu do toho frcnem vzdy aj trosku domaceho pupavoveho mediku 🙂
noo uvidíme ake reakcie bude mat moj nato 🙂 🙂
@denisa1711 ale kazdopadne ti dakujem skusime a uvidíme
@denidi kazdopadne ti dakujem skusime a uvidime
@miska_hryzka Ja som ho teraz brala prvý cyklus od 16 dňa, dovtedy som ovulku nemala. Dr. mi ho dal na upravenie cyklu. Pred MS som tiež mávala špinenie , ale ja som mala aj krátke cykly. Som si povedala, že radšej obetujem 3 mesiace, lebo ak by sa aj podarilo, tak by sa to asi ani neudržalo pri takej krátkej lutealnej fáze. Ms som potom dostala na 3 deň po doužívaní a neviem, či je to ním, ale teraz mám po dlhej dobe ozaj pozitívny ovu test a to som len 7 DC. A žiadne príznaky som nebadala, teda okrem zhoršenej pleti, ale to mám vždy pred MS.
@denisa1711 kedy mas ist na laparku? Ja 1.4. 😒
@patka33 to je sposob vedenia brusnej operacie, bez rezu. Spravia ti v bruchu tri dierky jednou sa vedie kamera aby ti tam videla a dalsimi operuju. Robi sa tak vselico, zlcnik, pruh, slepe crevo ale aj gynekologicke veci. Mne idu vyberat endocysty, mam endometriozu, ale robieva sa aj diagnosticka laparka. Zeny ktore nevedia dlho otehotniet a nevie sa pricina, tak sa proste pozru dnu, ze ci je tam vsetko ok, resp kde je problem

@denisa1711 aj oni s nami citia,vcera vecersme zaspavali a vravi mi-pekne buskaj,nech vajicka rastu a dnes,ked som prisla z prace tak ma rivital slovami-ahoj ty moj folikulcek 😀 no nemiluj ho 😀