Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Majka, ak to teda vyslo, super - asi zacne citam,par stranok dozadu 🙂
@pastelka11 ako? co zacne? som nejaka mimo 😀
prepac, spravne malo byt: "asi zacnem citat, par stranok dozadu" aby som si pozrela tvoje predchadzajuce prispevky, no vies, aby som sa nemusela vsetko vypytovat, ak si to tu predtym pisala, fotila testy......aby som nemala kopec zvedavych otazok, precitam si starsie prispevky v diskusii, lebo priznam sa, necitala som vsetkych 56 stran 🙂
@pastelka11 tak v skratke mozem 🙂 chcela som zistit ci moje telo ovuluje 🙂
no a robila som pred cca dvoma tyzdnami ovu testy boli negat..teda druha ciarka bola slaba..pridala som aj foto...no sexik bol nechraneny ale od vtedy som mala bolesti....no a objednala nove ovu testy a tie vysli uz 3dni posebe tmave..skusala som aj tehu testy ale nic...po pravde ani na tomto ja nic nevidim na zivo..ale ked som dala foto a foto si dala do negativu vidim druhu palicku 🙂
@majka_3 poprosim okamzite vsetky ovu testy pozitive.-) vidis som ti hovorila 3dni po sebe pozitven znamena tehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zase som sa nemylila🙂 blahozelam 🙂))))))))))))))))))))))))))) a Terz mi vsetko sup do spravicky popissssss ovu testy kedy si testikovala, a vsetko cakam spravu a vsetky Foto, je idem ocikat teraz 🙂ale len ovu testik,,,,,aky bude
mame statny sviatok 🙂 tehu test si nejdem robit, mam pocit na MS ;( a ovu Bola len pred 7dnami...... ale ocikam ovu testik ..............
nechapem len jedno, kedze mam dostat mrchu preco mi ukaze aj druhu ciarku na ovu teste a pomerne dost silno, aj ked negativne, skoda ze tu nie je lauritka ta ma skusenosti ..... ja este stale verim ♥

@elenita no uz nepijem nieco cez hodinu a aj viacej... no do 18 aj uschnem 😀
juj tesim ze krasne ovulujem 🙂
ci by sme chceli? chceli by sme jasnee 🙂 ale neskor 🙂 ale ak by sa zadarilo..co by som aj chcela tak by sme sa moc moc moc tesili 🙂 vies uz ked mam jeden poklad doma tak nebranim sa druhemu 🙂 ale myslim ze este by to chcelo chvilku casu 🙂