icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jaana47
7. mar 2016

ahojte baby, chcem sa opytat na meranie BT, doteraz som vstala okolo 8-mej rano a vzdy po prebudeni som merala... dnes som uz bola v praci, tak budem vstavat o 4.30, teplota klesla len o 0,1stupna ale moze mi to narusit krivku pri merani teploty?priratava sa tam nejaky stupnik ked vstavam skor ci nie???dakujem 🙂

zunajda
7. mar 2016

@senselinka kedy Ti ukázalo prvé //?

ninkababika
7. mar 2016

@jaana47 Ahoj ako? Ziadne priznaky???

kakatulik
7. mar 2016

@jaana47 trosku zmena byt moze,ale ty to vies.Pritataj si tento cylus nieco a buduci uz znac normalne.

jaana47
7. mar 2016

@ninkababika ahoj, prepac nechapem ake priznaky??? 🙂

senselinka
7. mar 2016

@zunajda asi 11 dpo. Teda o ciarkach sa moc hovorit nedalo 😀
Pekne ciarky boli uz 14 dpo

ninkababika
7. mar 2016

@jaana47 Tehotenske 🙂

jaana47
7. mar 2016

@ninkababika joj to je este skoro ak vobec budu tehotenske priznaky (dufam ze ano ) 😉 ja mam dnes len 4DPO, len som chcela vediet, ci meranie teploty skor moze nieco ovplyvnit je to asi takto:

ninkababika
7. mar 2016

@jaana47 Tak tomu sa ja vobec nerozumiem 🙂 A kolkeho mas dostat menzes?

jaja018
7. mar 2016

A ja uz dnes hlasim 1DC. Neni to nejaka kratka lutealna faza? Ci to je ok?

kakatulik
7. mar 2016

@jaja018 noo mohla by byt veru dlhsia.Tie teploty su celkovo dost hore-dole.... 😕...skoda ze nevieme ake si mala predovulacne teploty,lebo takto ktovie....mala si tam aj pozitivne ovu testy?

ninkababika
7. mar 2016

@jaana47 smiem sa spytat ako dlho sa snazite?

denidi
7. mar 2016

@jaja018 tie dva kriziky,co ,su tam zaznacene,to su pozitivne ovu testy?lebo mne sa podla teplot zda,ze ovulacia asi neprebehla,no neviem,ci sa nemylim 😕

elliottka
8. mar 2016

Ja uz fakt neviem co si mam o tomto mysliet. Akurat som este aj prechladnuta, tak som si myslela, ze aj vdaka tomu teplota trochu poskoci a ona naopak, klesne....No ale tak zazraky sa deju.

miska_hryzka
8. mar 2016

Dievčatá neviete prečo tento mesiac tá teplota tak vyskočila?

jaja018
8. mar 2016

@kakatulik
@denidi ano pozitivne ovu testy boli na 24-25 DC. Testovacie ciarky boli v oby dva dni silnejsie ako kontrolna.

jaja018
8. mar 2016
jaja018
8. mar 2016
denidi
8. mar 2016

@jaja018 neni pochyb,testiky su pozitivne 🙂 chcem sa opytat,vzdy ti takto skace teplota?

kchan
8. mar 2016

@senselinka tak teda včera 1DC, teplota klesla a mrška nastúpila 😁

miska_hryzka
8. mar 2016

@kchan škodaaaaaa nabudúce to vyjde. 😉

jaja018
8. mar 2016

@denidi neviem do teraz som nemerala... Merala som pred tromi rokmi pred tehu a vtedy neskakala.

zunajda
8. mar 2016

@kchan aj mne dnes klesla teplota 😔

lauritkatesty
8. mar 2016

juj dievčata, take pekne grafiky.. ☹ a tak zle sa končia..

lululka22
8. mar 2016

@lauritkatesty @denidi @kakatulik @butterfly333 a ostatne co sa tu viznate.poradte. dnes som 46DC ,testy som robila len mesiac a potom prisiel hnedy vitok na den, tak som myslela ze ms ale stale nic.tak som pokracovala len v BT,na 40DC teplota sla hore a drzi sa. Je mozne ze ovulacia bola tak neskoro???ako mam teraz ratat den po, uz od tej teploty 36.7??? Mam cakat ci sa to udrzi?? Moze prist ms aj ked budu teploty hore???najdlhsi cyklus som mala 42dni posledny a teraz neviem ze co to znamena.

butterfly333
8. mar 2016

@lululka22 no ms može príst aj ked je BT hore teda aspon ja to tak mávam,no každá sme iná a ked mávaš take dlhe cykly mohla byt aj ovu neskor.

janulka_1
8. mar 2016

@lululka22 takto aplikácia nieje moc dobrá. Ale vyzerá to tak, že najnižšiu teplotu si mala toho 28.2, čiže ak si mala vtedy ovu tak by si dnes mala byť 8DPO, no neviem, treba sa skúsenejších opýtať

lauritkatesty
8. mar 2016

ja som z tej aplikacie tiez magor 😀
to spinenie mohlo byt prave ovulačne..
36,7 mavas svoj bezne poovulacne. ? alebo az tie vyssie ?

senselinka
8. mar 2016

@kchan skoda... Ale telo neoklameme veru 😝

lululka22
8. mar 2016

@butterfly333
@janulka_1 dakujem asi ostava len cakat a uvidime no..
@lauritkatesty ani neviem ci to bolo spinenie lebo to bolo ozaj len minimum. taky iny vitok ako inokedy. A bolo to uz 31DC a potom nist... Ok budem cakat a cakat dakujem. Poovulacne byvaju 36.7az 37.0 len byvaju kratke ☹