icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
20. mar 2016

@dejna20 držím ti silno palčeky nech sa to pekne vyvíja ✊✊✊ a aby nebolo už treba žiadnu laparku ✊✊✊😊😊

miska_hryzka
20. mar 2016

@lauritkatesty len horšie je, že gynekológ mi kázal ten Duphaston dať na tretí deň zvýšených teplôt kedy ho mám dať?

lauritkatesty
20. mar 2016

@miska_hryzka no počaj este co dalsie dve teploty urobia..

miska_hryzka
20. mar 2016

@lauritkatesty dobre ďakujem za radu 🙂

miska_hryzka
21. mar 2016

@lauritkatesty tak dnes teplota zvýšená ako včera už vyznačil aj ovu len potom nechápem prečo ovu testy neukazali.

kakatulik
21. mar 2016

@miska_hryzka tes sa ze je teplota hore.Mozno si iba nevystihla vrchol.Niekde som citala,ze aj zeny,ktore mali negativne testy tsk ovulovsli a dokonca otehotneli.

jaruska18
21. mar 2016

@miska_hryzka ja som tiez nemala pozitivny ovu test a som tehu 🙂 drzim palce

miska_hryzka
21. mar 2016

@kakatulik
@jaruska18 len tým, že tie ovu testy boli negatívne ovu som mala mať až na 20DC, tak sme sa ani noc nesnazili ☹

zabulka1
21. mar 2016

@dejna20 ja tam vidim dve čiarky,potichučky sa mozes tesit

jaja018
21. mar 2016

@lauritkatesty zeby dnes bol pozitivny? co by mala spravit teplota pri ovu, nemala by klesnut?

lauritka
21. mar 2016

@jaja018 No už ke skoro pozitív,urob ešte poobede, teplota by malá isť ešte dole pred ovulkou

kchan
21. mar 2016

Baby, pardon za výraz, ale už viem čo znamená "zákon padajúceho h.vna" 😁 je super mať pozitívny ovu test keď mm ide v stredu na spg nie? 😂😂😂

kchan
21. mar 2016
vajicko0210
21. mar 2016

@kchan ja by som kaslala na spg 😀 však bude mať odstup aspoň 36 hod nie? 🙂

kchan
21. mar 2016

@vajicko0210 myslíš? 😀 mne sa už včera čosi rysovalo na teste a mm mi vraví že- kašlem na ručkovú hru v nejakej neznámej miestnosti a "skočil" na mňa 😂😂😂.... Ta neviem teraz že čo, či to stačí či ne.. 😮

denidi
21. mar 2016

@kchan drahy je zlaty,schvalujem,dobre urobil,ked na teba skocil 🙂 ja by som aj dnes este dala,ved do stredy este dozreju plavci,takto aspom sanca na tehu bude 🙂

july_pk
21. mar 2016

@kchan to by mohlo stacit... Spermie dokazu cakat myslim dva mozno aj tri dni

kchan
21. mar 2016

@denidi máš pravdu, poistime ešte dnes 😀 len dnes mi stúpla teplota o 0,1 tak som prekvapená lebo veď pred ovulkou väčšinou klesne troška, nie? A ty si ako na tom? Už vieš výsledok iui? Podarilo sa?

kchan
21. mar 2016

@july_pk poistime ešte dnes a prinajhoršom pôjde v budúcnosti na ďalší spg 😁 ten ale skúsim potom objednať tak aby bol v čase ms 😁😁😁

vajicko0210
21. mar 2016

@kchan zlatý 😀 dajte este dnes,aspoň si.nebudeš vyčítať že ste premarnili šancu 🙂

denidi
21. mar 2016

@kchan pred ovu zvykne teplota klesnut,ale neni to pravidlo,niekomu neklesne 🙂 ja uz viem,zial nic☹ ale ja som to tusila,nic ideme dalej,som 2DC a od stredy zasa clostil a skusime este jedno iui,teda ak budu foliky na spravnej strane 🙂

denidi
21. mar 2016

@kchan presne tak,aj ja som to tak nacasovala,len nech nemam plodne dni,ked sme boli na spm 🙂

vajicko0210
21. mar 2016

Mno baby,nemám tehu testy skusila som urobiť ovu som asi 11-12 dpo... Nie je pozitívny ale vidno ze je čiarka druhá asi to nič neznamená,že?

vajicko0210
21. mar 2016

Tak nikto mi nič nenapise ,HEJ? 🙂

kchan
21. mar 2016

@denidi hmm škoda 😔 tak snáď to druhé iui vyjde! ✊ ja do toho pôjdem asi niekedy v máji v júni.. Som zvedavá aká bude teplotka zajtra. I keď vôbec neočakávam že by sa mohlo tento mesiac vyjsť, v stredu mám výsledky z HP a prolaktinu tak čakám že ten prolaktin asi robí šarapatu..
@vajicko0210 pravdu máš, poistime aby som si to potom nevyčítala 😁

kchan
21. mar 2016

@vajicko0210 nooooo moja a nechceš skúsiť tehuuuu test???? 😀😀😀😀

kchan
21. mar 2016

@vajicko0210 aha čítam že nemáš, nooo utekaj kúpiť!! 😊😊

vajicko0210
21. mar 2016

@kchan 😀 😀 😀 hahaha,jasné že chcem 😀 😀 😀 ale poznáš to, tie nervy ked tam uvidím len jednu 😀 😀 😀 kks,sa obavám... ale neberiem vobec vážne ten ovu, aj tak mám ešte 2-3 pre mrch... tak asi počkám ci pride 😀

kchan
21. mar 2016

@vajicko0210 poznám poznám 😂😂 ale ja by som aj tak nevydržala čakať ako sa poznám 😁😁 ja by som už najradšej deň po ovu chcela počuť biť srdiečko 😂😂😂😂😂😝😝😝😝😝😝

vajicko0210
21. mar 2016

@kchan mno ved ja som taká istá 😀 😀 😀 vsak aj pre to som minula všetky ovu testy 😀 😀 mno uvidím možno zbehnem ... 😀