Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zunajda ovulka mohla byt az 24.2.. aj podla testu by mi to skor sedelo. cize ak si dnes len 8 dpo, este nema co ukazat.
@lauritkatesty
@kakatulik
žienky,bodaj by ste mali pravdu ....expres baby prajem každej z nás 😉
@kakatulik moja dnes somsi kupila ten malinikový čaj ako si ho pila kolko denne?Som dnes 6Dc
@butterfly333 servus. Ja ho pijem ako alchemilku.Mne to pri tych mojich vsetkych cajoch vychadza iba raz,ale mozes kludne 2krat. Ked skoncim,tak zacnem s tinkturou. Stane sa zo mna sice asi alkoholik,ale uz prestavam mat v tych cajoch prehlad. Treba to asi prestudovat,ale myslim,ze sa moze cely mesiac. A ako pri kazdej bylinke,treba po takych 2-3 mesiacoch urobit pauzu.😀
@kakatulik nieje to len do ovu?Lebo som čitala že sposobuje stahy maternice,ja beriem aj femi kvapky,ozaj aj tie lanove semienka su dobre na hlien že a od kedy ich mam jest ked som 6Dc a ovu byva tak 16Dc,
@butterfly333 tak ak sposobuju stahy,tak len do ovu.
Tie lanove semienka mozes podla mna stale. Tie su dobre aj na ine veci,lebo obsahuju kvalitne nenasytene oleje.
Mala som ja dobreho tusaka, ze ten moj test este nebolo celkom ono, ale robim ich prvy krat, tak som nevedela. Pozitivny je urcite az ten dnesny. A to sme sa zbytocne tri dni snazili.... 😀 😀 ...takze dnes opat mozeme zacat. Moj je "nadseny" (fotene potajomky narychlo v praci, nech nikto nevidi a tak to aj vypada)
Len keby som aspon tusila, ci to bude uz dnes, ci az zajtra... ;)
@dejna20 ja este neviem nemam urceny termin zatial..

@kchan ahoj, tak už aj mňa opúšťa optimizmus...nedalo mi to a ráno
som si robila test...po druhej čiarke ani náznak a teplota tiež nič moc 😟😟😟