Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka Dobre vedieť... Aspoň ušetrím 😀 Aj keď ja mám také zvláštne PCO, lebo hormonálny profil som mala úplne v poriadku. Nič zvýšené, nič znížené. No proste... celá čudná. Jedine tá bazálna sa mi celkom páči. Aj keď sa v tom ešte moc neorientujem, ale páči sa mi to, že krivka je dvojfázová. Najprv nízke, potom vysoké teploty 🙂
@lauritka mohla by som ta poprosit co si myslis o tom ovu teste? je este pozit? ci uz podla teba slabne...toto je 4 den.
http://static1.asmira.com/photo/01/358601/forum...
dakujem..a uz dam pokoj 😉
@majka_3 podla fotky si myslim, ze ovulujes zajtra 🙂 pocuj, urob este zajtra a pozajtra ak bude pozitivny si na 100% tehu .....lebo som to dala do programu a vidim ze tie prve dva nie su az take tmave, a dnes je UZ pozitivny, mam otazocku podla posledneho testu by si mala mat este bolesti , a aj sexik bude trosku boliet, ovu nastane u teba do 48hodin !! ale mozno sa mylim, vieme to zisti len tak, ze si urobis este zajtra a pozajtra,,,ak bude slabnut tak to Bola ovu ,,,a pozitivny bol az dneska,,... sa ti ovulka asi posunula ako mne,,,,,
a teraz ku mne : MS este nemam ale bolesti zu silne ,,,/((((( dostanem do zajtra ;((((((( mala si ked si Bola tehu mierne boesti pred MS, alebo take ze si uz myslela ze krvacas......... kazdy mi to inak popisuje, kamoksa utekala na wc take krce ako pri MS a uz Bola tehu.....tak neviem,.... ale ja asi dostanem ;(((((( kua nechcemmmmm
@sara32 lenze toto je 5 den 🙂 a testy ked som si vcera porovnala nebol ani jeden ze by bol slaby...boli vsetky rovnake preto som ostatne vyhodila 😒 cize ja neviem.samozrejme budem testovat este par dni co to spravy a najblizsie zasa by som skusila aj tehu test..lebo sa nevyznaaaam 😠 😠 😠 😠 😠 😠
tie dva hore su uz uschnute preto su take bledsie....ale dnes jasne vidim uz asi 4x za 5dni ze ta testovacia je tmavsia ako kontrolna. 😒 😒 😒 a bolesti? uz nie su take ako pred 5 dnami vtedy som mala hrozneeeeeeeeee krce..hrozne....dnes uz len ako keby som mala dostat ms a ide mi to do krizov...iine nic..
a ktvojmu dostatiu...uz prestan 😀 😀 😀 ze zajtra dostanem.zajtra dostanem.. 😝 😝 😝 nechaj to tak ..dostanes tak budees vediet ze si ovulovala a skusit to mas v ten den aj ked to je pre teba bolestive....vies ze je sanca ze si tehu.
ved som ti x krat pisala ze identicke bolesti som mala ako keby ms... s vlozkou som chodila a cakala spustenie.... lenze som cakala maarne 🙂 to som mala take bolesti....ze uz uz uz sa spustia a nic...cize uz len cakaj....a ked budes dpo aspon 13 testny test. hmmmm? kolky si?
@majka_3 mne sa posunula ovilka skoro o tyzden ( asi stres v praci..) mna uz vsetko boli, teit uz dnes beriem drogeriu so sebou ale nechcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ,,,rpsote som pred 4dnami nieco pekne citila v bjusku ale to som sa asi mylila, to bolo na 3den po ovu,,,,take akoby tam nieco bolo a sa hniezdilo ale to si namyslam ,,,,3dni pred ovu je mala pravdepodobnost na tehu,,,,a som uz aj 32r,,,,,nie najmladsia, no uvidime 🙂
@sara32 no ono by to aj nasvedcovalo....tomu ze ked som si myslela ze som mala plodne dni vtedy bol nechraneny sexik...cize ak si tovypocitas ms som dostala 2.10 a najvacsia pravdepodobnost na tehu je 15.10 to mi niekde vypocitalo a sexik bol 14.10 cize ?a na ovu bolesti som mala od 11..12..13-10 aj by to aj sedelo s tehu testami nie? na vsetkych troch nieco vidim...ale len minimuum..konecne to vidi aj mm... tak sme sa dohodli ze budem testovat az ked bude doma 🙂 cize zajtra a cely tyzden 😀
proste som zmatenaaa...a uvidi sa o par dni....
😅 😅 😅
@majka_3 ahoj a ten dnešný test si si robila z ranného moču? Lebo ak áno, tak je naozaj veľká pravdepodobnosť že si tehu - ako ťa sara32 presviedča už niekoľko dní.. 😀 , určite si sprav dnes aj na obed testik - predtým nepiť min. 1,5 hodiny a daj potom foto - sama som zvedavá. Inač mne tiež vychádzajú pozitívne ovu testy 3 dni...ale tehu mám potom vždy sneho biele - pozerám ich vždy z každého uhlu, pod všetkými lampami a neonkami, pri každom okne...ale zatiaľ ništ, ani len duch... 😖
@elinka84 ooooooo ja nie som sama 😀
ano robim z ranneho mocu a zda sa mi ze silneje...na mojom tehu teste boli dusikovia ale najlepsie ich bolo vidno ked som odfotila..cize odfot a pridaj sem 😉
ja som vtedy skoro odpadla...
