Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lubi1984 😀 😀 😀 nooo my este len par mesiacov,ale ked sme zacali,tak sa nam nepodarilo skoordinovat sluzbami,lebo pracujeme ´v trojsmennej prevadzke a teraz sme si spravili pauzu,lebo mam v Aprili jedno MR vysetrenie a to by som nemala byt tehu a velmi by som to chcela absolvovat...cize pokracujeme v maji... 🙂
@kakatulik tak teraz o 15:50 bledsi test...no nic,skusim este o osmej vecer a ked nebude silnejsi tak ovu vrchol bol asi rano alebo vcera v noci,lebo vcera som netestovala
@kakatulik no nist vyskusam este vecer a uvidim co to povie,lebo zas na tomto poobednom mi prisla aj ta testovacia bledsia...mozno v nom bolo menej farbiva..
@dracica666 clomid a clostyl je to iste iny nazov ale rovnaja ucinna latka a pokial viem tak je to len na predpis nakolko lekar musi zvazit podla stavu pacientky ci dat alebo nie clomid nazov je zvasca v zahranici
korytnacka draha, poprosim ta netahaj mi moje zakazničky, mas svoje.. ak ti ani to nestači, neviem čo sledujes este.. uz je to dost drze im vypisovat a ponukat svoj pro shop.. s rybkou sme tu vedeli fungovat bez problemov rok, s rovnakou cenou ona svoju klientelu ma, aj ja.. potom tu prides ty a robis nezmysly.
pripomina to imigrantov z vychodneho bloku v anglicku
mame teraz hrat boj s cenami?, mame znizit aj my ? a potom si ale nešktrneš. tak bud taka laskava a udrzuj to v medziach normy. Vdaka.
ospravedlnujem sa všetkym za tento status.. ale uz to prekračuje hranice slušneho správania obchodovania.
@lubi1984 to je zaujimave lebo mne ho v Prahe predali bez receptu? Tu na Slovensku je na predpis? To je zaujimave, ale dakujem za imfo , poradim sa s mojou lekarkou . Dakujem za upozornenie. A mohlo my to niako uskodit podla teba ked som ho brala? Teraz ho berie aj kamoska pre ktoru ho zhanam.
@dracica666 nezijem na sk sim v zahranici a clomid beriem druhy mesiac a tu som ho mala na predpis a kamaratka v uk tiez na predpis zevraj sa ma vrat maximalne 6 x za zivot a urcite pri brani treba byt sledovana u gynekologa ako uz tu bolo spomenute kvoli moznym cystam
Teraz som pisala kamaratke a na krabycke je genericky Clomid. Brala som ho len jeden mesiac 5 tabletiek a hned som otehotnela. Je to ten isty ako mate vy?
@lubi1984 aj tak dakujem nebudem ho brat pokial sa neporadim s doktorkou. Dakujem za upozornenie 😘😘😘😘
Ahoj. Potrebujem poradit. Uzivala som duphaston od 17Dc do 26Dc. Vzdy som dostala menzes do troch dni,alebo hned po vysadeni. Dnes je uz 6den od vysadenia a menzes nikde. Co je zaujimave ze 27 dc bola teplota (36,72) a na 28 dc teplota klesla (36,26) a od 29dc zacala znovu pomali stupat.(36,3. 36,4. 36,42, .36,58)
@lauritkatesty to znamena, ze ked sa niekto opýta "baby, od koho kupujete ovulačné testy" , "kde kupim ovulacne testy" tak to ste automaticky ty a rybka, kazda monopol, ci ako mam tomu rozumiet? Pre info, zareagovala som na otazku snažilky, poslala som link na moj shop a tento moj prispevok bol zmazany. Ano, ste tu uz dlho predajkyne, ale ostatni nemozu??? Musim zviditelnit shop, ked su moje prispevky na ponuku o testoch zmazane.. nie prvykrat.. admin ma neupozornil, ze predaj ovulacnych testov je kontrolovany.. vysvetliš?
Nemozem mat prehlad kto je koho klient, tak ako mam vediet, kto je tvoja klientka a kto nie?
@lubi1984 no mi 2roky.ja bola na folikmetrii hormon profil je ok u môjho spg ok. 22heho ideme obaja na kliniku uvidíme čo povedia.ja si chcem dat pozrieť vajcovody. .
Ja nemeriam bazalnu . .
@korytnacka1981 nie, lebo ty oslovuješ aj takych , co sa na tie testy vyslovene nepytaju. to je cele.
a pro shopy sa nesmu propagovat v skupinach, aj ja som na to bola upozornena, cize aj mne to zmazal admin s upozornenim.
juuj a to ked sa tu nejaj babena spyta,ze kto predava,tak nesmieme takto verejne odporucit?
@kakatulik ano mena mozes. len nie link na pro shop. a hlavne v skupinach sa nesmie.. ani propagacia bazara ani pro shop

@kakatulik ano??tak si ma trosku potesila.bodaj by sa to podarilo 🙂