Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik ano,vlastne som to tak aj predpokladala,darmo mi dr v centre povie,ze nemam riesit vajcovod,podla mna je to dost podstatne a znizi to sancu na uspesnost iui,tak o 99%,ale uz viem,co ma caka,takze tentokrat to bude bez stresov 🙂 takzecuz sa len modlit,nech zareaguje na clostil spravny vajecnik a idem do toho 🙂 a dakujem,snad to uz potom vyjde,celkovo vraj druhe iui byva uspesnejsie
@denidi tak ono sa uz stalo,ze zeny mali iba jeden a vajecnik a jeden vajcovod a to dokonca na opacnej strane a stalo sa,ze ten vajcovod sa nejako otocil a sup zadarilo sa.Ale ako hovoris toto su ojedeinele pripady a pravdepodobnost 1:1OOOO.To som tresla,ale asi tak nejak....
Inak s tymi vajecnikmi je to sranda. Ja citim pravy vajecnik takmer cely cyklus.Lavy iba kazdych par mesiacov a napriek tomu si myslim,ze ten lavy produkuje kvalitnejsi materiaaal 🙂 .Proste mam vtedy jasnejsie teploty a vyraznejsie ovu testy....hmmmm 🙂
@nikusik0107 ahoj teplomer mam aj ja 🙂
@denidi 😨 😕 😔
@lauritkatesty si teraz 17 DC?
@kakatulik 7 dc 🙂 dole su dni cyklu 😉
@lauritkatesty tak ano,dnes je 17.ho...mudra zena som som ... 🙂 😀 ...jasne.Ved ked sa uz dobre poznas,tak staci aj neskor 🙂
@kakatulik ano viac zienok mi potvrdilo,ze otehotneli vtedy,ked ovulovali na strane,kde nemali vajcovod,ale ja s tym velmi neratan,kedze sa nam nedarilo tri roky a mala som oba. Ja cez ovulku citim cele podbrusko,neviem presne identifikovat,z ktoreho presne ovulujem a ro je naprd,az ked mi urobi folikulometriu viem,na kt strane sa to deje. Dokonca ked som brala clostil,tak ma vobec nebolelo brucho,som bola presvedcena,ze ani folik nebude a boli az tri.
@kakatulik a este sa ta chcem opytat...min mesiac som mala divne ms...dostala som v sobotu boli slabe ale boli aj brucho bolelo...no a v nedelu uz skoro nic a pondelok uz nic..mavam kramy 4 dnove s tym ze prve dnii su dost aktivne :D tak sa chcem opytat ci tam je nejaka mala pravdepodobnost zeby sa to podarilo min mesiac ale aj tak by boli kramy??? aaa este mam strasne bolenie v podbrusku no skor tak na lavej strane..a nieekdy ma pichne aj pri pupku ani nie pichne ale tak ako keby ja neviem mi dal niekto ranu do brcuha taky divny pocit...
@nikusik0107 moja sestra bola tehotna,mavala kramuse normalne,ani nevedela ze je tehotna,az v 6 mesiaci sa na to prislo.
Tak urcite mozes byt,drzim palce aby si bola 🙂
@nikusik0107 pravdepodobnost tam je.Niektore zeny menstruuju aj ked su uz tehotne.Ty si pekne krasne objednaj ten teplomer od lauritky a zmeraj teplotu,Ak bude dole tak tehotna nie si ak bude hore,tak si bud po ovulke,alebo tehu...ale to ti potvrdi az tehotensky test.
