icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lilianka414
11. mar 2016

@kakatulik ano??tak si ma trosku potesila.bodaj by sa to podarilo 🙂

kakatulik
11. mar 2016

@lubi1984 😀 😀 😀 nooo my este len par mesiacov,ale ked sme zacali,tak sa nam nepodarilo skoordinovat sluzbami,lebo pracujeme ´v trojsmennej prevadzke a teraz sme si spravili pauzu,lebo mam v Aprili jedno MR vysetrenie a to by som nemala byt tehu a velmi by som to chcela absolvovat...cize pokracujeme v maji... 🙂

dracica666
11. mar 2016

Ona my hovorila Clomid , tak teraz neviem ? 😁

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik tak teraz o 15:50 bledsi test...no nic,skusim este o osmej vecer a ked nebude silnejsi tak ovu vrchol bol asi rano alebo vcera v noci,lebo vcera som netestovala

kakatulik
11. mar 2016

@bobulazelena asi tak nejak... 😀

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik no nist vyskusam este vecer a uvidim co to povie,lebo zas na tomto poobednom mi prisla aj ta testovacia bledsia...mozno v nom bolo menej farbiva..

lubi1984
11. mar 2016

@dracica666 clomid a clostyl je to iste iny nazov ale rovnaja ucinna latka a pokial viem tak je to len na predpis nakolko lekar musi zvazit podla stavu pacientky ci dat alebo nie clomid nazov je zvasca v zahranici

lauritkatesty
11. mar 2016

korytnacka draha, poprosim ta netahaj mi moje zakazničky, mas svoje.. ak ti ani to nestači, neviem čo sledujes este.. uz je to dost drze im vypisovat a ponukat svoj pro shop.. s rybkou sme tu vedeli fungovat bez problemov rok, s rovnakou cenou ona svoju klientelu ma, aj ja.. potom tu prides ty a robis nezmysly.
pripomina to imigrantov z vychodneho bloku v anglicku

mame teraz hrat boj s cenami?, mame znizit aj my ? a potom si ale nešktrneš. tak bud taka laskava a udrzuj to v medziach normy. Vdaka.

ospravedlnujem sa všetkym za tento status.. ale uz to prekračuje hranice slušneho správania obchodovania.

lauritkatesty
11. mar 2016

a dala som mimochodom akciu.. 🙂 tak sa podme trošku hrat

patka33
11. mar 2016

@lauritkatesty po com mas ovu testy?

lauritkatesty
11. mar 2016

@patka33 mam v blogu..

dracica666
11. mar 2016

@lubi1984 to je zaujimave lebo mne ho v Prahe predali bez receptu? Tu na Slovensku je na predpis? To je zaujimave, ale dakujem za imfo , poradim sa s mojou lekarkou . Dakujem za upozornenie. A mohlo my to niako uskodit podla teba ked som ho brala? Teraz ho berie aj kamoska pre ktoru ho zhanam.

lauritkatesty
11. mar 2016

@dracica666 tu je fakt len na predpis.. 😕

lubi1984
11. mar 2016

@dracica666 nezijem na sk sim v zahranici a clomid beriem druhy mesiac a tu som ho mala na predpis a kamaratka v uk tiez na predpis zevraj sa ma vrat maximalne 6 x za zivot a urcite pri brani treba byt sledovana u gynekologa ako uz tu bolo spomenute kvoli moznym cystam

dracica666
11. mar 2016

Teraz som pisala kamaratke a na krabycke je genericky Clomid. Brala som ho len jeden mesiac 5 tabletiek a hned som otehotnela. Je to ten isty ako mate vy?

dejna20
11. mar 2016

@lubi1984 podla mna 16dc

lubi1984
11. mar 2016

@dejna20 dakujem

lubi1984
11. mar 2016

@dracica666 ja mam na clomide citrat de clomifene /clomifene citrat

dracica666
11. mar 2016

@lubi1984 aj tak dakujem nebudem ho brat pokial sa neporadim s doktorkou. Dakujem za upozornenie 😘😘😘😘

lubi1984
11. mar 2016

@dracica666 za malo urcite sa porad bude to istejsie

vlasatica
11. mar 2016

Ahoj. Potrebujem poradit. Uzivala som duphaston od 17Dc do 26Dc. Vzdy som dostala menzes do troch dni,alebo hned po vysadeni. Dnes je uz 6den od vysadenia a menzes nikde. Co je zaujimave ze 27 dc bola teplota (36,72) a na 28 dc teplota klesla (36,26) a od 29dc zacala znovu pomali stupat.(36,3. 36,4. 36,42, .36,58)

korytnacka1981
11. mar 2016

@lauritkatesty to znamena, ze ked sa niekto opýta "baby, od koho kupujete ovulačné testy" , "kde kupim ovulacne testy" tak to ste automaticky ty a rybka, kazda monopol, ci ako mam tomu rozumiet? Pre info, zareagovala som na otazku snažilky, poslala som link na moj shop a tento moj prispevok bol zmazany. Ano, ste tu uz dlho predajkyne, ale ostatni nemozu??? Musim zviditelnit shop, ked su moje prispevky na ponuku o testoch zmazane.. nie prvykrat.. admin ma neupozornil, ze predaj ovulacnych testov je kontrolovany.. vysvetliš?

korytnacka1981
11. mar 2016

Nemozem mat prehlad kto je koho klient, tak ako mam vediet, kto je tvoja klientka a kto nie?

hennyinnsbruck
11. mar 2016

@lubi1984 no mi 2roky.ja bola na folikmetrii hormon profil je ok u môjho spg ok. 22heho ideme obaja na kliniku uvidíme čo povedia.ja si chcem dat pozrieť vajcovody. .
Ja nemeriam bazalnu . .

lauritkatesty
11. mar 2016

@korytnacka1981 nie, lebo ty oslovuješ aj takych , co sa na tie testy vyslovene nepytaju. to je cele.

lauritkatesty
11. mar 2016

aj konkurencia sa musi spravat slušne. je to neeticke pri obchodovani.

lauritkatesty
11. mar 2016

a pro shopy sa nesmu propagovat v skupinach, aj ja som na to bola upozornena, cize aj mne to zmazal admin s upozornenim.

kakatulik
11. mar 2016

juuj a to ked sa tu nejaj babena spyta,ze kto predava,tak nesmieme takto verejne odporucit?

lauritkatesty
11. mar 2016

@kakatulik ano mena mozes. len nie link na pro shop. a hlavne v skupinach sa nesmie.. ani propagacia bazara ani pro shop

kakatulik
11. mar 2016

@lauritkatesty ahaa ok,dakujem za info. Toto som nevedela. 😔