Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 suepr tak gratulujem ja somsi dnes vybavila tu laparku tak 4.4.maidu operovat.
@vajicko0210 to nič neznamená ešte 😉 urob zajtra hneď ráno 😊
@miska_hryzka aj ja by som ju už rada mala skôr 😯
@kchan ved hej ,ale uz tam ten duch mohol byť 😀 had jeden... A tocila som to,hore dole bezala na balkon ze ci náhodou
Aj tak tam nebol 😀
@vajicko0210 zajtra ráno ho tam budeš mať a Boh chráň ten test keď nie 😂😂😂
@zunajda no to áno, minulý mesiac až na 20 DC...je to super, aspoň nebudem mať tak dlhý cyklus ako minulý 😀 nooo program na večer bude ak ten môj drahý nepadne "za vlasť" do postele 😂😂😂
@kakatulik neviem, nepovedala mi, nenapadlo ma opytat sa.
@vajicko0210 este len 34dc. Tak drzim palce zajtra. Dufam, ze sa budes po mne opicit. Ja som sa po senselinke. 😂
@dejna20 mohla by si ma poplut,ale tak riadne 😀 😀 😀neboj sa nenadam ti😀A fakt si žiadne prizanky nemala? Zee by som si nejaké namyslela? 😀
knchan 😀 😀 😀 si trulo 😀 😀 😀 ale nádej mám tak 30 % uz bolí brucho nepodarene...
@vajicko0210 nie, ale uz mam 😆 zima mi je a som unavena. Tak riadnu flusku posielam. 😂😂😂
@dejna20 tak unavená som stále 😀 😀 😀 boa ,to bol flusanec,dik 😀 😀 😀 ani brucho ta neboli aj pred ms?
@dejna20 * ako pred ms
@vajicko0210 tak isto nie, je to ina bolest. Skor pichanie ihlicou sem tam a v casti kde je pupi dierka. Citim to podobne ako pri prvom
@dejna20 ,ja už mám klasiku pred ms 🙂A pekné tehulkovanie 🙂
@zunajda aj ja mám ovu až okolo 20DC aspoň máš peknú LF teš sa 🙂
@miska_hryzka tešiť sa budem,keď na tehu teste budú na mňa žmurkať dve čiaročky a o 9 mesiacov 👶

@kakatulik no ved to ja viem, ale ked som to tam videla, že za koľko a čo to bosahuje. 😀 a zaujal ma skôr čajík lebo ten čo mám ja sa mi už mína. no my máme ešte selezin a ten už sa tiež mužíčkovi mína. ja okrem čajíku už z tablet. končím 😀 po svojich skúsenostiach 😀 no samozrejme okrem kys. listovej tej som ostala verná 😀