@kniha24 do 6 mesiaca?????? tooo ofaaaakt??? pre panecky...och tak to musim nieco poriesit rychlo lebo sem tam ideme na navtevu nieco sa popije a tak..a bojim sa no ...boooze pamatam si ako mi priatel povedal co bojis jeden sex a si v tom...a uz je to skoro rok a nic...nie je to take jednoduche ako si clovek myslel :P
@nikusik0107 nestiham vsetko citat,tak sa chcem spytat,ci si neskusala tehu test,po tom slabom krvacani,co pises,uz by v to pripade mal ukazat,si myslim 🙂 bodaj by to tak bolo
@denidi skusala som este pred tou menstruaciou a nebolo nic ani len duch...tak som tonechcala tak brala som to tak ze prisla mrska tak asi nie...ale mam take divne pocity len to ze uz sama neviem lebo kazdy mesiac mam pocit ze to vyslo a nic...tak nechcem byt sklamana alebo nieco take...tak zatial nerobim...uvidime no mozno spravim ale neviem proste ta jedna ciarka ma tam vzdy zdepta a potom na to uz nemam ani chut...si nieco robit a tak
@kakatulik ahoj, mam sa fajn, nový cyklus nová nádej ☺minulý týždeň som bola u jedného gyn ktorého mi odporučila kamoška, chcela som si dat spraviť HP, povedal že je skoro ešte. Ale keď som mu povedala (sorry ak výrazy budú nemiestne) že mi z prsa vyteká niečo ako mlieko, tak mi krv zobral hneď, hlavne na prolaktin... Neviem ináč prečo ma ta tekutina napadla riešiť az teraz, keďže tento problém má už dlhšie sprevádza.. No ja ťapa som na taku dôležitú vec zabudla pri každej prehliadke u mojej gyn... 😞 mm ide budúci týždeň na spg a ja budem mať v tom čase výsledky z krvi, tak som aleže veeeelmi zvedavá....
@kchan ahoj ahoj 😀 ...ano detoxikujem,kedze aj tak mam 15.4.to MRT,takze dovtedy by aj tak nic a potom by mala prist mrska,cize od zaciatku maja sa ide znova na to.Dufam ze zas nic do toho nepride 🙂
Inak som premyslala,ci tie prve razy nevyskusame toho jonasa.Tie vypocty od maja mi aj tak vychadzaju nejak riadnep o regulernej ovu...koncom roka dokonca v prve dni ms co asi nehrozi...nooo tak trbars uplne prvy den ked sa mrska este iba spusta,tak si to viem ako tak predstavit,ale inak neeee.
No inak to s tou tekutinou asi nieco s prolaktinom mat spolocne bude.No som zvedava ako to dopadne.
Inak uz neviem ktory vyzivovy doplnok by to mal upravovat.Myslim ze agnus kaktus to bol.
@nikusik0107 nooo,6 mes.nevedela ze je tehotna,az ked sa jej trosku vyklulo brusko,ze male sedelo v tureckom sede preto ani nemala nejake brucho. Stastie,ze sestra je abstinent a ze maly je ok 🙂
Veru nie je to take jednoduche,my sme sa snazili skoro rok,isli sme na vysetrenie a hop,uz som v 8 mes.
Drzim silno palce 🙂
@kniha24 och tak to je super...ale sramda ze to clvoek nevie..a nerobila si ani testy ani nic..super tak to ti blahozelam snad sa to podari aj nam...no treba dufat co ine ostava :P
@kakatulik inak nad tým Jonášom som rozmýšľala aj ja... Asi si to vyratam či to bude aspoň približne sedieť s ovulkou...prosím sa a čo je to MRT? Nech rozmýšľam ako chcem, neviem na to dôjsť 😁 inak s tým snažením sa v prvý deň ms alebo posledný deň... S tým už za mnou aj Svokra prišla 😀 tak jej vravím no teta ale presvedčte si syna na to 😂😂😝
@kchan MRT je magnetricka resonancia....nieco ako CT,ale pomocou magnetického pola. Nemala by si byt vtedy v zaciatocnych stadiach tehu.
Kukni jeho stranku.Na vypocet potrebujes vediet presny cas narodenia.Niekedy sa to stretava s ovulko,niekedy nie.On tvrdi,ze zena by mala byt plodna dva krat za mesiac.Podla prirodzenej ovulacie(tomu on dava iba 35% a podla tych jeho astronomických vypoctov(tam je vraj pravdepodobnost vyssia.
No neviem,niekomu to vraj vyslo.
Ty hovoris svokre teta? 😀 😀 😀
https://www.zlavomat.sk/zlava/565067-kelp-najle... a co si myslite o tomto pre chlapa mojho...barl uz selezin ace..teraz bere macu...a chcem skusit toto co mi na to poviete...?
@miska_hryzka asi na každú ženu platí niečo iné... Ja už asi nejdem nič skúšať kým nebudem mať výsledky moje aj mm..A potom sa uvidí..

@kakatulik ahojky,teba je radost citat 😉 🙂 ja sa mam tak predmenzesovo,uz viem,ze to tentokrat nevyslo,som 12dpo a testik biely,nuz co,ideme dalej,este raz skusime IUI,kazda skusenost je dobra 🙂