icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
dejna20
13. mar 2016

@minnehaha2005 no len to este moze stmavnut zo dna na den, to neznamena, ze bola ovu uz skor nez si testovala aj ked 11dc je tmavsi ako 14dc. Ake dlhe mas cykly?

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
dejna20
13. mar 2016

@minnehaha2005 aha no to je kratky cyklus. Ono teoreticky je mozne vsetko. Len ovu testy netmavnu konstatne, ze od najsvetlejsieho po najtmavsi, teda nie vzdy a kazdemu. Ja mam cely cyklus blede ale skoro rovnake a potom zrazu jedneho dna mam testovaciu tmavsiu ako kontrolnu a este den po je silna a potom zase bledulacke.

denidi
13. mar 2016

@minnehaha2005 ahaaa ja som myslela najtmavsi je posledny,ako ten spodny a to bol vlastne prvy,no ak by aj ovulka prebehla teda skor,tak ste sa posnazili,mozno to teda aj vyjde 🙂

lauritkatesty
13. mar 2016

@minnehaha2005 hlien maš aky ?

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
minnehaha2005
13. mar 2016

@lauritkatesty no praveze som ho mala pred tym.. ale ja mam stale vela.. ale je teraz taky priesvitny... prve babo nam vyslo na prvy sup.. tak sme s mm neratali, ze sa to bude takto tahat.... vtedy som nic neriesila.. je pravda, ze hned po vysadeni HAK, sa nam to podarilo... tak som teraz zmetena, preto prvykrat v zivote mam ovu testy robene

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
lauritkatesty
13. mar 2016

@minnehaha2005 no teplotu mas nizku.. ale ty meriaš v ustach nie ? podla mna este si ju nemala.

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
denidi
13. mar 2016

@minnehaha2005 juuj,ale to pod pazuchou sa bt nemeria,najlepsie je merat v posve,to pod pazuchou mam aj ja ledva 36

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
lauritkatesty
13. mar 2016

@minnehaha2005 zlatko pod pazuchou to vobec nema vypovednu hodnotu 😀 musis merat dole alebo v ustach 😵

lauritkatesty
13. mar 2016

@minnehaha2005 a teraz uz neskušaj, bazalna teplota sameria len po prebudeni 😝 a rovnaky cas po niekolkohodinovom spanku. to ma svoje presne pravidla.
hodim ti link.

denidi
13. mar 2016

@minnehaha2005 ked je dnes test pozitivny,ovulacia prebehne najskor zajtra,takze ak ma manzel dobre spermie,tak by mohli vydrzat,pokial sa ti vajicko uvolni 🙂

lauritkatesty
13. mar 2016

všetko o merani BT : http://merenibt.xf.cz/index2.html

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
lauritkatesty
13. mar 2016

@minnehaha2005 ta teplota nie je relevantna🙂 meraj teraz par dni rano v rovnaku hodinu po prebudeni, aby si videla ci ovulaca prebehne a budeš hore.
ak je dnes pozitivny.. ovulacia by mala prebehnut do 48 hodin a potom sa zvyši teplota

lauritkatesty
13. mar 2016

@minnehaha2005 niektori dobri borci vedia vydrzat aj 4 dni 😀

jaana47
13. mar 2016

ahojte baby prosim vas neviete mi poradit...uz som aj davnejsie pisala ci ovplyvnuje teplotu zmena vstavania a teda aj merania. co moze povedat tento moj graf:

fialovou ciarkou su poznacene poznamky, ze som vstavala skor do prace. cize som merala o pol 5 a predtym okolo 8mej. cize tie dni od 24. - 28. 3 su nizsie hodnoty, ale teraz cez vikend to znova stuplo. pomozete mi to niektora zhodnotit, ci bola ovulka (test pozitivny) ci ako. dakujem vam pekne 🙂

lauritkatesty
13. mar 2016

@jaana47 no urcite su tie teploty skreslene, kedze si merala skor, su nizsie.. cize ovulacia mohla byt toho tretieho marca

jaana47
13. mar 2016

@lauritkatesty dakujem za odpoved a myslis ze ak by sa este par dni drzali teploty hore mohlo by s toho nieco byt?? 🙂 myslis ze ten cyklus mohol prebehnut normalne, aj ked som teraz nemala duphaston, lebo mam malo hormonov v tele

lauritkatesty
13. mar 2016

@jaana47 jj 🙂 meraj dalej a snaz sa rovnaky čas hlavne

jaana47
13. mar 2016

@lauritkatesty no len to bude asi problem, teraz budem uz zas cely tyzden chodit do prace takze merat budem o pol 5 a iba cez vikendy bude iny cas tak som zvedava, hadam to vyjde 😉 dik

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
13. mar 2016

@minnehaha2005 paradny,ale dufam ze si nerobila hned z prveho ranneho....

minnehaha2005
Autor odpoveď zmazal