icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miska_hryzka
17. mar 2016

@kchan popri problémoch s krátkou LF skúšam aj toto možno motyka vystrelí 😉

kakatulik
17. mar 2016

@miska_hryzka no vies,ale on sam pise ze to plati,ked nie je ziaden iny problem.... 😒

miska_hryzka
17. mar 2016

@kakatulik veď práve, ale možno sa podarí 🙂 Ešte uvidím po tom Duphastone.

kakatulik
17. mar 2016

@miska_hryzka no a ten dufik ti tu LF predlzil?

kchan
17. mar 2016

@kakatulik inak ja som posledný cyklus brala pyridoxin, a po ovu som si zvýšila dávku... Je dosť možné že aj to mi predĺžilo LF nie?

kakatulik
17. mar 2016

@kchan nooo tak to urcite 😀

kchan
17. mar 2016

@kakatulik takže tento cyklus beriem zas 😁 inak ten čaj z kotvičnika a goji som prestala robiť, nebavilo ma každý večer stať pri sporáku pol hodinu keď aj tak prd z toho 😁

kakatulik
17. mar 2016

@kchan to som ani neskusala,lebo kotvicnikovy caj je jediny,ktory mi fakt nechuti.Vypijem ho,ale sa pri tom musim premahat.No este aby som take gebuziny varila...eee.
Goji mam na take pokedanie ked mam chut na sladke.

kchan
17. mar 2016

@kakatulik inak baby keďže ešte nemám vlastné, tak sa aspoň pochválim najmladším prírastkom v našej rodine 😊 moja krstná dcérka 👶 😇 👣

kakatulik
17. mar 2016

@kchan jejoo aka kocena uz teraz.Ako sa vola?

kchan
17. mar 2016

@kakatulik pravdu máš.. Kotvičnik je ten najhnusnejší čaj aký som kedy pila... A pri jeho pití som sa musela zhlboka nadýchnuť a bez dychu to do seba naliať... Ale to goji, to je chutná vec 😉

kchan
17. mar 2016

@kakatulik Dominika, jej tatovi (švagrovi) sa páči naša tenistka, tak sa inšpiroval 😁😁😁

kakatulik
17. mar 2016

@kchan 🙂

denidi
17. mar 2016

@kchan aka krasna princeznicka 🙂

kchan
17. mar 2016

@kakatulik neviem si predstaviť ako by som reagovala ja keby mi mm povedal že chce pre babo meno po žene ktorá sa mu páči, ale švagriná s tým bola asi v pohode, keď hneď po pôrode vykríkla jej meno 😁😁😂

kchan
17. mar 2016

@denidi ďakujem 😊

kakatulik
17. mar 2016

@kchan a tak vies...ono je to neralna hrozba,ze slecna D.C.by s tym nieco mohla mat,cize...nech ma radost 🙂

kniha24
17. mar 2016

@nikusik0107 neboj,dockas sa. Silno drzim palce 😉

janulka_1
17. mar 2016

Baby co poviete ba moj graf? Vcera mala ze vraj dojst ms ale nikde nic, nic ma neboli, prsia v norme (nenafukli sa) len brucho mam sfuknute

kchan
17. mar 2016

@janulka_1 tebe ako skáču tie teploty 😮😮

lauritkatesty
17. mar 2016

@janulka_1 a nemohla byt len včera ovulacia ? netestovala si nahodou, dnešny vyskok je podozrivy..

nikusik0107
17. mar 2016

@kniha24 dakujem snad raz ano..:P

janulka_1
17. mar 2016

@lauritkatesty aj mna to rano napadlo ale netestovala som, nemam uz ziadne testy, len tehu. No uvidim dalsie dni co bude ci teplota bude hore ale zase bude hopsat hore/dole

janulka_1
17. mar 2016

@kchan jak husenkova draha 😀

kakatulik
17. mar 2016

@janulka_1 alebo horska etapa v tour de fance
No ale kto vie,mozno uz ovu testy ani potrebovat nebudes.

miska_hryzka
17. mar 2016

@kakatulik ešte neviem som bola u gynekológa, že som čítala, že blokuje ovu keď sa užije pred ňou a teda mi povedal, že keďže viem, že ovu mávam na 20DC tak si prvý Duphaston nemám dať na 15DC ale na tretí deň zvýšených teplôt. Po 10 dňoch mám urobiť tehu test keď bude pozitívny mám pokračovať v braní Duphastonu a dôjsť sa ukázať.

kakatulik
17. mar 2016

@miska_hryzka kedy si ho teda zacala uzivat?

miska_hryzka
17. mar 2016

@kakatulik ešte nie cakam ešte len na ovu aj keď teploty skáču ako bláznivé dúfam, že zbadám tretí deň zvýšených teplôt.

janulka_1
17. mar 2016

@kakatulik kam sa chysta tour de france na moj grafik 😀 😀 😀
Koez by si mala pravdu

denidi
17. mar 2016

@janulka_1 no nech je draha tvojho grafu akokolvek doskackana,len nech skoncis,ako vitaz 🙂 😉