Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dracica666 no aeste ma napada femibion.
@lauritkatesty ano mavam pravodelne, a v čase kedy by mala byt ovulacia tak mavam pichanie v ľavom vaječniku, niekedy silnejsie ze sa to neda vydržať a niekedy úplne slabé
@salmas a nechces s tym testovani este pockat den dva?...ale asi nemozes vydrzat.Vsak?Nopodla grafu si dnes taky 9-10DPO,cize zajtra 10-11ja sa priklanam ju tomu prvému cislu,lebo to tam ta teplota etse len stupala a ktovie ci tuz bola ta prava ovulka 🙂
No ale napriek vsetkemu tfuj,tfuj,tfuj 🙂 🙂 🙂
@kakatulik Ja som bola rozhodnutá urobiť test až po doužívaní Duphastonu, ale včera ma tu jedna kočka navnadila, že skúšala aj ovu test. Som vôbec nevedela, ze by mohol aj on ukázať tehu, aj keď je to dosť diskutabilné, ale ráno som ho skúsila a je takmer pozitívny. Myslela som, že pôjdem cvičiť, ale nechám to teda na stredu 😁
@salmas 😵
@kakatulik dakujem za radu 😉
@11hannah11 aj teraz ta pichalo ?? napriek tomu sa to vzdy moze posunut.. testuj dalej
@lauritkatesty dakujem 🙂
@lauritkatesty aj teraz ale už dnes som mala test úplne čistý, iba kontrolna čiarka bola
@11hannah11 no to nevadi, stale sa to moze posunut, mozes mat par cyklov pravidelnych a jeden sa just predlzi a ovulak dojde neskor 🙂
este skušaj .
Ahojte baby 🙂
ak by ste niektorá mala záujem, tak mám na predaj ovulačné testy - kazeta/midstream (1 ks - 1,5€ ).
Predám ich po 10 ks za 15€, alebo 20 ks za 30€ (+ poštovné)
Podľa mňa sú praktickejšie a spoľahlivejšie ako prúžok. Citlivosť je 20 ml a spotreba až do 03/2017.
Ja už ich nepotrebujem, keďže sa mi aj vďaka ním podarilo otehotnieť 🙂
V prípade záujmu píšte správu.
@kakatulik áno ja som si to dala aj v tej inštitúcií vypočítať, tak fungujeme aj podľa toho možno aj to pomôže 🙂 ale ten výpočet nesedí s tým výpočtom v grafe. Že by tie ovu testy zle ukázali? To sa asi nemôže stať. Uvidíme ako ti pôjde teplota už by mala byť iba hore.
@lauritkatesty už to nehovoris, tak pozitívne s tou ovu ako minulý týždeň, keď mi teploty tak skákali ☹ škoda tých ovu testov, že nerobím.
@miska_hryzka noo. tak to skakanie je take vselijake.. ozaj a meriaš rovnaký čas ?
@lauritkatesty áno každý deň o pol šiestej. Môže to skákanie znamenať cyklus bez ovu?
@miska_hryzka moze a nemusi 🙂 este je skoro vyhodnocovat.. len pekne meraj dalej, sleduj hlien
@jaja018 este trošku, urob poobede
Ahojte baby, mam ovu testy one step, datum expiracie do 12/2016
Ahojte, tak ja som dnes bola na gynde, doki mi potvril tehotenstvo. Som prave v siedmom tyzdni a bolo krasne vidiet bit aj srdiecko 😄
Ozaj, ostali mi ovulacne testy ruzove, ak by ste mali niektora zaujem, piste mi do spravy. Dakujem.
@milkaz jupiiiii dalsia moja tehulkaaa! gratulkaaa!
@korytnacka1981
Dakujem mooooc 😃 Aj za ovu testiky, az tie mi pomohli ukazat ten spravny cas 😊
Babulky moje tak som tu zas .. minuly mesiac som mala ovulku na 18dc .. dnes som si robila lebo maa picha v podbrusku .. ovu testik a zas sa historia opaakuje ☹ .. a krv som bola vo stvrtok minuly tyzden tak cakam vysledky brali mi aj na lh hormon .. no takze po 3 dnovom spineni dnesnym dnom som 7dc .. a ovu test takyto tak jaa uz neviem ... viem ze asi nie je pozitivny uplne ale dooost silny na 7dc ci nie ??
ahooojte baby tak vyzeralo to nadejne, pozitivny ovu test na 20DC, teplota sa konecne drzala dost vysoko a dnes pokles na 36,3 a dosla menstruacia.. 😠 jedine co je na tom pozitivne je, ze kooonecne po rocnej liecbe hormonalnymi tabletkami som dostala menzes sama bez pouzitia kadejakych liekov. 😉 uz nam len ostava skusat dalej, testovat, merat teplotu a verit ze to raz vyjde drzim vam palce
kocky mam jednu otazku, keby ze v mojom pripade nedoslo k riadnej ovulacii, nedostavila by sa ani menstruacia??? moze to znamenat ze sa mi telo dava doporiadku a po prebehnutej ovulacii, aj ked nedoslo k oplodneniu sa sliznica normalnej odlupila a dorazila MS,??len aby som to spravne pochopila ze to takto funguje 😀 dakujem vam za rady 😵
@laauraa no na spodnom je pozitiv., ale urbo este zajtra okolo obeda.. mozno sa ovulka fakt posunie.

@dracica666 tak to je pravda,ale je to prirodny prostriedok,cize nie az tak agresivny ako Clostyl..
Ak chces skusit iba vitaminy,skus to bud s Inofolicom,ale este lacnejsia varianta je ked budes papat zvlast Inositol a zvlast kys.listovu,co su vlastne zlozky Inofolicu.Ibaze v Inofolicu sa nachadza menej kys.listovej a viac Inositolu.Niektorym dievcatam Inositol rozhadzal cyklusVyskusaj a uvidis 🙂