Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 moja to ma veľmi mrzí ale neboj kyret určite netreba robiť, aj ja si myslí, že stačí piť alchemilku a ono to všetko upraví. ja som mala tiež podobné prvé tehu len mne to meškalo 9 dní ale vtedy mi čiarka zoslabla začala som špiniť a na 10 den ked som mala ísť na krv tak som to dostala a test negat. mesiac sme si dali pauzu prišla mrška síce meškala 10 dní a potom sme sa pokúsili a dalšia už neprišla 😀 😀 síce sme to nedotiahli do konca ale vyšlo to. neboj na druhý krát to vyjde neboj
@dejna20 ach boa,tak toto už neni možné!!! Mrzi ma to,som sa tešila a tebou.... Ja mám normálne nervy asi aj za teba,keď si spomeniem na tu nespravodlivosť ☹ Ale, zrejme to tak malo byť ☹
@butterfly333 tak drzim palce. 😀 Si si to pekne promptne vybavila.
@senselinka
@matilda72
@andrejta no jo uz je to tak. Radsej takto skoro ako neskor.
@vajicko0210 ja som mala spinenie aj pri malom. Ale to bolo ine. Tmava krv a trochu, toto je cira cervena aj tie bolesti menstruacne nemozu byt. Len tie pichave ihlicove su ok. A ty ako ?
@dejna20 ano v pondelok som to vybavila v utorok bola nakrv zajtra budu vysledky v utorok na interne v stredu na anesteziologiu a v nedelu do nemocky a v pondelok ma budu operovat.
@dejna20 odla mna tam netreba vobec kyret,ja ked som v 7tt potratila tak sa to same vyčistilo.
@butterfly333 no sikovna si. Tak hadam ti to pomoze, ked aj nic nezistia aspon prefuknu vajcovody. Ja som zvedava na ako dlho budem mat stopku a kedy sa dostanem na laparku. Aj ked rozmyslam, ze skor ako laparku budem chciet riesit progesteronovu nedostatocnost. Co si myslim ze mam a viac veci mi to potvrdzuje.
@kakatulik ja som mala IUI bez stimulky, a uspesne 😉
@dejna20 prečo stopku? Ved to bolo len uplne začiatok tehu tak po ms sa možte hned snažit vybavit laparku hlavne.
@butterfly333 po ms znamena, ked dokrvacam? Lebo ja to mam teraz ako ms. Neviem ci tu laparku chcem. Je to riziko poskodenia a otehotniet som otehotnela. Skor to udrzanie chcem riesit ako som vyssie pisala, ten progesteron mam isto biedny
@dejna20 ach ale aj tak ma to vytaca ☹ Ja testy biele a bolesti mrchy... Takže ešte čakám ci a kedy pride 🙂 zajtra na gyndu,len dufam ze sa nerozbehne hned ráno...
@senselinka no super 🙂 a inak sa ako mame 🙂
@kakatulik aj teraz sme sa chystali, ale uz nebolo treba 😜
Inak fajn, tak normalne 😊 Nijako vynimocne sa necitim, unavena som akurat dost, len by som spala 😮
Vcera som mala kontrolu, bubak ma uz 2 cm, Dr.mi zapol aj srdiecko, neskutocny pocit 😍
@senselinka juuuu,takze vsetko v poriadku asi 🙂 ...v kolkatom tyzdni si?
Inak a ktore z tych vitaminikov este uzivas?
@kakatulik v 9 tt. Uzivam lieky - fraxik, anopyrin, listovku a pyridoxin. A kazdy druhy den si davam femibion a obden zas zinok plus spirulinu (s Eckom, Cckom a neviem, co este...) kvoli jodu. Spirulina mi uz konci, ale jod chcem uzivat stale, je strasne dolezity pre vyvoj plodu.
Skratka, stale je to toho dost, ranajky, obed, vecera a druha vecera 😂
@senselinka juj no dost teda...prepac ze ta ortavujem,ale kolko uzivas toho jodu.Davala si si to podla nejkaych hodnot,alebo si si to naordninovala len tak...Pytam sa preto,lebo ja tiez pouzivam hymalajsku sol a neviem ci jej mam v tele dost.
@kakatulik davam si podla navodu, nejako som neriesila. Ono urcite jod telu davas aj inak, nielen solou, napriklad pecivo celozrnne, ovocie, zelenina, ryby... Ale je to minimalne kontrolovatelne.
Tu je to celkom fajn popisane
http://www.zdravejedlo.sk/jod
@senselinka ok dakujem.Pekne spracovane.A ten B6 je na co este dobry?..teda teraz este.
@kakatulik ja mam B6 kvoli lepsej krvotvorbe

@dejna20 velmi ma to mrzi, to snad ani pravda nie je 😢