Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka kedy Ti ukázalo prvé //?
@jaana47 Ahoj ako? Ziadne priznaky???
@ninkababika ahoj, prepac nechapem ake priznaky??? 🙂
@zunajda asi 11 dpo. Teda o ciarkach sa moc hovorit nedalo 😀
Pekne ciarky boli uz 14 dpo
@jaana47 Tehotenske 🙂
@ninkababika joj to je este skoro ak vobec budu tehotenske priznaky (dufam ze ano ) 😉 ja mam dnes len 4DPO, len som chcela vediet, ci meranie teploty skor moze nieco ovplyvnit je to asi takto:
@jaana47 Tak tomu sa ja vobec nerozumiem 🙂 A kolkeho mas dostat menzes?
@jaana47 smiem sa spytat ako dlho sa snazite?
@senselinka tak teda včera 1DC, teplota klesla a mrška nastúpila 😁
@kchan škodaaaaaa nabudúce to vyjde. 😉
juj dievčata, take pekne grafiky.. ☹ a tak zle sa končia..
@lauritkatesty @denidi @kakatulik @butterfly333 a ostatne co sa tu viznate.poradte. dnes som 46DC ,testy som robila len mesiac a potom prisiel hnedy vitok na den, tak som myslela ze ms ale stale nic.tak som pokracovala len v BT,na 40DC teplota sla hore a drzi sa. Je mozne ze ovulacia bola tak neskoro???ako mam teraz ratat den po, uz od tej teploty 36.7??? Mam cakat ci sa to udrzi?? Moze prist ms aj ked budu teploty hore???najdlhsi cyklus som mala 42dni posledny a teraz neviem ze co to znamena.
@lululka22 no ms može príst aj ked je BT hore teda aspon ja to tak mávam,no každá sme iná a ked mávaš take dlhe cykly mohla byt aj ovu neskor.
ja som z tej aplikacie tiez magor 😀
to spinenie mohlo byt prave ovulačne..
36,7 mavas svoj bezne poovulacne. ? alebo az tie vyssie ?
@kchan skoda... Ale telo neoklameme veru 😝
@butterfly333
@janulka_1 dakujem asi ostava len cakat a uvidime no..
@lauritkatesty ani neviem ci to bolo spinenie lebo to bolo ozaj len minimum. taky iny vitok ako inokedy. A bolo to uz 31DC a potom nist... Ok budem cakat a cakat dakujem. Poovulacne byvaju 36.7az 37.0 len byvaju kratke ☹

ahojte baby, chcem sa opytat na meranie BT, doteraz som vstala okolo 8-mej rano a vzdy po prebudeni som merala... dnes som uz bola v praci, tak budem vstavat o 4.30, teplota klesla len o 0,1stupna ale moze mi to narusit krivku pri merani teploty?priratava sa tam nejaky stupnik ked vstavam skor ci nie???dakujem 🙂