icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lilianka414
11. mar 2016

@kakatulik ano ale pytala som sa preto ze ci sa nahodou niekomu neporadilo takou metodou babo

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik no tak ja mavam taketo dlhe...aj mama moja mavala...asi to mame v rodine 😀
No uvidim ci sa zadari,lebo min mesiac optimalne podmienky a nic z tohk

bobulazelena
11. mar 2016

@lilianka414 pocula som o babach ktorym sa takto zadarilo...nam sa nedari ani ked vsetko planujeme 🙂 takze je to individualne

lilianka414
11. mar 2016

@bobulazelena ved jasne.nam sa zadarilo tak ze ja som sla na PN aby som sa ukludnila a nebola nervozna .moj drahy menil pracu cize to bolo ok...Kludny stastny ze ma novu pracu.
a aj sa zdravo stravujem nefajcim nepijem a moj Drahy to iste 🙂
skusali sme 3-4x za tyzden a na druhy mesiac ako som mala dostat tak som uz nedostala...

bobulazelena
11. mar 2016

@lilianka414 no vidis my sme teraz chori trochu...to je skoro ako pn a manzel ma novu pracu...zeby to bolo znamenie? 🙂

lilianka414
11. mar 2016

@bobulazelena urcite nemozes byt chora.ja som na PN isla koli babu aby som nebola vynervovana a nemyslela na pracu

lubi1984
11. mar 2016

Ahojte baby prosim vas ktory test je pozitivny prvykrat testujem druhy mesiac uzivam clostil

bobulazelena
11. mar 2016

@lilianka414 ale ja mam iba nadchu...to nie je ziadna zavazna choroba 😉

bobulazelena
11. mar 2016

@lubi1984 podla mna je 16dc pozitivny

lubi1984
11. mar 2016

@bobulazelena a teda mam brat ze ovu bude do 48 hod? Cize je dobre sa snazit kazdy den? Dakujem

bobulazelena
11. mar 2016

@lubi1984 no poa mna ano...aspon mne tak naposledy na gynde vraveli...ze sa mame snazit kazdy den v tom case

kakatulik
11. mar 2016

@lilianka414 jaaaj moja mila...takto sa to uz mnohym podarilo a dusovali sa ze nic 🙂

kakatulik
11. mar 2016

@lubi1984 ovu by mala prebehnut do 48 hodin,ale ja si myslim ze tych 48 hodin je fakt maximum.Ja ovulujem si myslim do 24 hodina to je uz maximum u mna...no ale este po ovulke zije vajicko asi tak 12-24 hodin.
No a na tu frkvenciu snazenia su rozne nazory,,,niekto odporuca pauzy,niekto kazdy a den ainy aj viac krat za den....asi treba skusat,ale hlavne nespravit z toho plodenia povinnost,lebo potom to nejde tym duplom 🙂

lubi1984
11. mar 2016

@kakatulik
@bobulazelena dakujem vam ste zlate

kakatulik
11. mar 2016

@lubi1984 tie posledne tri su pozitivne vsetky,ale vitaz je ten treti od spodu 🙂 ...inak Clostilom sa moze stat,ze ti bude vychadzat ovu test pozitivny aj dlhsie. 😉

bobulazelena
11. mar 2016

@lubi1984 ten ako kakatulik som myslela ...som si nevsimla ze aj ten pod nim je 16dc

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik no mne na gynde povedala ze kazdy den...tak sim sa riadila radou lekara 😀

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik ale zas nepomohlo to 😀

kakatulik
11. mar 2016

@bobulazelena ono aj ked su optimalne podmienky zadarit sa nemusi,lebo nemusi byt prave kvalitne vajicko k dispozicii,spermijky mozu by chore,alebo aj sa nieco oplodni,ale neudrziiiii 🙂

hennyinnsbruck
11. mar 2016

@lubi1984 tretí od spodu😉

lubi1984
11. mar 2016

@hennyinnsbruck dakujem noc
@kakatulik
@bobulazelena dnes pocitujem pobolievania podbruska u syna son neriesila testy a nic a podarilo sa relativne rychlo 6 mesiacov ale teraz to nejde tak sa oboznamuj s ovu testami hlienom a pod ako dlhovsa snazite?

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik no ved hej...na to som uz prisla...a zas niekedy su ani podmienky neni idealne a zadari sa...aspon podla toho co tu citam 😀 tak snad nam sa teraz uz konecne zadari

bobulazelena
11. mar 2016

@lubi1984 my uz 14 mesiacov cca... :-/ no a tiez uz sme to zacali riesit a testovat a podobne

bobulazelena
11. mar 2016

@lubi1984 a vy ako?

lubi1984
11. mar 2016

@bobulazelena no tiez sa blizime k roku skusania len mne tu dojtorka uz dala clostil ze vzhladom na vek este bud mesiac man clostil a hotovo potom netusim uz mas dietatko ci skusate prve? Aj vam nejake vysetrwnia robili?ja nam hormonalny orofil ok len lavy vajecnik je zvacseny nasledkom mikrocyst pravy ze je ok trosku som spoliehala na clostil uz min mesiac ale nic

bobulazelena
11. mar 2016

@lubi1984 my sa snazime o prve... No mne robili horm.profil + endokrinologiu- vsetko v poriadku a manzelovi spermiogram-tiez v poriadku. Ak sa nam nezadari, tak budem musiet ist preventivne na diagnosticku laparoskopiu a potom uvidime ake dalsie kroky. Ziadne lieky nam zatial nedali...lebo nam ani na nic neprisli

kakatulik
11. mar 2016

@lubi1984 ak mas cysty,tak s Clostylom pozor,vraj sa z toho vedia robit cysty.....ale to doktorka asi vie 🙂

lubi1984
11. mar 2016

@kakatulik ano hovorila doktorka chodim na uktrazvuk a ty dlho sa snazite?

dracica666
11. mar 2016

Ahojte baby ja sa len chcem spitat ci Clomid je na predpis? Za odpoved vopred dakujem 🙂

kakatulik
11. mar 2016

@dracica666 ak myslis Clostyl,tak ten ano.