Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 chcela som žev nech ma pošle na laparku...ci náhodou. Lebo mam stále bolí práve vajko ale stále... ci tam niečo nemám... A najlepšie by bolo,kedy povedala ze som tehu 😀 😀 😀
@vajicko0210 ahoj,tiez citim cely cyklus pravy vajecnik.Neda sa povedat ze to boli,teda cez ovu ano,ale citim....a na poslednej prehliadke nebolo nic.
@kakatulik áno? Mňa uz 3 mesiac takto a fakt nonstop a keď je ovulka mi šlo bol vytrhnúť ... A tí robila sono a nic?
@vajicko0210 ano,povedal,ze ovaria su v poriadku,ale je mozne,ze sa tam z casu na cas uroci cysticka...fakt neviem co to moze byt.Nabuduce sa spytam,ze preco.
@kakatulik hm,no dám ti vedieť aj ja co mi povie,názor dvoch gyndosou... A chcem sa aj na laparku opýtať....
@vajicko0210 prave som si pozerala nalez a tam mam dokonca popoisanu cysty v lavo,nie vpravo.O tri mesiace pri kontrole nic.
@butterfly333 na laparku. Mam endocysty
@vajicko0210 no tak ja strasne nechcem ist na laparku. Tak toto je moja sanca, ze nebude treba. Este sa gyno usmieval, ze uvidite, ze na nu nakoniec nepojdete tak som zvedava ci bude mat pravdu.
@dejna20 aha lebo aj ja si idem zajtra volat ku gyn že chcem laparku ako sa to rieši prosim ta to gyn vybavi nemocnici termin a robi sa to tesne po ms??chcem vediet ako to stihnem vybavit do ms mám 9dní.to by som tento týžden stihla aj krv aj predoperačne.len akobudu mat v nemocnici volný termin.
@butterfly333 no moj je aj operater. Tak mi dal termin ale volno mali az o mesiac (ruzinov ba). Objednal ma na krv a sestricky mi vybavili aj predoperacne, ze tam mam len dojst. Laparka moze byt hocikedy okrem cez menzes.
@dejna20 no ja neviem či moj gyn aj operuje no skusim zajtra zistit.Moc sa mi nechce no čo ine mi ostava.
@kakatulik tak boh vie co to je čo to vyvolá, mne sa aj veľa krát zda ze skoro stále mám ovulku len na ňom... či je to preto ze stále pracuje a bere funkciu aj za lavy ... možno je prepracovaný 😀 😀 😀
@dejna20 mno ja hej,len pre to,či tam niečo nemám ked sa stále nedarí... A ci mám vôbec prechodne vajcovod.. tebe sa zadarilo,takže nepojdes😀 😀 😀
@vajicko0210 tak ale ty nemas muza stale poruke. V tom moze byt zadrhel. My sme tento mesiac dreli 😂
@dejna20 to áno,to mas pravdu.Našťastie tento mesiace prišiel akurát 😀 😀 😀 bol viac narodený ako z roboty 😀 😀 😀 ale zase uz za tie roky sme sa isto stretli minimálne 10x... síce za minulý rok,keď som kukala len 4 x a tento uz 2 krát...
@dejna20 ale pochybujem ze sa zadarilo, bo som 10-11dpo a ten ovu testik úplne biely ako sneh... podľa
@vajicko0210 to aj mne sa zda.Lavy citim zriedkaveksie,alebo bolo obdobie,kedy to bolo naopak.
@kakatulik ale tento mesiac tomu preplo boleli ma oba,jeden deň som mala poz ovu a bolel ma ľavý a po obede uz negatívny. Na druhý deň bolesť pravého a zase pozitívny test... tak fakt neviem ci som mala ovulu z oboch alebo co B-) =-O
@vajicko0210 to moze byt...preco nie.Tak sa plodia dvojvajecne dvojicky.Mozno sa sem tam na tom pravom vytvori cysticka,ktora rastea a dalsi folikulcek noralny tiet a potom to citime...ja nevieeem,to su iba dohady.
@kakatulik mne by bolo jedno nech su aj trojicky😀keby boli dve ovu co je pravdepodobné a nevýjde to,tak to nasere.... 😀 😀 😀 mozno,pokiaľ sa vytvorí a zmizne je mi jedno,len nech tam nezavadzia v správny čas 🙂
Dievčatá, tak po víkende vôbec neviem na čom som. ☹ Boli sme s manželom na výlete aj sme tam dve noci spali aj si večer popijali v piatok v noci som sa spotila zobudila som sa o 4:15, že zmeriam a 36,9 to nemavam ani po ovu. Tak som vyvetrala išla na WC ľahla si zmerala znovu, že 36,0 medzitým som zaspala zobudila som sa o 8:15 zmerala som a teplota bola 36,6, tak teraz neviem čo mám zaznačiť. Tak som vypocitala priemer teplôt na 36,5 a to som zaznačila do grafu. V nedeľu ráno som merala a to už mi aj po hodine odkedy som sa zobudila a ležala ukazoval teplomer 36,7 aj to je na mňa dosť vysoká teplota. Ovu testy som dva dni nerobila tie čo som spravila vyšli zvláštne. ☹
@miska_hryzka no treba teraz od zajtra pomerat presne.. testy boli negativne.. a teploty mozu byt skreslee, cize dalsie dni ukazu
@zunajda to je individulane 🙂 niekedy moze byt aj taka silnejšia.. LH sa vyplavuje vo vlnach.. pokial je to negative, netreba si s tym lamat hlavu, nič to neznamena.
@lauritkatesty testujem len druhý cyklus a ešte sa v tom nevyznám...včera som pozerala tehu testy z predch.cyklu a na 2 zo 4 vidieť slabulinku čiarku...8.3. som začala špiniť ... nevadí, ideme ďalej! 😉

@dejna20 na aku operaciu ideš ak sa smiem spýtat?