icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
17. mar 2016

...vitaz horskej etapy s bodkovanym dresom 🙂

lauritkatesty
17. mar 2016

@janulka_1 tak uvidis ako sa budu tvarit teploty dalej 🙂

janulka_1
17. mar 2016

@kakatulik bodkovanym a ciarkovanym dresom 🙂 pre kazdu jednu s nas :-*

kchan
17. mar 2016

Baby ja keď tu čítam tieto komenty, tak neexistuje pri vás aby som bola smutna z toho že sa nedarí 😂😂😂😂😂

denidi
17. mar 2016

@kchan sme aj smutne,ked to zasa nevyjde,pomrncime si,pojedujeme sa na cely svet,ale stale vieme najst podporu jedna v druhej,aspom teda tym,ze to tu piseme a citame,ja sa trebars castokrat pristihnem,ze sa usmievam,ako puk,ked si niekedy citam,co sa popise,ale na druhej strane aj posmutniem,ked zasa dalsia hlasi neuspech,ale sme tu,aby sme ju povzbudili,teda aspom takouto formou,no najlepsie by bolo trkotat uz o rastucich bruskach a placucich miminkach....ved uz zachvilu 🙂 😉 😀

kchan
17. mar 2016

@denidi no ty si to vystihla naozaj veľmi trefne 😊 ja sem veľmi rada chodím, a vždy mi všetky komenty dodajú takú tú energiu a chuť "pracovať" na tom všetkom ďalej.. 😃 po dvoch mesiacoch tu s vami baby, mám pocit že za chvíľu budem môcť dávať prednášky o ovu testoch a bazalnej teplote a o krčku atď atď 😁😁😁 toľko som sa tu od vás naučila 😊😊😊😊

michhaela
18. mar 2016

Ahojte babule ako sa darí?Ja vás tu sledujem trošku a už čoskoro som v novej práci...Troška sa tam okukam a šup opäť budem tu svami na snazilkovanie...Držím palce nech máte // ktoré sa už dlho snazilkujete 😉...Mne aspoň trocha pomohla ta pauza nie som tak vystresovana jak predtým 🙂 či to je tym že bude nova praca ktovie 😀 😀 😀

kakatulik
18. mar 2016

@michhaela ale servuuus.A ja ze uz znova zacinas so snazenim 🙂
Takze zacinas v aprili?Tak nech sa ti tam dari.Budes sa moct aspon dlhsie vyspinkat,ci?

michhaela
18. mar 2016

@kakatulik Dlhšie spinkat a nebudem denne cestovat 2,5h iba pojdem peši o ulicu ďalej 😉 ale už čoskoro sa k vam pridám a neviem sa dočkať 🙂

kakatulik
18. mar 2016

@michhaela ja si skor myslim,ze taka oddychnuta sa hned pridas k nejamym aprilovka,ci majovkam buducorocnym 😉

michhaela
18. mar 2016

@kakatulik Nad tým som rozmyslala že to mimi príde just na moje narodeniny to by bolo 😀 som aprilova nehehe 🙂...

miska_hryzka
19. mar 2016

Dievčatá prosím vás BT sa pitím alkoholu zvyšuje? Aj zmenou prostredia? Aj čím neskôr meriam? Ďakujem

kakatulik
19. mar 2016

@miska_hryzka ak si pila vcera,tak co ja vieeem,asi velmi nieee,ale ak si merala neskor tak to moze byt aj tym.V momente ked pijes alkohol,,tak ti je teplejsie a tym sa BT zvysit moze,ale ako sa alkohol zmetabolizuje,tak uu potom asi nie.

janulka_1
19. mar 2016

@lauritkatesty tak mala si pravdu, dnes mi ukazalo 3DPO takze ja uz vobec neviem 😀

lauritkatesty
19. mar 2016

@janulka_1 si hore čo

kakatulik
19. mar 2016

@janulka_1 daj sem ten graf.

miska_hryzka
19. mar 2016

@kakatulik lebo včera sme pili dosť nespali sme doma, v noci som sa spotila zobudila som sa o 4:15 že zmeriam a 36,9 to nemavam ani po ovu. Tak som vyvetrala išla na WC ľahla si zmerala znovu, že 36,0 a potom o 8:15 som mala 36,6 tak teraz neviem čo mám zaznacit.

kakatulik
19. mar 2016

@miska_hryzka ked to spriemerujes,tak vychadza 36,5 a brat to s rezervou.
Citala som,ze nizke teploty ako take,moze mat na svedomi znizena cinnost stitnej zlazy.

zunajda
19. mar 2016

@kchan Ahoj! Ešte meriaš? Ja som si najskôr povedala,že to nechám na prírodu...nakoniec som znova začala testovať. Tíško dúfam,že ovu príde skôr a nie ako posledné cykly.

kakatulik
19. mar 2016

@zunajda toto je velky skok....som zvedava na zajtra.... 🙂

denidi
19. mar 2016

@janulka_1 ako napinavy film 🙂 verim,ze uz ostanes hore

dejna20
19. mar 2016

@janulka_1
@lauritkatesty
Nemohla byt ovu druhykrat?
Kazdopadne drzim paste jani 😘

sylvine
19. mar 2016

@kakatulik @denidi kocky prosim o info....odkedy sa ma zacat jest ten ananas? som to tu niekolkokrat citala, ale pri tych vsetkych radach kedy sex, kedy aky caj a vitamin mi toto uz vypadlo 😀

kakatulik
19. mar 2016

@sylvine hned po ovulke. 😉

denidi
19. mar 2016

@sylvine ja zacinam vzdy od 1-2 dpo,udajne nejakych 5 dni staci,ale ja ho jem tak do 10 dpo

lauritkatesty
19. mar 2016

@dejna20 skor nebola.. lebo tie teploty predtym sa nedrzali hore.. a to ju nepotvrdilo.

sylvine
19. mar 2016

@kakatulik @denidi... dakujem 🙂... idem teda ho ocistit a konzumovat 🙂

zunajda
19. mar 2016

@kakatulik veď aj ja som pozerala na teplomer či dobre vidím

janulka_1
19. mar 2016

@kakatulik
@dejna20
@lauritkatesty podla mna je to stale anovulak, kvoli tomu pcos, hlavne nech uz konecne pride ms

lauritkatesty
19. mar 2016

@janulka_1 no som zvedava na dalšie teploty.. aj pri pco moze prebehnut ovulka.