icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majka_3
26. okt 2013

@elenita no uz nepijem nieco cez hodinu a aj viacej... no do 18 aj uschnem 😀
juj tesim ze krasne ovulujem 🙂
ci by sme chceli? chceli by sme jasnee 🙂 ale neskor 🙂 ale ak by sa zadarilo..co by som aj chcela tak by sme sa moc moc moc tesili 🙂 vies uz ked mam jeden poklad doma tak nebranim sa druhemu 🙂 ale myslim ze este by to chcelo chvilku casu 🙂

majka_3
26. okt 2013

To je tehu test vidíte tam niečo?

majka_3
26. okt 2013

@sara32
@elenita vidite nieco na teste? 😕

elenita
26. okt 2013

@majka_3 Ja odpadnem, ved je tam!!! Duch, ale je jednoznacne! Ooooooo 😅

elenita
26. okt 2013

@majka_3 Vidim, ze si nevydrzala, ale stalo to za to !! 😉

majka_3
26. okt 2013

@elenita to vazne? 😀 ja odpadnem 😀

majka_3
26. okt 2013

@elenita ja ze som slepaa...ale nieje to moc dobre vidno..a na foto to je vidiet celkom dost ..ja vaaaaaazne odpadnem 😀

elenita
26. okt 2013

@majka_3 Aj ja chcccceem! 😀 No je to tam 😉 Zodpovedalo by to snazilkovaniu? Kolky DPO si?

majka_3
26. okt 2013

@elenita 13dpo 🙂 ja neveriiiim 😕 😕 😀 😀 nenamyslame si to? 😀

elenita
26. okt 2013

@majka_3 No ja ju vidim, ale ked len dusika, ale vidim. Povodne mi to hodilo len na foto, nevidela som koment nad, ze je to tehu test, a hovorim si, ze jaj ,nevydrzala si a na ovu len duch, nie je to pozit...a potom sokovana citam,ze to je tehu test 😀 A ako sa citis?

majka_3
26. okt 2013

@elenita ako? ja sama neviem.zmiesane pocity 😅 fu

pastelka11
26. okt 2013

Majka, ak to teda vyslo, super - asi zacne citam,par stranok dozadu 🙂

majka_3
26. okt 2013

@pastelka11 ako? co zacne? som nejaka mimo 😀

pastelka11
26. okt 2013

prepac, spravne malo byt: "asi zacnem citat, par stranok dozadu" aby som si pozrela tvoje predchadzajuce prispevky, no vies, aby som sa nemusela vsetko vypytovat, ak si to tu predtym pisala, fotila testy......aby som nemala kopec zvedavych otazok, precitam si starsie prispevky v diskusii, lebo priznam sa, necitala som vsetkych 56 stran 🙂

majka_3
26. okt 2013

@pastelka11 tak v skratke mozem 🙂 chcela som zistit ci moje telo ovuluje 🙂
no a robila som pred cca dvoma tyzdnami ovu testy boli negat..teda druha ciarka bola slaba..pridala som aj foto...no sexik bol nechraneny ale od vtedy som mala bolesti....no a objednala nove ovu testy a tie vysli uz 3dni posebe tmave..skusala som aj tehu testy ale nic...po pravde ani na tomto ja nic nevidim na zivo..ale ked som dala foto a foto si dala do negativu vidim druhu palicku 🙂

sara32
26. okt 2013

@majka_3 poprosim okamzite vsetky ovu testy pozitive.-) vidis som ti hovorila 3dni po sebe pozitven znamena tehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zase som sa nemylila🙂 blahozelam 🙂))))))))))))))))))))))))))) a Terz mi vsetko sup do spravicky popissssss ovu testy kedy si testikovala, a vsetko cakam spravu a vsetky Foto, je idem ocikat teraz 🙂ale len ovu testik,,,,,aky bude

majka_3
26. okt 2013

@sara32 sprav tehu test ty si viac dni dpo ako ja 🙂
jasne vsetko napisem 🙂 ale az vecer ideme s dcerkou na prechadzku 😉
este sup sem s testom 🙂

sara32
26. okt 2013

mame statny sviatok 🙂 tehu test si nejdem robit, mam pocit na MS ;( a ovu Bola len pred 7dnami...... ale ocikam ovu testik ..............

sara32
26. okt 2013

@majka_3 ty si kolky den asi tehu??? ok idem ocikat !!ale tehu test nemam len ovu testy

majka_3
26. okt 2013

@sara32 vies ze aj ja mam pocit na ms 😀 ved uz tyzden pisem ze ma boli brucho 😀
sup tak aspon ovu

majka_3
26. okt 2013

@sara32 13DPO som

sara32
26. okt 2013

@majka_3 negativny ovu test ;(

sara32
26. okt 2013

@majka_3 idem ofotiti ti,,,je tam len duch (

sara32
26. okt 2013

@sara32 a tak som tesila 🙂 som myslela ze 2-3dni pred ovu sa podari, ja sa neviem v den ovu milovat ( boli ma to..)tu je test ovu po 7dnoch, je negativny, takze dojde mrcha (

sara32
26. okt 2013

@sara32 som sebe odpovedala jahajjajajajaja hahahhaa

sara32
26. okt 2013

@majka_3 tak uz tebe odpoviem kedze sebe mi to die tiez .-) kukni testik <;/

majka_3
26. okt 2013

@sara32 este nieje nič stratené s ja nemám este vyhráte :-/ takže tak 😉

sara32
26. okt 2013

nechapem len jedno, kedze mam dostat mrchu preco mi ukaze aj druhu ciarku na ovu teste a pomerne dost silno, aj ked negativne, skoda ze tu nie je lauritka ta ma skusenosti ..... ja este stale verim ♥

sara32
26. okt 2013

@majka_3 a zse som ta neoznacila a tebe som to pisala .-)

majka_3
26. okt 2013

@sara32 jasná ze ver kým nepríde mrcha šanca je vždy 😉 a co myslis ten môj test. Takto to je vidieť ale na živo nie 😉