Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@minnehaha2005 takze super vrchol. 🙂
@minnehaha2005 waw oci ide vybit,veru toto je ten spravne pozitivny 🙂
@minnehaha2005 urcite je sanca,ze sa to podari 🙂 spermosky dokazu na vajicko pockat aj 4 dni,drzim pacok,aby to bol aj tvoj pripad 😉
@jaana47 tak ok, aspon poznač zase ze iny čas merania 🙂 a cez vikendy to mozes robit aj tak, ze zmerias a spis dalej 😀
@jaja018 no teraz to maš skreslene.. stači merat az po mrške a ked budes zdrava
@kakatulik
@lauritkatesty už tomu vôbec nerozumiem ☹ raz hore a potom dole ☹ čo to bude bez ovu?
@miska_hryzka ahoj. Ja ked som brala duphaston som to mala podobne myslim. V januari mi vysiel pozitivny ovu test no zacala som merat az potom. A tiez vyzeral graf vselijako. 🙂
@jaruska18 ešte som nezačala brať Duphaston bola som konzultovať s gynekologom povedala som, že podľa meraní BT mám ovu 20DC, tak povedal, že si Duphaston mám dať na tretí deň zvýšených teplôt po ovu.
@jaruska18 ovu testy nerobím spoliehala som sa na svoj cyklus, že vždy 20DC je ovu lenže tento mesiac moje telo nejak strajkuje. :-/
@miska_hryzka jaaaj som myslela ze beries duphaston 🙂 tak este ovu moze prist kludne 🙂
@jaruska18 práveze som ešte nezačala spoliehala som sa na teploty ovu testy nerobím a môj ovu graf má akosi neposlúcha zrovna keď ten Duphaston mám začať brať.
@miska_hryzka no kto vie,co toto znamena.Ale si len 14DC a ak mavas okolo 20DC,tak sa to este moze upravit.Asi si velmi hormonalne rozhadzana...alebo mas v tele nekajy zapal,alebo co....je to fakt divne.
Inak sme teraz takmer na rovnako.Ja 15DC.Twplota u mna dnes sice vyraznejsie stupla,ale napriek tomu si myslim,ze ovulka tento mesiac asi nebola.... 😒
Žienky, ako ste sa dostali do toho testovacieho kolobehu? Pri akej frekvencii milovania sa a akej dlhej dobe nedarenia sa ste začali riešiť dopodrobna svoj cyklus? My sa ešte len snažíme,akurát mám aj svoje dni, len v rámci snaženia sa sú na modrom koniku samé testy. 🙂 Tak si pripadam, že asi sa malo tomu venujem alebo čo :D
@mysga nemusis sa venovat nicomu,iba milovaniu.To je najlepsie 🙂 ,ale....ak vies,ze ste sa milovali niekolko mesiacov cez ovulku,resp par dni pred nou a nic.....tak by som tak pozvolna zacala....
Mozes ale napr.zacat iba merat bazalnu teplotu BT,ab si si potvrdila,ze prebehla ovulacia.....ale nemusis....vies mnohe sa tu z toho stresujéme a potom si neuzijeme to najkrajsie co na tom plodeni ma byt 🙂
@kakatulik keď stúpla teplota, tak asi ovu bola nie? Neviem čo sa deje ovu testy nerobím len asi budem musieť začať.
@miska_hryzka,no malo by to to tak byt,ale dnes som 15DC,ovu test bol takmer pozitivny 11DC,12DC bol uz uplne negativny,tam som aj mala take ovu pocity na pravej stran(ako vzdy pri ovulacii)e.Cize ovu by mala nastat tam niekedy,ale podla teploty mi to vyznaci,resp to tak vychadza ze az vcera, to je den az dva neskor,ako by som predpokladala........no neviem.
@miska_hryzkaasi takto to vyzera
inak akopozeram,aj ty tam mas teraz Jonasa.
Ahojte, patrim medzi tie neskusene pri ovu testoch, testovala som teraz prvý mesiac, mam 32 dnovy cyklus. Nie je to n fotke veľmi vidieť ale 18 deň bola čiarka asi najsilnejsia, viem ze ma byt silna ako kontrolna, tak sa chcem spýtať či je možné ze ovulacia prebehla alebo to znamená ze vôbec nebola?
@11hannah11 ahoj no podla toho si ju ešta nemala. mavas pravidelne cykly ?
@lauritkatesty Ahoj, minule sme sa bavili, že Duphaston by nemal dvíhať BT, ale môže ju držať hore?
@miska_hryzka este sa to moze skludnit a prist ovu..
@salmas niee, az ttaku silu nema 🙂 teda ze by faločne urobil dvojfazovy graf.. jedine mozno su krajšie teploty. ale nie je to pravidlo 😉
Ahojte dievcata, chcem sa len imformovat ohlam fitsoji. Odporucila my ju pani v lekarni ze ma priaznive ucinky na otehotnenie. Ale vo fore som citala ze ma podobne ucinky ako clostylbegin. Podporuje uvolnovanie vajicok? Je to pravda ? Lebo ja som chcela len vytaminy a to sa my nezda len ako vytamin.
@dracica666 no ak si chcela vitaminy, mala si si kupit radšej kyselinu listovu a babyplan napriklad,🙂
ano, vacsinou sa fytosoja tu brala ako nahrada clostylu na zaciatku cyklu vo vetsich davkach.

@minnehaha2005 ten je pozitivny 😀