Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majka_3
Urcite skus zajtra,
ja na tej foto vidim druhu ciarku 🙂
Tu je dnesny test, trosku som ho zaskrabla, ked som ho zachranovala pred padom do WC 😅
MS mam dostat zajtra asi, mne sa tento cyklus ovu posunula uz na 10 dc, inak som mavala na 15 dc
Veru, mame takmer rovnako stare deticky tak teraz vymena, my dievcatko vy chlapceka 🙂
@luckalucka83 jeeej ako pekne ti to ukazalo,,..no mne tak netmavla vobec 😒
tak gratulujem 🙂
a uvidime co zajtra
@luckalucka83 ahoj Lucka, a boli ta brusko na MS ?? lebo ja cakam MS, meska len 3dni...... test nemozem robit, lebo sa mi posunula ovulka az na 24-25den..by som Bola len 8den..... lenze my sme sa 2-3dni pred ovulkou tutu mutu, takze asi nist nebude ;((((( a taaaak by som sa potesila ♥citam uz mas dietatko ako Majka, Majka mi popisala ze uz s vlozkou behala. ze uz krvaca a nist 🙂 takze ''kym nepotecie krv'' mam nadej hahahahahhaha
ale vydrzis,,,,,, mozno sa ti neskor uhniezdilo, nie je pravdilo ze 5dni, ale aj 9dni sa moze po ovu uhniezidt a preto to este tvoj test nezachyvtil,,,,,pockaj do zajtra rana 🙂
@sara32
Sari ved to, ze bolelo uz takmer cely minuly tyzden tak som zacinala tusit, ktora bije, presne tak som to mala pri prvom tehu, len to som si robila test az tyzden po vynechani ms, lebo som si myslela, ze uz kazdu chvilu dostanem tiez som s intimkou behala a kukala kazdu chvilu na wc ci uz som dostala, a po tyzdni mi to doslo 😅
Brucho ma stale pobolieva, presne ako na ms
Drzim palce, nech ms nedoraziiiiiii, myslim na Teba
@majka_3
ale vydrz, ono nema vyznam robit poobede takto malo dni po ovu 🙂
Ja som nevydrzala a spravila na 9 dpo ale poobede, to je ten prvy na foto a potom som ho krutila na vsetky mozne a nemozne svetove strany, a presvedcila som samu seba, ze tam ducha vidim.
A viditelnu mi ukazalo aj tak az z ranneho mocu, tak skus vydrzat
@luckalucka83 mam ranny moc v ampulke 😀 aby ma malo co pokusat 😀
myslis ze do vecera sa nieco snim s tane? ci mozem testovat .hm? 🙂
@majka_3
jaaaj, ak to netusim, tak sup, testuj , ved testov mas dost, tak ked nic tak skusi zajtra zase, ale okamzite nas informuj !
@luckalucka83 aaach mm ma prehovara ze mam pockat kym pride s praace 😒 😒 😒 😒 cize infoskujem az vecer 🙂
@luckalucka83 vies co ma napadlo? ked ti tak rychlo stupa hcg 🙂 lebo podla mna te jo rychlo a skoro vidno take ciarky ...tak kto vie ci nebudu dvojky 😉
@majka_3
no ako Maji nestras, mm maju v rodine dvojicky 😕 😕 😕
Prisla som prave od dr, ale nie gynekologa, skoila ma viroza, dostala som nariadenie aspon tyzden lezat, nenamahat sa, no ledva zijem 😝
Stari rodicia 400 km daleko, juuuuuuj :(
@sara32
no Sari, ako vravi Majka, skus ovu test, bolesti su presne ako na ms, ale kedze Ti meska ... 🙂
@luckalucka83 skore uzdravenie prajem 😉
nooo asi to bude nieco znacit tie dvojky 😀 😀 😉
ahojte, som tu nova, tiez sa snazime o babatko a chcela by som sa opytat, ze kde si kupujete ovu testy, kde su najlepsie ceny, dakujem
@elenita
@luckalucka83
@sara32 takze baby...NIC s toho...test biely ako lalia 😒
zbytocne som si nahovarala nieco 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@majka_3 To ma mrzi ☹ Mozno to bolo biochemicke tehotenstvo a zaniklo skor, ako sa stihlo babo uhniezdit...ved druha ciarka na tehu teste bola, aj na dvoch....a keby si netestikovala takto zavcasu, ani by si o tom nevedela 😔 A mozno este nie je nic stratene, treba pockat do prichodu menstruacie....Drzim palceky, aby dopadlo vsetko tak, ako ma 🙂
@majka_3 pocuvaj teda ........ takze podla ovu testov si ovulovala neskor, ak ti MS pride do 11dni, znamena to ze si ovulovala neskor !!!!!!!!! bud mesiac robime ovu testiky spolu a skus ma pocuvnut NIKDY nerob z ranneho mocu.........vzdy testuj 11-16hod a nepit 2hodky predtym ....... presne to potom vystihneme, a nezufaj,,,,,,, mas krasnu , co krasnu , ale prenadhernuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dcerku ♥♥♥ je to slniecko a tie krasne tmave ocka, je prekrasna !!!!!!! tes sa, ze ju mas, si mlada, este mozete mat aj 10deti !!!!!!!! co by ja dala za to.... ja este deticky nemam, zila som s priatelom 9rokov, ten deti nechcel !!!!! len karieru,,,,,potom 3r s dalsim, ten tiez ze deti nie !!!!! a teraz mam mladeho priatela, ten deticky chce ♥ len ja sa nedokazem milovat pocas ovu, ma to boli, sme sa 3dni pred ovu, tak neviem,,,,,,,,, bolesti mam na kramy uz silne, akoby uz kazdu minutu dorazili,,,,a aj dorazia ;(((((( lebo uz aj prsia bolkaju ;(((((( ja este pockam do soboty,,,,,isto iste dostanem ;(((((((((((((((((( keby nie, bolo by to moje prve vytuzene babätko♥ lenze aj psychika hra velku ulohu, a hlavne u mna, 🙂)))) este stale verim , kym ''nepotecie krv'' a ak potecie, budem musiet skusit sexik keksik pocas ovu .......... ovu testiky mam , tak si velmi prajem do Vianoc byt tehuuuuuuuuuuuuu ♥

@majka_3 to je tak, že ráno keď je moč koncentrovaný, tak ti môže ukázať vyššiu hladinu LH a potom sa to javí ako 100% pozitívne, ale keby si si ten istý deň spravila na obed test - tak už nemusí byť pozitívny a zbytočne to potom mýli a je v tom chaos že kedy je potom tá ovulka...fakt je najlepšie testovať najskorej od 10 hod a aspoň tú hoďku predtým nepiť...aspoň... no ale keď chceš zisťovať tehotenstvo z ovu testami - tak vtedy je dobré použiť ranný moč.. 😅