😀 ked som isla odfotit cisty test 😀 a ako som sa pozrela do fotaku bolo to lepsie vidno 😀
ty robis z ranneho?
nemozem nepit vazne....vtedy som to v sobotu skusila a od poobedia do kym som nezaspala migrena 😖 teraz kavu potom zasa caj..proste vzdy nieco 😖 😖
pridaj aj ty testiky 🙂 nech sa pokocham..ze ake mas ty ovulacne pozit a tehu mozno nieco naaajdeme na nom 😉
presviedca ma ano 🙂 zlatee od nej..ale pochop bojim sa to pripustit si...potom to sklamanie bude boliet..vies.. ☹
hmmm... to nie je dobré sledovať ovu z ranného moču, lebo je tam veľa lh hormonu a môže byť "falošne pozitívny"... ja som to tu aj zverejňovala dávnejšie...ale vlastne mám to aj v albume https://www.modrykonik.sk/blog/elinka84/album/o... a takto u mňa prebieha každý mesiac akurát že vždy v iné dni počas cyklu. Teraz som 12 DC, zajtra ráno idem na gyndu, lebo minulý mesiac som chodila na krv a robil mi hormonálny profil, tak zajtra to vlastne ideme riešiť, čo s tým...čo sa tam ukázalo. U mňa bude problém aj v tom, že z jedného prsníka mi pri stlačení vyjde trochu mlieka (už 2 roky NEKOJIM!), čiže sa mi vytvára prolaktín hormon, ktorý blokuje ovulku...čiže vajko by aj chcelo dozrieť..ale tesne pred dozretím sa zastaví a nie je schopné oplodnenia...dá mi zajtra asi lieky a uvidíme čo ďalej..a určite mi dá Duphastom, lebo od ovulky (podľa ovulačných testov) do MS mám len nejakých 8-9 dní, čo je krátko...aj to môže byť problém...aj keby sa vajko oplodnilo, nestíha sa uhniezdiť..
No a ovulka mi vychádza na tento víkend a to akurát ideme na predĺžený víkend do Tatier tak som šťastná...bude kopec času na sexik - teda kým bude malá spať... 🙂))... 😵
@majka_3
Maji tak to tu po ocku sledujem,
mne vysel na 10 dc z ranneho mocu pozitivny ovu test, lebo pri zistovani tehu pomocou ovu testov je najlepsi ranny moc,
hned mi vybehli dve palicky, skusila som tehu test a tiey dve palicky 🙂
urcite budes tehu,
skus z ranneho o dva dni spravit tehu test, ciarka bude silniet
drzim palce 🙂
@luckalucka83 ahoj a určite 10 DC alebo si myslela 10 DPO? 😀
@luckalucka83 jujujuj 🙂
zajtra som odhodlana 🙂 ale ja by som testovala kazdy den 🙂 ved ked som si kupila 10 testov a nahodou budem teraz tehu kedy to minem ? 😀 😀 😀 😀 😀
potesila si ma 🙂 iny nazor...to tak povzbudi 🙂 Dakujem
kedy si robila tehu test??
@elinka84
jaj jasne 🙂 10 DPO 🙂
@majka_3
Maji prikladam foto, tehu aj ovu test na 10 dpo,
a teraz dnes na 13 dpo a tehu test obe ciarky uplne tmave 🙂
skus zajtra hned rano , drzim silno palce 🙂
@majka_3
ako myslela som, ze dnes na 13 dpo som opat robila tehu test a ciarka krasne stmavla, uz su obe takmer rovnako silne 🙂
@luckalucka83 ja ked som robila na neviem kolky den po 😀 lebo som to nemala odsledovane tak vysla
http://static1.asmira.com/photo/01/358601/forum...
a to bol robeny vecer....ked som robila vcera nebola tam tusim ziadna ..teda nic som nevidela..ale dva testy mi ukazali duchov...a vcera nic...dnes je asi skoro robit test ci? 🙂 uz vydrzim do zajtra haadam 🙂
tak blahozelaaaam 🙂
vidim ze prve deticky mame skoro rovnako stare 🙂 ze by aj druhe? 😀 hehehe len si to vymenime 🙂 ja chlapca a ty dievca 😉 😀 😀 😀 😀
daj foto aj dnesneho testu 😉 kedy mas dostat ms?

@dorotea2 mne sa zda tento ovu test pozitivny, no skus si este jeden urobit aj zajtra, mala som 2dni pozitivny, a az po poslednom pozitivnom sa hodnoti ze ovulacia nastane do 48hod, aj my sme to asi prepasli.......3dni pred ovu sme tutu mutu,,,,,, a uz asi dostanem kramy,,,,, skus testovat 2x denne 🙂