Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
aha , tak dakujem, lebo citim ze uz dostanem, len ma tento mes nebolia prsia, co ma KAZDY mes bolia,,,,no uvidime ,,,,idem na Party 🙂 pohar vinka hadam neuskodi, ......... podla mna tiez nie som ..... 3dni pred ovu bolo skoro papa a dikes♥
@sara32 uplne som tomu uverila ze som tehotna 😠 ale myslim si ze nie som... 😒 😒 😒 ved nevadi....
dnesny tehu test nic neukazal..uz netestujem... najblizsie v utorok 😕 😅
Moja neprivolavaj si tu mrsinu 😉 ked budes mat byt tehotna tak budes 😉 ako aj ja 😀 ked to bude mat prist tak budeme sa gulat ..ked nie 🙂 budeme cikat aj buduci mesiac testy 🙂 hlavne ja aby som vedela ze ci mavam tak neskoro ovulku. 😒
a to uz som sa tesila ze kraaasne ovulujem 😀 😒 sama sa nevyznam 😀 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
som taka ironicka 🤐 🤐 🤐
pocuj ono to je takto s tebou, ty si si myslela ze si voulovala na 12DC, lenze ovu testy si si zacala robit az na 14DC, cize mozno si ovu premeskala a ovu test ti teraz ukazuje bud : 1, ze mas az teraz ovulaciu alebo po2, ze si uz tehotna ,,,ja si myslim, ze si tehotna 🙂
ak mas 4den pozitivny test si isto tehu, gratulujem ♥
Ahojte kočky 🙂 Poradili by ste mi, resp. povedali svoj názor? Ach, tak som sa nechcela dostať do tejto situácie, že sa pozorujem. Nielen tak ako doteraz- či ma nepichá vaječník, nebolí podbruško, či mi neni nevoľno, prečo mám chuť na niečo neobvyklé. Ale už som "vhúpla" aj do kolotoča bazálnej teploty a ovulačných testov 😠 A to som nechcela, ale čo už, túžba je silnejšia... Ale Vás by som sa rada opýtala, čo si myslíte o tejto situácií. Prikladám link na môj graf bazálnej teploty: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/donatela/gra...
Podľa neho bola ovulácia 23.10. Deň predtým (22.10) som si robila prvý ovu test v živote, no testovacia čiarka bola viditeľne slabšia, čiže negatívny. A tak som si ja "múdra" povedala, že 23. si test robiť nebudem (až potom som sa tu dočítala, že LH môže stúpnuť aj veľmi rýchlo). Ďalší test som robila 24., ktorý mi vyšiel tak, že som ho nevedela posúdiť a pridala som ho sem, že sa poradím so skúsenejšími 🙂 (je na str. 53) @lauritka mi povedala a teda aj mne sa zdalo, že ešte mu kúsok chýba, že mám vyskúšať na druhý deň. Tak som skúsila a vyšiel mi ani neviem ako. Podľa mňa aj tomu ešte dačo chýbalo, ale neviem, toho foto nemám. Včerajší pridám v ďalšom príspevku (cez mobil).Ja osobne si myslím, že pozitívny nebol, ale neviem. Ja by som asi potrebovala digitálny 😀 Tak a dnes "naštartovaná" že teda dnes bude pozitívny, ale nie. Ako čiarka bola viditeľná, nebol to žiaden duch, ale bol viditeľne negatívny. Tak ja neviem, kedy som vlastne mala tú ovulku podľa Vás? Možno aj nikdy... ☹ Podľa bolestí to neviem posúdiť, tie ja vôbec nemávam. Čo myslíte? Ja si už pripadám ako postihnutá, lebo keby som mala ovuláciu toho 23. podľa BT, tak potom prečo tie tri skoro pozitívne testy? 🤐
@lauritka dakujeeem, som rada ze bola 🙂 aj ked "snažili" sme sa 21. a potom drahý ochorel, takze až dnes.. Takze asi nic z toho, Alesom rada, ze ovulka bola. Lebo mam totiž PCO, ale uz len na jednom vajecniku. Takze som rada, ze to vyzera ze ovulka bola. Tie testy majú citlivosť 20.

@lauritka ahoj Lauritka, takze Majka nam bude tehotna, mala 3dni po sebe ovu testik pozitivny dnes !§DC si robila tehu test a vysiel slabulinky duch, cize je asi tehotna 🙂a preto ma zaujima jedna otazocka ohladom ovu testikov, lebo dnes jej uz poobede vysiel ovu negativny..... ja som si robila dnes a vysiel mi negativny ( som 7den len po ovulacii) len nechapem, preco ukaze tu liniiu LH ked uz by lh nemal byt po ovulacii, ci? ty sa v Tom urocite vyznas a isto si sa testovala nie len do ovu ale aj po ovulacii, a vies mi urcite poradit,,,,,, vies my sme skusali 3dni pred ovu ( mozno to nestacilo na spermie...) lenze ja sa nedokazem milovat v case ovu, lebo ma to boli....... mna len zaujima, preco mam ovu testik po 7dnoch a zachytava stale ten <lh.....mam to chapat tak ze uz tehotna nemozem byt ...ci?pridavam ti Foto.....a taaaak som verila, ze sa to podarilo, no nemoze sa na prvy sup podarit, a budem musiet bud mesiac akosi pockat na ovu a skusit pomalicky sexik .-)presne v case ovu 🙂 myslis teda ze tehotna byt nemozem...... ? som cca /-(DC po ovulacii