icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zunajda
3. mar 2016

@kchan ahoj, tak už aj mňa opúšťa optimizmus...nedalo mi to a ráno
som si robila test...po druhej čiarke ani náznak a teplota tiež nič moc 😟😟😟

lauritkatesty
3. mar 2016

@zunajda ovulka mohla byt az 24.2.. aj podla testu by mi to skor sedelo. cize ak si dnes len 8 dpo, este nema co ukazat.

janulka_1
3. mar 2016

Konecne dnes stupla teplota, myslite, ze zajtra uz pojde hore? A potom mozem ratat, ze som 3DPO?

lauritka
3. mar 2016

@janulka_1 jj 🤐

patka33
3. mar 2016

@lauritka kedy by mali prist testy?

lauritka
3. mar 2016

@patka33 zajtra 🙂 a staci zacat testovat az od nejkycj 10 dpo.. skor neodporucam .. pripadne az od 11 dpo. nech zbytocne nevykukavas ducha

kakatulik
3. mar 2016

@janulka_1 myslime ze anooo😇

patka33
3. mar 2016

@lauritka cize 10-11dc by uz mohlo nieco byt vidiet?

patka33
3. mar 2016

@patka33 prepac dpo

kakatulik
3. mar 2016

@zunajda ja by som si tiez dovolila tvrdit,ze ovulka bola az 24.2. ,alebo dokonca az neskor,cize ak nemas expres baby,tak este ozaj nemohlo byt nibd vidno😊

zunajda
3. mar 2016

@lauritkatesty
@kakatulik
žienky,bodaj by ste mali pravdu ....expres baby prajem každej z nás 😉

lauritka
3. mar 2016

@patka33 ano radsej neskor, zbytocne uz skusat 8 -9 dpo, to malokumu ukaze.

patka33
3. mar 2016

@lauritka tak cakam na testiky ja som zatial iba 2dpo 🙂

kchan
3. mar 2016

@zunajda ahoj, tiež si myslím to čo baby, teplota tomu nasvedčuje... Ja som dnes zas stúpla, už som z toho úplne mimo 😁

janulka_1
3. mar 2016

@kchan zajtra ti ukazuje, že máš testovať. Aj budeš?

kakatulik
3. mar 2016

@kchan jejooo,tak mozno budes mimo este 9 mesiacov.😀

kchan
3. mar 2016

@janulka_1 áno budem zajtra hneď ráno, i keď sa bojím výsledku 😏
@kakatulik bodaj by si mala pravdu, to by mi vôbec nevadilo 😁

butterfly333
3. mar 2016

@kakatulik moja dnes somsi kupila ten malinikový čaj ako si ho pila kolko denne?Som dnes 6Dc

kakatulik
3. mar 2016

@kchan este poclkaj s testovanim dva dni. Sobota je super den. Lebo podla toho tvojho grafu si podla mna ovulovala neskor ako ti to vyznacilo.

kakatulik
3. mar 2016

@butterfly333 servus. Ja ho pijem ako alchemilku.Mne to pri tych mojich vsetkych cajoch vychadza iba raz,ale mozes kludne 2krat. Ked skoncim,tak zacnem s tinkturou. Stane sa zo mna sice asi alkoholik,ale uz prestavam mat v tych cajoch prehlad. Treba to asi prestudovat,ale myslim,ze sa moze cely mesiac. A ako pri kazdej bylinke,treba po takych 2-3 mesiacoch urobit pauzu.😀

butterfly333
3. mar 2016

@kakatulik nieje to len do ovu?Lebo som čitala že sposobuje stahy maternice,ja beriem aj femi kvapky,ozaj aj tie lanove semienka su dobre na hlien že a od kedy ich mam jest ked som 6Dc a ovu byva tak 16Dc,

kchan
3. mar 2016

@kakatulik asi máš pravdu, ale testnem asi aj zajtra, nedočkavá som 😜 i keď nemám ten pocit že by to vyšlo, ale zázrak sa stať môže 😁

kakatulik
3. mar 2016

@butterfly333 tak ak sposobuju stahy,tak len do ovu.
Tie lanove semienka mozes podla mna stale. Tie su dobre aj na ine veci,lebo obsahuju kvalitne nenasytene oleje.

kakatulik
3. mar 2016

@kchan rob ako myslis😀

adika84
3. mar 2016

@kakatulik moze mi graf vyznacit inak ovulku ako je skutocne? lebo

@kchan si napisala ze podla toho tvojho grafu si podla mna ovulovala neskor ako ti to vyznacilo. Tomu nechapem....

elliottka
3. mar 2016

Mala som ja dobreho tusaka, ze ten moj test este nebolo celkom ono, ale robim ich prvy krat, tak som nevedela. Pozitivny je urcite az ten dnesny. A to sme sa zbytocne tri dni snazili.... 😀 😀 ...takze dnes opat mozeme zacat. Moj je "nadseny" (fotene potajomky narychlo v praci, nech nikto nevidi a tak to aj vypada)

elliottka
3. mar 2016

Len keby som aspon tusila, ci to bude uz dnes, ci az zajtra... ;)

salmas
3. mar 2016

Kočky včera som mala pozitívny ovu test a dnes mi vybehla teplota na 36,8. Včera bola 36,59 a predvčerom 36,5. Som si myslela, že sa zvýši až po ovulke. Je to OK?

denidi
3. mar 2016

@salmas hm,zeby bola ovulka hned v den pozitivneho testu? niekto to tu uz pisal,ze ma pozitivny test a hned v ten den ma aj ovulku 🙂 no ak zajtra teplota este stupne tak zrejme to tak bude aj u teba tentokrat

denisa1711
3. mar 2016

@dejna20 ja este neviem nemam urceny termin zatial..