icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
7. mar 2016

@patka33 to áno

karolina196
7. mar 2016

@janulka_1 Ahoj.Ja mavam vzdy pokles 5.dpo.Zajtra uvidis,ci sa ti opat nezdvihne.

senselinka
7. mar 2016

@kchan nechcem ti brat iluzie, ale zas nahovarat ti nieco len preto, aby si mala o jeden den dlhsiu nadej...to ja nerobim.
Implantacny pokles to urcite nie je, ten prichadza tak 5-10 dpo. Teplota klesla prilis na zdrave tehu, takze zrejme by som na tvojom mieste zajtra ocakavala mrchu. Je mi to luto, moc som ti drzala palce ☹ Ale je to proste je tak... 😔

janulka_1
7. mar 2016

@senselinka to bola asi pre mňa odpoveď že?

janulka_1
7. mar 2016

@senselinka tento krát by mi to ani nevadilo, že by tak skoro prišla ms, konečne by som mala 28DC, len LH fáza by bola veľmi krátka (6)

janulka_1
7. mar 2016

@kchan teraz pozerám, že aj tebe dosť klesla

kchan
7. mar 2016

@senselinka jasné, v pohode, ja to beriem 😉 to čo má prísť príde, a ak to nevyšlo tento cyklus tak ich mám kopu ďalších pred sebou 😊 ja to beriem s nadhľadom -je mi jasné že tá teplota neveští nič dobré, no nič ideme ďalej 😃

balambi
7. mar 2016

Ahojte žienky, aké testy kupujete? či je to jedno? ďakujem

july_pk
7. mar 2016

@balambi ja som vzdy najspokojnejsia s mamatest gs

senselinka
7. mar 2016

@janulka_1 praveze nie, odpoved bola spravne, pre @kchan

senselinka
7. mar 2016

@janulka_1 u teba by to praveze mohol byt ten implantacny pokles, LH 6 dni je strasne malo, nerealne otehotniet

kakatulik
7. mar 2016

@senselinka ...aaaa ty sa ako citis? 🙂

senselinka
7. mar 2016

@kakatulik no, ja... Ani neviem. Vystresovane??? 😕
Este som nebola u Dr., nic mi nie je... A akurat dnes mi Dr.zrusil termin, lebo maju havarijny stav 😔
Tak zas cakat, nespat, ach, s tymi detmi je stres od zaciatku uz navzdy 😀 😀 😀

janulka_1
7. mar 2016

@senselinka už som si všimla, len som najprv pozrela túto stranu a potom čítala neskoršie správy 🙂

kakatulik
7. mar 2016

@senselinka ...preco sres? Lebo zrusil termin?...aaale ved sa nestresuj,obcas si urob tehu testik aby si sa ukludnila.U tej hematologicky si uz bola?

senselinka
7. mar 2016

@kakatulik tak vzdy je stres, kym ti Dr.nepovie, ze je vsetko OK. Zruseny termin ako taky ma netrapi 😝
U hematologicky hej, ale ta mi skontrolovala hodnoty zrazanlivosti, takze tam som nezmudrela.
Test si praveze sem tam spravim, ale mam tie one step a mam pocit, ze od 16 dpo su uplne rovnake, ciarka nesilnie, takze ma to stresuje este viac. Nevadi, vydrzime a ked to nebude OK, zrejme uz koncim, mam vela rokov a nie som zdrava... Jedno dieta mam a som stastna aspon za nu

kakatulik
7. mar 2016

@senselinka ..hiii,toto ani nehovor,ze to nebude OK.Bude,bude a bude....tie ciarky asi krajsie byt nevedia...tak si ich teda radsej nerob a hlavne sa tvar,ze je vsetko OK.Kolkaty den cyklu si?

senselinka
7. mar 2016

@kakatulik musela som sa normalne pozriet, netusila som 😀
43 DC a 17 dni meska MS. Cize asi 30 DPO... To by mi mala ciara oci vybit...

zunajda
7. mar 2016

@kchan ani ja nie som múdrejšia...v piatok večer dve kvapky krvi na toal.papieri a MS nikde ale ani čiarka

kakatulik
7. mar 2016

@senselinka ...naco by vybijala.ked je tam 🙂
Takze taky 5tt?.....skus sa naladit optimistickejsie ...aj ked verim,ze po tych styroch potratoch si skepticka,ale no ved vies....drzim prsteky a verim s tebou,ze to bide vsetkoOK 😉

kakatulik
7. mar 2016

Dakujem zo srdiecka,za dalsie srdiecko 🙂 🙂 🙂

senselinka
7. mar 2016

@kakatulik praveze uz mi zacal 7 tt. Ale bola som kupit iny test a spravila som teraz, ani nie z ranneho 😵

maryennn1
7. mar 2016

@senselinka waaaw koľajnice až vybije oči 🙂

senselinka
7. mar 2016

@maryennn1 😘

butterfly333
7. mar 2016

@senselinka krásne // aj ja už chcem takééééé 😉 😉 😉

kakatulik
7. mar 2016

@senselinka jjjjj 🙂 😵

kakatulik
7. mar 2016

@butterfly333 bude,vsetko bude....do nového nove.
Mne chodia po rozume take veci....uz aj pohlavie nejak v podvedomi....a dost casto sa mi to tak v zivote vyvvrbilo,ze taka nejaka predtucha sa splnila a ja som si to potom spätne uvedomila 😵

senselinka
7. mar 2016

@butterfly333 💖😘✊✊✊

senselinka
7. mar 2016

@kakatulik 💜

kakatulik
7. mar 2016

@senselinka jasne ze 7.my...ja som to blba ratala od 1DPO.... 😖 ...no ale co uz....aj stari harcovnici sa mozu seknut 🙂 😀 😝